خبر رسمی شرکت Valve رسماً کنسول رومیزی Steam Machine را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9752.jpg

شرکت Valve از نسل جدید دستگاه Steam Machine رونمایی کرده است که به عنوان یک کامپیوتر گیمینگ کوچک برای اتاق نشیمن و تلویزیون طراحی شده و قرار است در اوایل سال ۲۰۲۶ عرضه شود.
این دستگاه که به عنوان بخشی از اکوسیستم جدید سخت‌افزاری Valve (همراه با Steam Controller جدید و هدست واقعیت مجازی Steam Frame) معرفی شده است
دستگاه به شرح زیر است:

• سیستم‌عامل پیش‌فرض: SteamOS (نسل جدید)‌، با امکان نصب سیستم‌عامل ویندوز به انتخاب کاربر.​
  • پردازنده (CPU): معماری AMD Zen 4 با ۶ هسته و ۱۲ رشته تا حدود ۴٫۸ گیگاهرتز (طبق گزارش Windows Central)؛​
  • پردازش‌گر گرافیکی (GPU): یک نمونه «نیمه‑سفارشی» از AMD RDNA3 با ۲۸ واحد CU و فرکانس حداکثر حدود ۲٫۴۵ گیگاهرتز؛ توان طراحی حرارتی (TDP) قریب به ۱۱۰ وات گزارش شده است.​
  • حافظه (RAM): ۱۶ گیگابایت DDR5 برای سیستم اصلی + ۸ گیگابایت GDDR6 برای حافظه گرافیکی گزارش شده است.​
  • ذخیره‌سازی (Storage): دو گزینه اصلی — ۵۱۲ گیگابایت یا ۲ ترابایت SSD. همچنین اسلات کارت microSD برای افزودن حافظه.​
خروجی تصویری و اتصال‌ها:

9753.jpg
  • خروجی DisplayPort 1.4 (پشتیبانی از ۴K@240Hz یا ۸K@60Hz) گزارش شده است.​
  • خروجی HDMI 2.0 (پشتیبانی از ۴K@120Hz، HDR، FreeSync، CEC) نیز گفته شده است.​
  • پورت USB‑C با سرعت تا ۱۰ گیگابیت/ثانیه (USB 3.2 Gen2) و چهار پورت USB‑A (دو پورت USB 3 در جلو، دو پورت USB 2 در عقب)؛​
  • اتصال شبکه: Ethernet با سرعت ۱ گیگابیت، Wi‑Fi 6E (2×2)، آنتن بلوتوث اختصاصی.​

دستگاه قرار است «بیش از شش برابر قدرت» Steam Deck را ارائه دهد و توانایی اجرای بازی در کیفیت ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه با فناوری FSR را دارا باشد.
پشتیبانی از Ray‑Tracing، امکان استفاده به‌عنوان یک رایانه کوچک خانگی (desktop mode)، طراحی مناسب برای محیط سالن پذیرایی، امکان استفاده کنترلرهای مختلف و …

قیمت نهایی هنوز اعلام نشده است؛ اما طبق برخی گزارش‌ها، هدف Valve ارائه قیمتی رقابتی با رایانه‌های بازی سطح ابتدایی (احتمالاً در محدوده ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار) است.​

تحلیل شخصی من از اخبار اخیر:

قاعده صنعت گیم از کنسول ها و انحصاری عناوین به Store ها (تخفیفات،انحصاری های فروشگاهی و..) تغییر رویه میده
و سونی برای عقب نموندن از این قاعده Cross Buy و Day 1 ریلیز رو PC فراهم میکنه

کنسول های کلاسیک جاشون رو به PC Machine و PC Handled ها میدن در آینده

Steam Machine نسخه Entry Level این PC Machine ها با قیمت معقوله و Xbox Machine نسخه High End با قیمت پرمیوم این دستگاه ها قراره باشه
یاد این افتادم :Cheesygrin:

photo_2024-10-24_07-25-35.jpg

پلی استیشن به عنوان برند اول صنعت گیم با درآمدی که آرزوی استیم و اکس باکسه و رقیب مولتی بیلیون دلاریش رو از رقابت شوت کرده بیرون از چی عقب بمونه دقیقا؟
ی PC کامپکت شده که میخواد ۵ میلیون بفروشه برای شرکت های کوچیکی مثل ایسوس و ... تهدید نیست چه برسه به غول های این حوزه

تحلیلای بازیسنتر فقط باید بری چیپس و پفک بخری بشینی بخونی و بخندی. من خیلی وقته برای اینکه حال و هوام عوض بشه فیلم کمدی نمیبینم و میشینم تحلیلای جوک یه عده رو‌ میخونم.
دوران کنسول تموم شد. سونی شکست خورد. مولتی پلتفرم شد. بازی انحصاری معنا و مفهوم نداره. کنسول بعدی Xbox صنعت گیم رو از وسط به دو نیم تقسیم میکنه!
هرکدومشو میشینن تحلیل میکنن من حال و هوام عوض میشه قشنگ. از صدتا فیلم و سریال کمدی سرگرم کننده ترن اینا:D

از طرف دیگه بعضی از شرکت ها دارن با انحصاری گرایی و محروم کردن طیف گسترده ای از پلیر ها برای فروش کمی بیشتر از کنسولشون تقلا می کنن
کاملا مشخصه اینده کدوم پلتفرم روشن تره
وقتی سال دیگه GTA VI عرضه شد روی پلی استیشن 5 و دست PC Gamer ها تا یک سال تو پوست گردو موند و فروش کنسول PS5 به +100 میلیون رسوند، سلام ـت میکنم :)

پلی استیشن به عنوان برند اول صنعت گیم با درآمدی که آرزوی استیم و اکس باکسه و رقیب مولتی بیلیون دلاریش رو از رقابت شوت کرده بیرون از چی عقب بمونه دقیقا؟
ی PC کامپکت شده که میخواد ۵ میلیون بفروشه برای شرکت های کوچیکی مثل ایسوس و ... تهدید نیست چه برسه به غول های این حوزه
نه بابا این حرفا چیه

اگه یادت باشه کاربر Z2 SAS میگفت که سونی تو هیچ چیزی اول نیست :)) نمیدونم والا

ip که خودش خلق کرده اره اما نه که بره ip شرکت های دیگرو انحصاری کنه
مایکروسافت که دیگه انحصاری رو تموم کرد ، نیتندو هم بازار خودش رو داره و قابل مقایسه نیست زیاد
spider man یه ip پر طرفدار هست قبلش برای همه پلتفرم ها میومد چرا انحصاری شد
hl3 هم نیاید انحصاری بشه​
بایونتا ۱ مولتی بود ولی شماره دو و سه رو چون نینتندو هزینه توسعشو داد انحصاری شد.
مایکرو هم کلی از این موارد داشته(یه مورد ریزش توم ریدر و استارفیلد و ...)
ولو هم از ین کارا پاش بیفته میکنه، همونطور که وقتی نسخه های قبلی هف لایف رو کنسولا اومده بود اینم اصولا میتونست بیاد.ولی انحصار vr ارجح بود.

اسپایدرمنم یه مورد مثه بقیه این موارده.....کلا گفتم انحصار رو همه کمپانیها انجام دادن و وقتی صرفه نداشته رفتن سراغ مولتی پلتفرم شدن.
خیلی جدی میگیرید قضیه رو. یه بیزینسه تموم شد و رفت :D

.

وقتی سال دیگه GTA VI عرضه شد روی پلی استیشن 5 و دست PC Gamer ها تا یک سال تو پوست گردو موند و فروش کنسول PS5 به +100 میلیون رسوند، سلام ـت میکنم :)
نسخه کاملش یک سال دیگه برای pc منتشر میشه با گرافیک و قابلیت های به مراتب بهتر و fps بالا
این gta vi اخرین سنگر شماست ازش استفاده کنین چون دیگه قرار نیست تکرار بشه
ـــ
کاری با درامد شرکت ها ندارم که کدوم اوله اما pc بهترین پلتفرم تو جهانه اینو یجا یاداشت کنین و هر روز بخونین
pc master race

بازیسنتر واقعا عالیه
توش سوئیچ با 150 میلیون فروش و پلی اسیتشن با 100 میلیون فروش شکست خوردن و دورشون تموم شده استیم ماشین و استیم هندل با 3 میلیون فروش جهان تسخیر کردن و موفق ترین سخت افزار های عالمن واقعا اعضا این فروم گاهی حس میکنم تو یه جهان موازی زندگی میکنن !
نه ببین ٬ اصولن فروش تو صنعت بازی سازی حرف آخر و میزنه
سونی رو هر کنسول ۲۵۰ دلار از جیب خورده!
حالا شاید بگی فروش بازی هاش خوب بوده و متای بالا و هرسال جز نامزد های گوتی...اینا همش بازی رسانست! مایکروسافت تا الان فقط داشت تماشا میکرد ٬‌ وایسا ببین نسل بعدی نه حالا ولی بعد اون چه بلایی سر بقیه میاره
بوکمارک کنید! ۲۰۴۴ سال مایکروسافته و خرید اکتیویژن اون موقع خودشو نشون میده. البته شاید استودیو و IP نمونده باشه ولی خب...ارزش کمپانی که چندین برابر میشه به جاش!

• Smile
  • Like
Reactions: IMANOKA and MyJinx
دوستان جایی اعلام شده که استیم ماشین همراه دسته میاد یا باید دسته رو جدا بگیریم؟

شما میتونی دستگاه رو به صورت باندل که همراش کنترلر داره بخری، یا اینکه به صورت Standalone بگیری که فقط دستگاه هست و کنترلر نداره!

الان چی شده که بعضی ها ذوق زده شدن
مثلا برتری استیم ماشین با لپتاپ چیه بعضی ها ذوق زده شدن
قطعاتش که بنجل هایی که هیچ جا فروش نداره حتی 3050 لپتاپ هم بهش برتری داره

• Cool
Reactions: ArefTheGreat
الان چی شده که بعضی ها ذوق زده شدن
مثلا برتری استیم ماشین با لپتاپ چیه بعضی ها ذوق زده شدن
قطعاتش که بنجل هایی که هیچ جا فروش نداره حتی 3050 لپتاپ هم بهش برتری داره
قابلیت plug and play که بیشتر باعث میشه شبیه کنسول ها به نظر برسه در حالی که هنوز هم یه پی سی هست، سخت افزاری تقریبا در سطح کنسول های نسل ۹ که منتظریم ببینیم قیمتش می ارزه یا نه. به شخصه بیشتر از هر چیزی منتظر کنترلرش هستم.

دقیقا همینه، همه ما بیصبرانه منتظریم تا استیم ماشین و مینی pc مایکروسافت عرضه بشه تا کنسول های کلاسیک رو بندازیم تو سطل آشغال و بریم اندازه دو تا PS5 پول بدیم و Steam Machine بخریم که بازی هارو با کیفیت سری اس اجرا میکنه :D
شما از قیمت این Steam Machine و نسخه های آینده خبر داری؟
با کیفیت سری اس شاید اجرا کنه ولی عوضش آرشیو عظیم PC با تخفیف های فوق‌العاده Steam + ماد و.. برای یوزر فراهم میکنه
یاد این افتادم :Cheesygrin:

View attachment 400722

بازیسنتر واقعا عالیه
توش سوئیچ با 150 میلیون فروش و پلی اسیتشن با 100 میلیون فروش شکست خوردن و دورشون تموم شده استیم ماشین و استیم هندل با 3 میلیون فروش جهان تسخیر کردن و موفق ترین سخت افزار های عالمن واقعا اعضا این فروم گاهی حس میکنم تو یه جهان موازی زندگی میکنن !
شما مثل اینکه منظور کلمه آینده رو درک نمیکنی؟
از آینده خبر داری که استیم ماشین و استیم هندلد قراره ۳ میلیون بفروشن کلا ؟
اگه ایده هندلد بده چرا شایعاتش هست که سونی نسل بعد یک نسخه هندلد هم بده ؟
سونی مگه با فروش +۱۲۰ میلیونی PS4 به ورشکستگی نزدیک شده بود که تو نسل ۹ بازیهاش برای PC ریلیز کرد؟ تازه عناوینی که قدیس طرفداری PS بودن

من اول نسل ۹ گفتم و پست هاش هم موجوده، گفتم که تو نسل ۹ سونی با تاخیر بازیهاش رو PC ریلیز می‌کنه تا نسل ۱۰ که میرسه به Day1 رو PC
حالا الان عینک تعصب نمی‌ذاره ببینید، چند وقت بعد که سونی فروشگاه خودش رو PC راه انداخت و عناوینش بصورت Day1 رو PC ریلیز شدن می‌بینید که چطور این شرکت با درآمد بیلیون دلاری که رقباش از راه به در کرده برای بدست آوردن بازار PC تلاش کنه

• Smile
Reactions: IMANOKA and MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or