خبر رسمی شرکت Valve رسماً کنسول رومیزی Steam Machine را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9752.jpg

شرکت Valve از نسل جدید دستگاه Steam Machine رونمایی کرده است که به عنوان یک کامپیوتر گیمینگ کوچک برای اتاق نشیمن و تلویزیون طراحی شده و قرار است در اوایل سال ۲۰۲۶ عرضه شود.
این دستگاه که به عنوان بخشی از اکوسیستم جدید سخت‌افزاری Valve (همراه با Steam Controller جدید و هدست واقعیت مجازی Steam Frame) معرفی شده است
دستگاه به شرح زیر است:

• سیستم‌عامل پیش‌فرض: SteamOS (نسل جدید)‌، با امکان نصب سیستم‌عامل ویندوز به انتخاب کاربر.​
  • پردازنده (CPU): معماری AMD Zen 4 با ۶ هسته و ۱۲ رشته تا حدود ۴٫۸ گیگاهرتز (طبق گزارش Windows Central)؛​
  • پردازش‌گر گرافیکی (GPU): یک نمونه «نیمه‑سفارشی» از AMD RDNA3 با ۲۸ واحد CU و فرکانس حداکثر حدود ۲٫۴۵ گیگاهرتز؛ توان طراحی حرارتی (TDP) قریب به ۱۱۰ وات گزارش شده است.​
  • حافظه (RAM): ۱۶ گیگابایت DDR5 برای سیستم اصلی + ۸ گیگابایت GDDR6 برای حافظه گرافیکی گزارش شده است.​
  • ذخیره‌سازی (Storage): دو گزینه اصلی — ۵۱۲ گیگابایت یا ۲ ترابایت SSD. همچنین اسلات کارت microSD برای افزودن حافظه.​
خروجی تصویری و اتصال‌ها:

9753.jpg
  • خروجی DisplayPort 1.4 (پشتیبانی از ۴K@240Hz یا ۸K@60Hz) گزارش شده است.​
  • خروجی HDMI 2.0 (پشتیبانی از ۴K@120Hz، HDR، FreeSync، CEC) نیز گفته شده است.​
  • پورت USB‑C با سرعت تا ۱۰ گیگابیت/ثانیه (USB 3.2 Gen2) و چهار پورت USB‑A (دو پورت USB 3 در جلو، دو پورت USB 2 در عقب)؛​
  • اتصال شبکه: Ethernet با سرعت ۱ گیگابیت، Wi‑Fi 6E (2×2)، آنتن بلوتوث اختصاصی.​

دستگاه قرار است «بیش از شش برابر قدرت» Steam Deck را ارائه دهد و توانایی اجرای بازی در کیفیت ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه با فناوری FSR را دارا باشد.
پشتیبانی از Ray‑Tracing، امکان استفاده به‌عنوان یک رایانه کوچک خانگی (desktop mode)، طراحی مناسب برای محیط سالن پذیرایی، امکان استفاده کنترلرهای مختلف و …

قیمت نهایی هنوز اعلام نشده است؛ اما طبق برخی گزارش‌ها، هدف Valve ارائه قیمتی رقابتی با رایانه‌های بازی سطح ابتدایی (احتمالاً در محدوده ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار) است.​

معرفی خوب و تاثیرگذاری بود :D ، ولی لطفا HL3 رو معرفی کنید.
در برهه حساس کنونی:D باید معرفی بشه دیگه

.​
چند روز دیگه سالگرد Half Life 2 هست، شاید فرجی بشه اون روز.

فقط منم که حس میکنم ولو از ما توقع داره که از ترک پد به عنوان آنالوگ استفاده کنیم؟ :دی ترک پد رو گذاشتن جای آنالوگ بعد آنالوگ رو گذاشتن صاف وسط :))
Steam_Controller_B.jpg
:D

• Like
Reactions: HalfLife G
چیز جذابی میزنه:دی بخصوص از نظر دیزاینی قابل توجهه. ولی قدرت سخت افزاریش یکم جالب نیست و انتظار بیشتری میرفت. شاید با قیمت خوب بتونه منطقیش کنه. اینکه میشه حتی روش ویندوز هم ریخت هم خیلی خوبه، پایرسی روی TV بزرگ بدجور میچسبه:دی

• Like
Reactions: MoonD
روش خیلی راحت VPN نصب میکنی دیگه، مثل کنسول نیست که دردسر شیر کردن VPN داشته باشی.

---

فقط منم که حس میکنم ولو از ما توقع داره که از ترک پد به عنوان آنالوگ استفاده کنیم؟ :دی ترک پد رو گذاشتن جای آنالوگ بعد آنالوگ رو گذاشتن صاف وسط :))
آخه من با استیم os کار نکردم نمیدونم میشه روش vpn نصب کرد یا نه. علاقه هم به نصب ویندوز ندارم

گزینه خووبیه برای کسی ‌که نمیخواد پی‌سی گیمینگ داشته باشه خصوصا از نوع های‌ایندش، یه چیز جمع و جور میخواد واسه تجربه‌ی بازیای کوچیکی که هیچوقت برای کنسول‌ منتشر نمیشن. در نهایت قیمتش خیلی مهمه :D
اصلا انگار کنسول واسه من ساخته شده. اگه مطمئن باشم راه منطقی و بی دردسر برای خرید و نصب بازی داشته باشه شاید ps5 رو بفروشم اینو بگیرم. البته قیمت خیلی مهم هست. امیدوارم موفق باشه جای ماکروسافت رو بگیره و رقیب واسه سونی بشه که سونی تک قطبی بازار نباشه

اصلا انگار کنسول واسه من ساخته شده. اگه مطمئن باشم راه منطقی و بی دردسر برای خرید و نصب بازی داشته باشه شاید ps5 رو بفروشم اینو بگیرم. البته قیمت خیلی مهم هست. امیدوارم موفق باشه جای ماکروسافت رو بگیره و رقیب واسه سونی بشه که سونی تک قطبی بازار نباشه
خرید و نصب بازی که دیگه از استیم آسونتر چی داریم؟

ولی اینکه میگی جای مایکروسافت رو بگیره و... این اتفاق هیچوقت نمیفته.
تو هم PS5 رو نفروش :D

بعدا اگه خواستی کنار کنسولت یه PC جمع و جور ، ارزون و آماده برای حال و پذیرایی کنار تلویزیونت داشته باشی روی این مدلها حساب باز کن.

خرید و نصب بازی که دیگه از استیم آسونتر چی داریم؟

ولی اینکه میگی جای مایکروسافت رو بگیره و... این اتفاق هیچوقت نمیفته.
تو هم PS5 رو نفروش :D

بعدا اگه خواستی کنار کنسولت یه PC جمع و جور ، ارزون و آماده برای حال و پذیرایی کنار تلویزیونت داشته باشی روی این مدلها حساب باز کن.
حرف من سر همون تحریم و دردسر خرید اینا منظورم بود. اصلا حالت تحوع میگیرم بخوام روی کنسولم ویندوز نصب کنم. حتی روی لپ تاپم مهاجرت به لینوکس کردم.

قابلیت نصب ویندوز برای من همه چی هست که تبدیلش کنم به پایرت ماشین و اصلا اینکه یه دستگاهی تو پذیرایی هست دیگه منو از شر هر چی اندروید باکس و سیستم اندروید tv و این چیزها راحت میکنه اپشن خیلی جذابیه.
واقعا حال و حوصله وصل کردن لپ تاپ و این چیزها رو نداشتم و سیستم عامل اغلب این تلویزیونها برام ازار دهنده است.

به نظرم رقیب مستقیم پلی استیشن نیست و راه خودش رو میره، همچنان کنسول گیمر ها انتخاب اولشون پلی استیشن هست به نظرم، ایشون بیشتر یک انتخاب تخصصی هست برای کسی که میخواد با سیستم کنسول به پی سی و استیم دسترسی داشته باشه، بازار سهمگین شبیه پلی استیشن و اکس باکس به اون صورت به نظرم نداشته باشه، دسته بندی جدیدی هست و مخاطب خاص و جدید داره... مخصوصا کسی که پلی استیشن داره و میخواد با فرم پلاگ اند پلی کنسول به استیم هم دسترسی پیدا کنه... البته قطعا مخاطبش از هر نوع طیفی هست نه فقط پلی استیشن گیمر هایی که دنبال تجربه استیم هستند، ایشون حتما پی سی گیمر هارم به مرور به سمت خودش میکشونه به عنوان یک دستگاه ویژه نشیمن و هال و سالن پذیرایی در کنار پی سی های تخصصی رو میز اتاق و افیس و....

تنها مشکل دسته طراحی گریپ هاست، نمی دونم چه اصراریه چرخ رو از نوع اختراع کنن! از تجربه قبلی مشخصا درس گرفتن و حد اعتدال رو نگه داشتن تا اگر استیم ماشین موفق نشد، متضرر هم نشن‌. درسته که مشخصات سخت افزار اونطور که بایدوشاید برای "گیمرها جذابیت" نداره ولی اگر برگ برنده رو قیمت در نظر گرفته باشن، برای "عموم مردم جذابیت" پیدا می کنه. طراحی جمعوجور داره و LED آبی هم :D شکیلش کرده
موفق هم بشه نسخه بعدی رو قدرتمند می ده برای رقابت با مایکروسافت ماشین، البته اگر توی گود رقابت مایکروسافت ماشین باقی بمونه :D

چرا همه دارید راجع به این مینی پیسی حرف میزنید که هیچ چیز خاصی نیست و فقط بخاطر محبوبیت استیم قراره سریع sold out بشه.

تحسین برانگیز ترین چیزشون Steam frame بود. من واقعا تو کف اونم برید ویدیو یوتوبر هایی که تستش کردن رو ببینید. یه هدست بشدت راحته با تکنولوژی استریمینگ خیلی خوب و...

اولین بار بود مشتاق یه محصول vr میشدم

• Like
Reactions: ArefTheGreat
استیم ماشین دقیقا پیامی هست که Valve داره به تولید کننده‌های سخت افزار میده! OS رایگان داریم خفن، OS و استور از ما، شما هم سخت افزار بزن تنگش و ما‌ بیشتر‌سود کنیم😁 سخت‌افزاری‌ها هم سودشون که همیشگی هست.

این اتفاق هم قطعا میفته. یه نوع رقابت OS Gaming هست بین Valve و MS هر کدوم قطعا اهدافی دارند. عرضه این کنسول حرکت هوشمندانه‌ای هست. فکر می‌کنم این کنسول ۵۰۰ یا نهایت ۶۰۰ دلار باشه!

این دست و پا زدن برای هدست رو نمیفهمم. هدست نهایتش همین مزخرفایی هست‌ که تابحال بوده. بیشتر از این نمیشه. هرکی زودتر بیخیالش بشه، برد کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or