شرکت "Ubisoft"در حال ساخت استودیو فیلم سازی

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
PrinceOfPersia-MoviePoster.jpg

درود .

در طی خبر منتشر شده از مجله معروف هالیوودی "Variety"، شرکت بزرگ Ubisoft قرار است یک استدیو فیلم سازی راه انداری کند . این شرکت فرانسوی که خالق بازیهای معروفی چون" Prince of Persia" و "Assassin's Creed "میباشد نام این استودیو فیلم سازی را "Ubisoft Motion Pictures "نامیده است و قرار است رئیس پیشین Europa Corp نیز اقای" Jean-Julien Baronnet "مدیریت بخش پاریس این استودیو را بر عهده بگیرد .
"البته شایان ذکر است شرکت یوبی سافت در سال 2007 استودیو" Ubisoft Digital Arts " را بنا نمود که این شرکت توانست فیلم معروف 3D اواتار را به صورت بازی 3D عرضه کند ".
حال بعد از موفقیت چشم گیر فیلم Prince of Persia در دنیا که توانست 335 میلیون دلار فروش داشته باشد ایا شاهد ساخت فیلمهایی چون Assassin's Creed و یا Splinter Cell خواهیم بود ؟

Source

آخرین ویرایش:
حال بعد از موفقیت چشم گیر فیلم Prince of Persia در دنیا که توانست 335 میلیون دلار فروش داشته باشد ایا شاهد ساخت فیلمهایی چون Assassin's Creed و یا Splinter Cell خواهیم بود ؟

Source
دقیقا اولین فیلم که از رو بازی ساخت خیلی هم خوب شده منتظر 2 مورد دیگه هم هستیم :d

• Like
Reactions: slipkboy
ممنون از خبر فرهاد جان.
ایا شاهد ساخت فیلمهایی چون Assassin's Creed و یا Splinter Cell خواهیم بود ؟
از 2005 که یه تیزر زپرتی تو Chaos Theory گذاشته بودن و تاریخ اکرانش هم فکر میکنم 2010 بود خیلی گذشته.امیدوارم هیچ وقت ساخته نشه.

آخرین ویرایش:
خوبیش اینکه دیگه فیلمای بازی های شرکت یو بیسافتو این هالیوودیا نمیتونن بهش گند بزنن و یه فیلم بازی چرت ساخته نمیشه البته اگه بازی با نظارت مستقیم یوبیسافت ساخته بشه از روی دنیای اساسینز چه فیلمی میشه ساخت

خوبیش اینکه دیگه فیلمای بازی های شرکت یو بیسافتو این هالیوودیا نمیتونن بهش گند بزنن و یه فیلم بازی چرت ساخته نمیشه البته اگه بازی با نظارت مستقیم یوبیسافت ساخته بشه از روی دنیای اساسینز چه فیلمی میشه ساخت

باهات موافقم در حد لالیگا.حرفت درسته:)

به نظر من اشتباه هستش فقط برای این که بازی هاش رو تبدیل به فیلم کنه استدیو بزنه .

اما از این که بازی هاش رو تبدیل به فیلم کنه موافقم POP ش که خوب بود .

به نظر من اشتباه هستش فقط برای این که بازی هاش رو تبدیل به فیلم کنه استدیو بزنه .

اما از این که بازی هاش رو تبدیل به فیلم کنه موافقم POP ش که خوب بود .

از نظر من قصدش فقط اينه كه تمام سور رو خودش ببره !!
اگر فرضا پرينس رو با ديزني ساخته الان بعدي رو ميخواد كاملا خودش بسازه
تمام هزينه برا خودش، تمام سود هم برا خودش ;)

• Like
Reactions: hosein me
طبق گفته خود یوبی سافت سبک فیلم ها تو مایه ها فیم 300 و Watcmen خواهد بود که به نظر من با این طرح خوبی که دارند باید شاهد شاهکار AC باشیم
یک سوال هم داشتم بودجه شاهزاده فارسی 200 تا بود فروش 333تا سودش چقدر بود؟تازه خرج تبلیغات و سهم سینما ها هم بکنار من تا اونجایی که میدونم این فیلم فروشش شکست بود تا موفقیت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or