خبر رسمی شرکت Valve رسماً کنسول رومیزی Steam Machine را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9752.jpg

شرکت Valve از نسل جدید دستگاه Steam Machine رونمایی کرده است که به عنوان یک کامپیوتر گیمینگ کوچک برای اتاق نشیمن و تلویزیون طراحی شده و قرار است در اوایل سال ۲۰۲۶ عرضه شود.
این دستگاه که به عنوان بخشی از اکوسیستم جدید سخت‌افزاری Valve (همراه با Steam Controller جدید و هدست واقعیت مجازی Steam Frame) معرفی شده است
دستگاه به شرح زیر است:

• سیستم‌عامل پیش‌فرض: SteamOS (نسل جدید)‌، با امکان نصب سیستم‌عامل ویندوز به انتخاب کاربر.​
  • پردازنده (CPU): معماری AMD Zen 4 با ۶ هسته و ۱۲ رشته تا حدود ۴٫۸ گیگاهرتز (طبق گزارش Windows Central)؛​
  • پردازش‌گر گرافیکی (GPU): یک نمونه «نیمه‑سفارشی» از AMD RDNA3 با ۲۸ واحد CU و فرکانس حداکثر حدود ۲٫۴۵ گیگاهرتز؛ توان طراحی حرارتی (TDP) قریب به ۱۱۰ وات گزارش شده است.​
  • حافظه (RAM): ۱۶ گیگابایت DDR5 برای سیستم اصلی + ۸ گیگابایت GDDR6 برای حافظه گرافیکی گزارش شده است.​
  • ذخیره‌سازی (Storage): دو گزینه اصلی — ۵۱۲ گیگابایت یا ۲ ترابایت SSD. همچنین اسلات کارت microSD برای افزودن حافظه.​
خروجی تصویری و اتصال‌ها:

9753.jpg
  • خروجی DisplayPort 1.4 (پشتیبانی از ۴K@240Hz یا ۸K@60Hz) گزارش شده است.​
  • خروجی HDMI 2.0 (پشتیبانی از ۴K@120Hz، HDR، FreeSync، CEC) نیز گفته شده است.​
  • پورت USB‑C با سرعت تا ۱۰ گیگابیت/ثانیه (USB 3.2 Gen2) و چهار پورت USB‑A (دو پورت USB 3 در جلو، دو پورت USB 2 در عقب)؛​
  • اتصال شبکه: Ethernet با سرعت ۱ گیگابیت، Wi‑Fi 6E (2×2)، آنتن بلوتوث اختصاصی.​

دستگاه قرار است «بیش از شش برابر قدرت» Steam Deck را ارائه دهد و توانایی اجرای بازی در کیفیت ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه با فناوری FSR را دارا باشد.
پشتیبانی از Ray‑Tracing، امکان استفاده به‌عنوان یک رایانه کوچک خانگی (desktop mode)، طراحی مناسب برای محیط سالن پذیرایی، امکان استفاده کنترلرهای مختلف و …

قیمت نهایی هنوز اعلام نشده است؛ اما طبق برخی گزارش‌ها، هدف Valve ارائه قیمتی رقابتی با رایانه‌های بازی سطح ابتدایی (احتمالاً در محدوده ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار) است.​

خودت داری جواب خودتو می دی "تیتر زیرکانه ای انتخاب کردن" ، در مورد دوال سنس هم می گه ویژگی هایی داره که استیم کنترلر یا ازش تقلید کرده یا نداره. ایشون بدون ذکر منبع یا محتوا فقط تیترو بولد کرده که این کنترلر به لحاظ ویژگی برتری داره. تیتر کلیک بیتی
تیتر زیرکانه که خواننده رو کنجکاو به خوندن کنه یعنی کلیک بیت؟
نه تیتر دروغی گفته و نه در متن.

صرفا تو بد تیتر رو خوندی که انگاری یکی داره میگه دوال سنس خوب نیست و استیم کنترلر خیلی خوبه.
قبول کن :D

تیتر زیرکانه که خواننده رو کنجکاو به خوندن کنه یعنی کلیک بیت؟
نه تیتر دروغی گفته و نه در متن.

صرفا تو بد تیتر رو خوندی که انگاری یکی داره میگه دوال سنس خوب نیست و استیم کنترلر خیلی خوبه.
قبول کن :D
شما مثل اینکه متن خبرو نخوندی :D خود کسی که خبرو کار کرده اتفاقا داره در متن خبر می گه "نوآوری" در کار نیست و همون موارد شاخصی که قبلا داشته رو حفظ کرده و برخی موارد هم از سونی گرفته!
حالا یه چیز جالبم بگم غیر مواردی که خود ژورنالیست در متن خبر بهش اذعان کرده، انالوگ های مگنتی روی دسته های ابتدایی PS3 وجود داشته و خودم هنوز دارمشون

پ ن: اگر در مورد سخت افزار بحثی دارید انجام بدید مشکلی نداره فروم برای تبادل اطلاعاته و به لحاظ فنی هر کس دانششو داشته باشه منم از خوندن کامنت هاش لذت می برم ولی با آوردن مشکلات شخصی و نامرتبط به بحث راه به جایی نمی برید :-"

آخرین ویرایش:
رئیس پیشین Blizzard: انتشار Steam Machine خبر فوق‌العاده‌ای برای Xbox است!

مایک یبارا، رئیس پیشین بلیزارد معتقد است مایکروسافت نباید وقتش را روی سخت‌افزار هیبریدی صرف کند و بهتر است تمرکزش را روی ساخت بازی‌های عالی برای استیم ماشین بگذارد، ضمن اینکه Valve را رقیب نبیند بلکه شریک خود بداند. او تأکید می‌کند:

«اکس باکس باید صرفاً بازی‌های عالی بسازد».

Valve's Steam Machine is "great news" for Microsoft because it means Xbox can just "make great games" and worry less about hardware, says former Blizzard exec: "All will go in the right direction"

پ.ن: یک نفر عقلش کشید یه جمله درست بگه درباره این اتفاق و مایکروسافت ولی کو گوش شنوا...
فرقی برای مایکروسافت ندارد. قرار نیست کنسول با ضرر فروش بره که مایکروسافت نیاز به خرید توسط کاربران داشته باشه.

من باور دارم خبری از کنسول هیبریدی نیست و مثل همین استیم ماشین خواهد بود.

شما مثل اینکه متن خبرو نخوندی :D خود کسی که خبرو کار کرده اتفاقا داره در متن خبر می گه "نوآوری" در کار نیست و همون موارد شاخصی که قبلا داشته رو حفظ کرده و برخی موارد هم از سونی گرفته!
حالا یه چیز جالبم بگم غیر مواردی که خود ژورنالیست در متن خبر بهش اذعان کرده، انالوگ های مگنتی روی دسته های ابتدایی PS3 وجود داشته و خودم هنوز دارمشون
دیگه باید به خودم حق بدم که بگم داری مغالطه میکنی:D
همچنان بر این باوری که تیتر گفته که دوال سنس خر است و استیم کنترلر خوب است که به متن خبر و تفسیرش میپردازی.
من حرف دیگری ندارم.
الان پس من ایراد بگیرم و بگم این هم درست نیست چون قبل از DS3 دریمکست از مگنت داخل جوی استیکهاش استفاده میکرد؟
هدف این بود که بگه گیم پد استیم چندتا ویژگی داره که دوال سنس نداره که با توجه به وجود ترکپدها و ترکیبشون با جوی استیکهای مگنتی و... خب این تیتر به هیچ عنوان نمیتونه کلیک بیت باشه.

یه تاپیک باید بزاریم در مورد نحوه درست تیتر زدن بحث کنیم :D

آخرین ویرایش:
حیف جواب بعضی‌هارو داد ولی اومدم اینجا دیدم جنگ شده بابا کنسول ناموستون نیست که منم خبر زدم بدون دستکاری فشار نخورید ی وقت خدای ناکرده سکته میکنید از بازی لذت ببرید دنیا دوروزه
خودم بهترین گیمی که تو این ۱۰ سال گذشته زدم Uncharted 4 هست بس هیچوقتم برای تعصبم دروغ نگفتم 😎
بازم مدیران محترم نیاین پاک کنید خودتونم میدونید کی تاپیک می‌ریزه بهم
( من فقط خبر زدم بدون دستکاری همین )

دیگه باید به خودم حق بدم که بگم داری مغالطه میکنی:D
همچنان بر این باوری که تیتر گفته که دوال سنس خر است و استیم کنترلر خوب است که به متن خبر و تفسیرش میپردازی.
من حرف دیگری ندارم.

الان پس من ایراد بگیرم و بگم این هم درست نیست چون قبل از DS3 دریمکست از مگنت داخل جوی استیکهاش استفاده میکرد؟

یه تاپیک باید بزاریم در مورد نحوه درست تیتر زدن بحث کنیم :D
کو پست منو بیار که گفتم "تیتر گفته که دوال سنس خر است و استیم کنترلر خوب است" حرفی برای گفتن نداری نزن جاده خاکی و مغالطه چی؟ :D گفتی تیتر درسته با ذکر منبع برات مثال زدم و با حرف های خود ژورنالیست مقایسش کردم و همین موارد رو براش فکت آوردم که انالوگ مگنتی تکنولوژیش مال 18 سال پیشه، اکثرا هم روی دسته ها استفاده می کنن و استاندارده نه نوآورانه. حالا شمامی گی قبلتر هم وجود داشته که چی؟! خیلی واضح گفتم نمی دونم چرا متوجه نمی شی

کو پست منو بیار که گفتم "تیتر گفته که دوال سنس خر است و استیم کنترلر خوب است" حرفی برای گفتن نداری نزن جاده خاکی و مغالطه چی؟ :D گفتی تیتر درسته با ذکر منبع برات مثال زدم و با حرف های خود ژورنالیست مقایسش کردم و همین موارد رو براش فکت آوردم که انالوگ مگنتی تکنولوژیش مال 18 سال پیشه، اکثرا هم روی دسته ها استفاده می کنن و استاندارده نه نوآورانه. حالا شمامی گی قبلتر هم وجود داشته که چی؟! خیلی واضح گفتم نمی دونم چرا متوجه نمی شی
من زدم جاده خاکی؟!
من از اولش دارم میگم تیتر رو بد خوندی، همچنان هم دارم همین رو میگم.
شکلی که خوندی اینه که استیم کنترلر چندتا نوآوری داره ولی دوال سنس نداره پس استیم کنترلر گیم پد بهتریه.

شکلی که من خوندم اینطوره که این کنترلر چندتا ویژگی داره که دوال سنس نداره ، همین.

نه از این گفته که دوال سنس ویژگیهایی که داره ضعیفه و نه گفته ویژگیهایی مثل ترک پد یا استفاده از هال افکت/مگنت و... برای اولین باره که داره در استیم کنترلر استفاده میشه که بخوایم برگردیم بگیم کی اول اون رو استفاده کرده!
اینکه مگنت قبلا تو PS3 وجود داشته رو که خودت تو جملت استفاده کردی ، من خواستم بگم سگا هم قبل از اون برای دریمکست آوردتش.

منظورم این بود که مثلا اگه کسی زمان PS3 همین تیتر رو در مورد دوال شاک 3 و گیم پد دریمسکت میزد اون خبر هم کلیک بیت میبود؟

خب صرفا یه تیتر زده که کنجکاوی خواننده رو برانگیزه.
به هرکسی تیتر رو نشون بدی نمیگه که کلیک بیته.
تعریف کلیک بیت و تمایزش از یه تیتر خوب یا زیرکانه که خواننده رو کنجکاو کنه که متن خبر رو بخونه کاملا مشخصه.

ماها که همدیگرو میشناسیم ، اینکه برات مسئله شده اینه که اسم دوال سنس داخل تیتر اومده ، همین.
حالا نمیخوای این رو قبول کنی مشکلی نداره ولی ماها دیگه مثل کف دست برای هم روییم :D

شکلی که من خوندم اینطوره که این کنترلر چندتا ویژگی داره که دوال سنس نداره ، همین.
بجای اینکه حرف بذاری تو دهن من، باید اول از خودت بپرسی کجا رو نخواستی بخونی :D ویژگی "نوآورانه" رو نام آورده در تیتر ولی در متن خبری ازش نیست، چون این ویژگی ها قبلا هم وجود داشته و خودتم بالاخره متوجه شدی ولی پافشاریت برای بحث های نامرتبط که مسائل حاشیه ای رو بیاری وسط کلیشه ایه. منظورش صرفا دوال سنس نیست که بازم بسط می دی به این مسئله، به تمام کنترلرها این موارد "نوآورانه" رو نسبت می ده ولی در متن خبر از دوال سنس به عنوان کنترلری که امکاناتش "نوآورانست" تعریفو تمجید می کنه و باز هم شخص من این حرفو نزده، خود ژورنالیست بهش اذعان می کنه

آخرین کامنتم در این مورد بود

خب پی سی-کنسولی که مایکرو میخواد تازه 2-3 سال دیگه معرفی کنه ، استیم چندماه دیگه میده بیرون :Cheesygrin:
برای مایکرو هم شایعش هست که 2026 ایشون میاد و کنسول قویتر یا اصلی 2027.
حالا باید دید.
قیمت استیم مشین خیلی تعیین کنندست.

View attachment 400518

برای تغییر فضای تاپیک باهم دوست باشیم 🤩

خدای هرجور میبینم خریدش واجب می‌باشد اونم مدل 2TB فقط به شرطی که قیمتش خیلی بالا نباشه
ولی خیلی خوب میشه ولو بیاد مثلا سه یا چهار مدل مختلف از استیم ماشین بده با کانفیگ های مختلف از low end تا high end که دیگه تکلیف خریدار مشخص باشه. مثلا یه بازی منتشر میشه طرف بدونه این بازی با چه رزولوشن و نرخ فریمی اجرا میشه رو دستگاهش. برای کسایی که الویتشون گیمینگه عملا میتونه تا یه درصد بالایی از گیمر هارو پوشش بده.

تو تله کامپکت کردن دیوایس هم نباید بیفته. حتی کنسول هاهم دیگه همچین محدودیتی واسه خودشون نمیذارن.

استیم دک رو فقط حساب کردی ؟ پس بقیه pc handheld ها چی که رفته رفته مدل های جدید از برند های مختلف میاد
استیم مگه قطب قدرتمند صنعت گیم نیست ؟؟
کدوم استور دیگه ای پلیر های هم زمان ، تعداد بازی ، امکانات ، کیفیت و... استیم رو داره ؟؟
اتفاقا نه فقط steam machine که خود والو ساخته نسخه های دیگه ای که از شرکت های دیگه قراره بیان جزوه پرفروش ها میشن
منظور من قطب سخت افزاری گیمینگ بود وگرنه نرم افزاری که عملا پی سی گیمینگ واسه ولو ـه. کمپانی های دیگه ولی کلا تو هندهلد پی سی ها ول معطلن :D تا وقتی اسم یه پلتفرم هولدر پشتشون نیاد اونجوری به جای خاصی نمیرسن. همینطور که یه اکس باکس تنگ rog ally جدید گذاشتن فروشش شدیدا بهتر شد.

در کل منظورم این بود استیم ماشین یا استیم دک رو روبه روی کنسول های اختصاصی مثل سوییچ یا پلی استیشن اصلا نباید قرار داد چون پلتفرم هولدر های سخت افزاری خیلی دستشون تو تولید و عرضه و ساپورت کنسولشون بازه خود ولو هم انتظار نداره بتونه تو فراگیری دیوایس هاش ذره ای باهاشون رقابت کنه.

قیمت باید پایین باشه. وگرنه چه مزیت رقابتی با یه PC با فرم فکتور Mini ITX داره؟
به نظرم ولو توی حوزه سخت افزار تارگتی که گذاشته یه تعادل خوب بین پرفورمنس و قیمت مناسبه. دقیقا مثل استیم دک.
استیم ماشین هم همینطور باید باشه. پرفورمنس نرم افزاری خوب، سخت افزار قابل قبول، قیمت وسوسه کننده نسبت به رقبا.
اگه این باشه من یکی قطعا یکی میخرم. ولی اگر قیمت مساوی یا بالاتر از یه پی سی کاستم با همون قدرت باشه هیچ مزیت خریدی نداره.

• Like
Reactions: Iman Shadow
قدرتش ظاهرا اندازه پی اس ۵ یا حتی کمتر هست.
همین الان پی اس دیجیتال ۴۰۰ دلار گیر میاد و قدرت خوبی هم داره.
به نظرم قیمتش نباید از ۴۰۰تا بالاتر باشه

قدرتش ظاهرا اندازه پی اس ۵ یا حتی کمتر هست.
همین الان پی اس دیجیتال ۴۰۰ دلار گیر میاد و قدرت خوبی هم داره.
به نظرم قیمتش نباید از ۴۰۰تا بالاتر باشه
چون نام کنسول رو آوردن قیمت باید رقابتی باشه ولی در هر حال مقایسه درستی برای قیمت‌گذاری بین کنسول و Steam Machine نیست، دلیلش اینه که Steam Machine در اصل یک PCه نه کنسول. دقیقتر اینه که بگیم Steam Machine اساسا یک Mini-PC با تجربه کنسولیه. کنسول‌ها معمولا روی سخت‌افزار سود چندانی نمی‌کنن و حتی بعضا با فروش کنسول ضرر می‌دن، کاربران چون محدود به پلتفرم خودشون هستن این ضرر رو از طریق فروش بازی، اشتراک‌ها و سرویس‌های اختصاصی خودشون جبران می‌کنن. از اونجایی که روی Steam Machine ویندوز هم به انتخاب کاربر نصب می‌شه و دسترسی کاربران تقریبا بازه، این دستگاه دیگه محدود به اکوسیستم خاصی نیست و امکان نصب نرم‌افزارها و لانچرهای دیگه هم وجود داره. بنابراین نمی‌ شه ارزش قیمتیش رو مثل یک کنسول تعیین کرد. نکته جالب اینجاست وقتی برخی ژورنالیست ها می خوان VS راه بندازن می گن کنسوله، ولی وقتی بحث قیمت گذاری میاد وسط سوییچ می کنن و می گن مثل PC قیمت گذاری می شه 500 به بالا!
خودشون گفتن قیمت رقابتیه و باید دید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or