خبر رسمی شرکت Valve رسماً کنسول رومیزی Steam Machine را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9752.jpg

شرکت Valve از نسل جدید دستگاه Steam Machine رونمایی کرده است که به عنوان یک کامپیوتر گیمینگ کوچک برای اتاق نشیمن و تلویزیون طراحی شده و قرار است در اوایل سال ۲۰۲۶ عرضه شود.
این دستگاه که به عنوان بخشی از اکوسیستم جدید سخت‌افزاری Valve (همراه با Steam Controller جدید و هدست واقعیت مجازی Steam Frame) معرفی شده است
دستگاه به شرح زیر است:

• سیستم‌عامل پیش‌فرض: SteamOS (نسل جدید)‌، با امکان نصب سیستم‌عامل ویندوز به انتخاب کاربر.​
  • پردازنده (CPU): معماری AMD Zen 4 با ۶ هسته و ۱۲ رشته تا حدود ۴٫۸ گیگاهرتز (طبق گزارش Windows Central)؛​
  • پردازش‌گر گرافیکی (GPU): یک نمونه «نیمه‑سفارشی» از AMD RDNA3 با ۲۸ واحد CU و فرکانس حداکثر حدود ۲٫۴۵ گیگاهرتز؛ توان طراحی حرارتی (TDP) قریب به ۱۱۰ وات گزارش شده است.​
  • حافظه (RAM): ۱۶ گیگابایت DDR5 برای سیستم اصلی + ۸ گیگابایت GDDR6 برای حافظه گرافیکی گزارش شده است.​
  • ذخیره‌سازی (Storage): دو گزینه اصلی — ۵۱۲ گیگابایت یا ۲ ترابایت SSD. همچنین اسلات کارت microSD برای افزودن حافظه.​
خروجی تصویری و اتصال‌ها:

9753.jpg
  • خروجی DisplayPort 1.4 (پشتیبانی از ۴K@240Hz یا ۸K@60Hz) گزارش شده است.​
  • خروجی HDMI 2.0 (پشتیبانی از ۴K@120Hz، HDR، FreeSync، CEC) نیز گفته شده است.​
  • پورت USB‑C با سرعت تا ۱۰ گیگابیت/ثانیه (USB 3.2 Gen2) و چهار پورت USB‑A (دو پورت USB 3 در جلو، دو پورت USB 2 در عقب)؛​
  • اتصال شبکه: Ethernet با سرعت ۱ گیگابیت، Wi‑Fi 6E (2×2)، آنتن بلوتوث اختصاصی.​

دستگاه قرار است «بیش از شش برابر قدرت» Steam Deck را ارائه دهد و توانایی اجرای بازی در کیفیت ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه با فناوری FSR را دارا باشد.
پشتیبانی از Ray‑Tracing، امکان استفاده به‌عنوان یک رایانه کوچک خانگی (desktop mode)، طراحی مناسب برای محیط سالن پذیرایی، امکان استفاده کنترلرهای مختلف و …

قیمت نهایی هنوز اعلام نشده است؛ اما طبق برخی گزارش‌ها، هدف Valve ارائه قیمتی رقابتی با رایانه‌های بازی سطح ابتدایی (احتمالاً در محدوده ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار) است.​

من خیلی دوست دارم مایکرو این نسخه رو در دسترس عموم هم بزاره.
ما چه گناهی کردیم وقتی میخوایم بازی کنیم باید کلی آت و آشغال منابع سیستممون رو پر کنن؟

کاش چیز دیگه ای میخواستی :D

photo_2025-11-20_22-03-53.jpg

steam os بر پایه لینوکس سیستم عامل سبکتری نسبت به ویندوز هست همین هم باعث میشود منابع کمتری مصرف بشود ، در نتیجه منابع بیشتری در اختیار اجرای بازیی باشد و با فریم بیشتری اجرا بشود

View attachment 401296

مخاطب استیم ماشین، بخشی بازار هست که، به دنبال pc ارزان با رابط کاربری کاربرپسند برای بازی است ، به شرطی که قیمت مناسبی داشته باشد :-?
من که تفاوت معنا داری نمی بینم جز تو یه مورد ریترنال که اونم قطعا ایراد بهینه سازی خود بازیه.

برو emalls و torob اونجا قیمت ببین.
قیمت ها متفاوتن اما اگه بروز باشن همین قیمتی که گفتی بود پس چرا اینا انقدر گروم می فروشن‌
-
نسخه 2 ترابایتی استیم مشین 700 دلار باشه باز خوبه اما اینطور که بهذنظر میاد فکر کنم 850 900 دلار قیمت بزارن

قیمت ها متفاوتن اما اگه بروز باشن همین قیمتی که گفتی بود پس چرا اینا انقدر گروم می فروشن‌
-
نسخه 2 ترابایتی استیم مشین 700 دلار باشه باز خوبه اما اینطور که بهذنظر میاد فکر کنم 850 900 دلار قیمت بزارن
دیروز یک ویدئو در مورد ps6 و ایکس باکس Magnus میدیدم طرف میگفت مگنوس بین ۸۰۰تا ۱۰۰۰ دلاره .یک سری هم گفتن کنسول استیم ۶۵۰ دلار هست . بعید میدونم بالای ۷۰۰ بخواد باشه . قیمتش بخواد بالا باشه موفقیت خاصی نمیتونه کسب کنه خصوصا وقتی Magnus بیاد .

• Like
Reactions: hbk2008
دیروز یک ویدئو در مورد ps6 و ایکس باکس Magnus میدیدم طرف میگفت مگنوس بین ۸۰۰تا ۱۰۰۰ دلاره .یک سری هم گفتن کنسول استیم ۶۵۰ دلار هست . بعید میدونم بالای ۷۰۰ بخواد باشه . قیمتش بخواد بالا باشه موفقیت خاصی نمیتونه کسب کنه خصوصا وقتی Magnus بیاد .
منم همینو میگم بهترین کار اینه که نسخه 512 500 یا 550 قیمت گذاری بشه نسخه 2 ترا 650
اما باید منتظر موند انگار valve نظر دیگه ای داره

• Like
Reactions: ultimate team 2
-
قیمت ایران حدود قیمت اماراته. چون تعداد ازشون میخرن، یه افت قیمت اونجا بهشون می‌خوره. جنس رو بیارن و یه سودی روش بکنن. تقریبیا میشه قیمت امارات. اونایی که گرونتر بدن، خریدشون از همین مغازه دارهاست، یا رفتن چنتا دونه از دبی اوردن.

• Like
Reactions: avannn and hbk2008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or