شرکت Ubisoft بازی جدیدی در راه دارد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی شعبه چین شرکت Ubisoft با انتشار توئیتی به یک معرفی جدید اشاره کرده‌است.
Ubisoft.jpg

چند ساعت پیش آقای دنیل احمد (آنالیزور ارشد Niko Partners) که به بازار صنعت بازی‌های ویدئویی در چین تسلط زیادی دارد، این توئیت که توسط شعبه چینی صفحه یوبیسافت به اشتراک گذاشته شده‌بود را مورد توجه عموم قرار داد. طبق گفته او، این معرفی در طول همین امروز شکل می‌گیرد.

نکته قابل توجه این است که روز گذشته نیز Shinobi در فروم اینترنتی ResetEra به‌شکل مبهمی به معرفی نسخه‌ای جدید از سری Assassin’s Creed اشاره کرده‌بود. به هر حال، تا پایان امروز خواهیم دید که یوبیسافت قصد دارد چه عنوانی را معرفی کند.

حدس و گمان‌ها در مورد نسخه جدید Assassin’s Creed از مدت‌ها پیش شروع شده‌است. برخی از شایعات می‌گویند پسوند نسخه جدید این سری Vikings خواهد بود و برخی دیگر به نام Ragnarok اشاره دارند. همچنین، طبق شایعات این نسخه نیز همانند Black Flag...

Continue reading...

Last edited by a moderator:
یه موردی... حالا چرا AC ؟
احیانا اون استودیویی که Skull & Bones رو میساخت، سمت آسیای شرقی نبود؟
الان سرچیدم... سنگاپور... یهو دیدید اومدن تاریخ عرضه و اطلاعات جدید از این دادن:-" این چین هم... مثلا نماینده استودیوهای آسیاییه یوبی باشه و ...:-"
کلا عجیبه اکانت چین تیز کنه:دی

• Like
Reactions: delta05
یه موردی... حالا چرا AC ؟
احیانا اون استودیویی که Skull & Bones رو میساخت، سمت آسیای شرقی نبود؟
الان سرچیدم... سنگاپور... یهو دیدید اومدن تاریخ عرضه و اطلاعات جدید از این دادن:-" این چین هم... مثلا نماینده استودیوهای آسیاییه یوبی باشه و ...:-"
کلا عجیبه اکانت چین تیز کنه:D
عجیب که هست ولی همه رو حرفای شینوبی حساب باز کردن دیگه. :D منم همونطور که همه گفتن احتمال میدم طبق معمول یه CG کوتاه ببینیم یه ساعت بعد...

• Like
Reactions: delta05
یوبیسافت امسال خیلی خیلی دستش پره. خودشون گفته بودن 5 تا بازی AAA برای این سال مالی دارن که احتمالا اکثرشونم هم برن برای لانچ کنسولا که اتفاق خوبی نیست...

واچداگز لیژن هنوز خبری ازش نیست که طبق تاریخ قبلیش ماه پیش رلیز شده بود... Gods and Monster هیچ اطلاعاتی ازش نداریم. Rainbow 6 Quarantine هست... حالا کنار این همه بازی AC جدید هم میاد که رلیزش توی پاییز ردخور نداره :D یک بازی اسکیتی هم داشتن، Roller Champions... اونم امسال بیاد احتمالا

مرحوم Skull and Bones و BG&E2 رو هم فراموش کنیم کلا :D

پ.ن. اون ساعتی که گفتن برای معرفی بعدی یوبیسافت، 45 دقیقه دیگست :دی

AC جدید؟
عجب کی فکرشو میکرد.
کاملا سورپرایز شدم.

من چی از AC بهتره که هر اشغالی هم بسازه کلی می فروشه اگه می تونست سالی 2 تا از بازیش می داد شکر که هر نسخه ش هم از هر لحاظ بیشتر افت می کنه فکر کنم با همین فرمون بره فیزیک و گرافیکش بشه در حد PS1:D

من چی از AC بهتره که هر اشغالی هم بسازه کلی می فروشه اگه می تونست سالی 2 تا از بازیش می داد شکر که هر نسخه ش هم از هر لحاظ بیشتر افت می کنه فکر کنم با همین فرمون بره فیزیک و گرافیکش بشه در حد PS1:D
یک دلیلش این میتونه باشه که ما گزینه دیگه ای غیر از AC نداریم، خب داره پول جمع میکنه، نوش جونش.
مشکل از همینجا شروع میشه، اگه AC رقیب داشت، هیچوقت این حالت تکرار درش بوجود نمیومد.
بنظرم دلیل اصلی که من نوعی هردفعه که یک نسخه ازش معرفی میشه شروع میکنم به غر زدن که باز هم یک بازی تکراری دیگه، این باشه که شرکتهای دیگه مثل EA,اکتی، بتسدا و... بی عرضه تشریف دارن و بعد از بیشتر از یک دهه هنوز نتونستن وارد این بازار بشن.
=======
حالا که اینجائیم بگم من از ادیسی خیلی خیلی بیشتر از اوریجینز خوشم اومد، اوریجینز اصلا نتوستم تمومش کنم، اما ادیسی برعکس چیزهائی که میخوندم اتفاقا بنظرم بازی خیلی خیلی بازی بهتری بود.

با این همه نشونی های اخیر از POP من فک میکردم نسخه جدیدشو معرفی کنن چون هم اوردنش تو for honor هم اون بازی واقعیت مجازی رو معرفی کردن ازش که یجورایی بندازنش سر زبونا و مردمو اماده کنن براش

یک دلیلش این میتونه باشه که ما گزینه دیگه ای غیر از AC نداریم، خب داره پول جمع میکنه، نوش جونش.
مشکل از همینجا شروع میشه، اگه AC رقیب داشت، هیچوقت این حالت تکرار درش بوجود نمیومد.
بنظرم دلیل اصلی که من نوعی هردفعه که یک نسخه ازش معرفی میشه شروع میکنم به غر زدن که باز هم یک بازی تکراری دیگه، این باشه که شرکتهای دیگه مثل EA,اکتی، بتسدا و... بی عرضه تشریف دارن و بعد از بیشتر از یک دهه هنوز نتونستن وارد این بازار بشن.
=======
حالا که اینجائیم بگم من از ادیسی خیلی خیلی بیشتر از اوریجینز خوشم اومد، اوریجینز اصلا نتوستم تمومش کنم، اما ادیسی برعکس چیزهائی که میخوندم اتفاقا بنظرم بازی خیلی خیلی بازی بهتری بود.

جدا داری راست می گی؟؟؟؟؟ کل بازی های این نسل رقیب AC هستن همشون RPG شدن تازه اون 1 زره فرقیم که داشت خود یوبی گند زد اومد شبیه بقیه بازی ها دقیقا کردش :D

جدا داری راست می گی؟؟؟؟؟ کل بازی های این نسل رقیب AC هستن همشون RPG شدن تازه اون 1 زره فرقیم که داشت خود یوبی گند زد اومد شبیه بقیه بازی ها دقیقا کردش :D
نه بابا نداریم بازی که رقیبش باشه.
منظورم این نیست که AC تو قله موفقیت هست و بی رقیب.
اما بازی دیگه ای تو این سبک و به این بزرگی میتونیم نام ببریم که هر سال یا یکسال در میون منتشر بشه و بتونه تو فروش AC تاثیرگذار باشه؟.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or