بیا دانیال جونالان کو این جدول ؟ چرا من هیچی نمیبینم تو پست اول
من با ای لاو ایران برگشت رو ۲ - ۱ باختم
دم شما گرمبیا دانیال جون
ویرایش نهایی هم فردا انشاا... الان شما 15 امتیاز داری که اشتباه شده 6 امتیاز
بازیتونم چون نمیدونستم و گفت کلا 6-2 شده من دوتا 3-1 زدم اونم فردا درستش میکنم
دوستان این چندتو اشتباه داره در اسرع وقت انشاا... درستش میکنم
چون یکی دیگه واسم چیدش یکم مشکل داره
فقط بازیهای باقیمونده رو خواهشا بزنیدl-)
من و mhfifa بازی اول 0-0 بازی دوم من 2-0 باختم نباید میباختم casillas ترکونده بود ولی اشکال نداره !!!!!
جدول مشکل داره. من کلا 5 بازی انجام دادم اما اینجا نوشته 6 بازی رو باختم
بالاخره 1-0 به نفع شما یا دانیال؟؟؟ 1رو جلوی دانیال زدی بعد نوشتی برد من!!!بازی بزگشت با daniooopz 1-0 برد من
اون نتایج بازیت رو با heroofiran الان وارد میکنممن با heroofiran بازی کردم و ایشون چند صفحه قبل نتیجه رو اعلام کردند.
بازی اول 2 - 2 شد و بازی دوم رو ایشون 4 - 2 برد
جدول مشکل داره. من کلا 5 بازی انجام دادم اما اینجا نوشته 6 بازی رو باختم
مشکلتون چیه؟ بهم وصل نمیشید بازیتون لگ داره یا یه مشکل دیگه ای هست؟اقای al2عزیز به نفع من
ضمنن من حاضر به بازیم ایشون نمیاد شما باید به نظرت به من برگردی بگی ؟؟؟؟؟
درستش میکنماگه اقای pesarbache انصراف داده باشن من از11 تا بازی10تاشو بردم و یکی هم مساویلطفا تصحیح کنید .
آقا مهدی اگه قراره که نتیجه جدیدی تو تابلو بزنی با یه رنگ دیگه بزن که من بفهمم آپ کنم جدولومشکلتون چیه؟ بهم وصل نمیشید بازیتون لگ داره یا یه مشکل دیگه ای هست؟
درستش میکنم
فقط سعید جون شما با Reza2014 بازی کردی اگه آره که نتیجه چی شد اگه نه هم پس هماهنگ کنید بزنید
- - -ویرایش - - -
مشکلتون چیه؟ بهم وصل نمیشید بازیتون لگ داره یا یه مشکل دیگه ای هست؟
درستش میکنم
فقط سعید جون شما با Reza2014 بازی کردی اگه آره که نتیجه چی شد اگه نه هم پس هماهنگ کنید بزنید
انگاری خیلی مشغله داری !!!مشکلتون چیه؟ بهم وصل نمیشید بازیتون لگ داره یا یه مشکل دیگه ای هست؟
درستش میکنم
ok............آقا مهدی اگه قراره که نتیجه جدیدی تو تابلو بزنی با یه رنگ دیگه بزن که من بفهمم آپ کنم جدولو
سرویس شدم بسکه پیام میاد از همه طرف:dانگاری خیلی مشغله داری !!!
توی صفجه قبل زده بودم
بهش پیام دادم منتظرم جواب بده ببینم جریان چیهما مشکل نداریم نمیاد بازی کنیم