اما یک چیزی این وسط وجود داره کسی UBI مجبور نکرده بازی یک سال در میون بده . اینکه چون بازی یک سال در میون میده ما باید سطح انتظارمون با استاندارد هامون بر اساس یک سال در میون تنظیم کنیم به نظر من اشتباه شما داری بابت بازی 60 دلار پرداخت میکنی مطمئنن انتظار بازی با کیفیت داری چیزی که مد نظرت هستش حالا یا به اون بازی قانع هستی یا نیستی اینکه رقیب نداره نباید بازی بهتر بسازه این به نظرم توهین به شعور خود یوبی که برای کار خودش اول از همه ارزش قائل نیست دوم اینکه برای شمای که بازی تهیه میکنی ارزش قائل نیست فکر میکنه هرچی تکرار و ... بسازه بدون ... بازی میخری اینکه سطح استاندارد میاره پایین.
متوجه منظورت شدم کاملا.
حالا از این نظر هم یه نگاهی بندازیم بد نیست.
AC رفته تو شاخه بازیهای تجاری که بطور سالانه/2سالانه منتشر میشن، مثل COD,fifa,Pes و...
این بازیهارو میشه با کارگردانها و فیلم هائی که تجاری هستن و هرسال یا 2سال یک قسمت از فیلم میسازن مقایسه کرد.
این فیلم ها بازیها یک سطحِ حداقلیِ کیفیت از لحاظ حفظ استاندارد دارن، همینطور یک سری تغییرات و نوآوری کوچیک هم نسبت به نسخه های قبلی خودشون دارن، اما کلیت میبینی همون چهارچوب داستان و گیم پلی تکراری که براشون درنظر گرفته شده حفظ کردن و کمی شاخ و برگ میدن.
ما هم برای این نوع سرگرمی ها (اینجا مثلا فیلم) همون پولی پرداخت میکنیم میریم سینما و میبینیمش که برای فیلم های کارگردان های فوق العاده ای که هر 10سال ممکنه یک شاهکار بسازن.
منی که میرم مثلا با 10 دلار فیلمی تجاری مثل Bloodshot میبینم، نمیتونم بگم آقا من 10دلار پول دادم، چرا در حد Inception نبود!
من خودم کاملا منتقد اصلی بازیهای اخیر Ubi هستم، ولی این حقیقتیِ که باید بپذیریم.
این نوع سرگرمی ها ساخته میشن و برای استودیوها، کمپانی ها درآمد زائی میکنن تا دستشون باز باشه که بتونن رو ایده های جدید سرمایه گذاری کنن.
مشکل اونجائی شروع میشه که UBI نتونسته از دل درآمدهائی که از فروش AC در میاره، 4تا بازی با نوآوری جدید منتشر کنه.
هرکدومشون به یک مشکل خوردن (S&Bones, Wild, BGE 2 و...) یا تو مراحل ساخت شکل فرسایشی گرفتن و یا کنسل شدن.
متاسفانه هر سری سر معرفی نسخه بعدی این سری بازیها ما فکر میکنیم استودیو باید کلا بیخیال بشه و 5-4 سال استراحت بده به آی پی، تا بتونه چیزی در حد ویچر و Red Dead تحویل ما بده.
بنظر من این حداقل از لحاظ سیاستهای اقتصادی این کمپانی ها نمیتونه انتظار منطقی باشه.