شرکت Sony بلاگیر شد ، تاسیسات سونی در لندن را به اتش کشیدند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

jiksk-300x225.jpg

در طی اخرین خبر منتشر شده از سوی BBC متاسفانه یکی از تاسیسات شرکت بزرگ سونی با نام ( Digital Audio Disc Corporation ) به خاطر اتش سوزی از بین رفت . این انبار که واقع در شهر لندن و منطقه Enfield قرار داشت ، از سوی چند نفر بعد از دزدی به اتش کشیده شد .
تاسیسات DADC در اصل مرکز ساخت دیسک های CD, DVD, UMD و Blu-Ray شرکت سونی بود ؛ همچنین انجا ازمایشگاهی مهم و پیشرفته ای بود برای تحقیقات تکنولوژی های جدید فیبرهای نوری بود . Enfield به غیر از تاسیسات DADC شرکت سونی مهمان دیگر تاسیسات انجا بود ؛ بازیهایی که قرار بود در غرب منتشر شوند در انجا بسته بندی و به دپوهای ناشرین ان بازی انتقال داده میشد . همچنین چندی پیش تاسیسات دیسک های PS در کشور اتریش به سرقت رفتند ؛ و اگر تمام این موارد را کنار هم بگذاریم احتامل تاخیر بازیهای سونی بسیار زیاد میشود .

اینگونه پیداست بلاها خیال دست برداشتند از سر شرکت سونی را ندارند ، هکرها ؛ بعد زلزله و بعد ان سونامی و الان هم اتش سوزی . طبق خبری که BBC در اخرین به روز رسانی خود داده است این اتش سوزی از سوی کسانی که به غارت تاسیسات DADC دست زده اند صورت گرفته است ؛ گفته مشود حدود 750 نفر در این مرکز مشغول کار بوده اند . شدت تخریب و میزان خسارت هنوز دقیق مشخص نیشت ولی فیلمی که کاربر “shanebaby82 " در صفحه Twitter گزاشته است نشانگر گستردگی اتش سوزی و ویرانی در منطقه Enfield است . ویدئوی مذکور را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

ویدئوی اتش سوزی .

تصاویر اتش سوزی

آخرین ویرایش:
به معنی واقعی LOL !
من یادم نمیاد گفته باشم PC کنسول هست ؟؟؟
همیشه سعی کن انقدر بزرگ باشی که وقتی یکی مخالف نظرت رو داشت اینطوری بی دلیل سعی نکنی مسخره اش کنی ! من هیج جا نگفتم PC کنسول هست !
من گفتم اگه اگه PS1 نبود به جاش یه دستگاه خیلی قوی تر به اسم PC بود که میشد روش بازی ساخت ! خیلی هم بهتر میشد روش ساخت تا PS1

بقیه حرفهات هم که جواب ندم بهتره ! چون بهتر از جواب بالایی نمیشه .

میگی شرکت سونی کنسولهاشو دیر به دیر از رده خارج میکنه چون فروش داره ! اینجا باید یه LOL گنده دیگه گذاشت . تا حالا شنیدی کسی از روی اجبار یه چیزی رو بخره ؟
وقتی کنسول 8 سال 8 سال بیاد بیرون خوب مشخصه که مردم میخرن چون کنسول جدیدی منتشر نشده . یعنی قدرت دست سونی هست و اونم بیشتر از اینکه به فکر پیشرفت این صنعت باشه به فکر پول در آوردنه بیش از حده .

درضمن GOW از اول انحصاری بود و یکی مثل من از اولش هم بازیش نکرده چون بهش عادت نکرده و براش مهم نیست ! اما یه بازی مثل MGS که یه سری طرفدار داره نباید انحصاری بشه که طرفدارهاش مجبور بشن یه کنسولی رو بخرن !

الان اگه یه بازی انحصاری جدید و خیلی بی نظیر واسه سونی بیاد من اصلا واسم مهم نیست اما واسه مثال اگه نسخه سوم بازی مس افکت انحصاری بشه من مجبور میشم هر کنسولی که انحصاریش کرده رو بخرم . ( من اسم اینو میزارم نامردی )

شما کلا چندسالته!؟

بـــــــــــله. بحثای باحالی می‌شه اینجا. نصفِ شبی سرحال شدم یهو. به جانِ خودم مسئله‌ی مهمی نیست زیاد. جوش نزنین اینقدر.
پ.ن: ترول هم خز شد...
پ.ن 2: تابستونه وقت شادی و خنده...

این به خاطر درگیری های این چند روز انگلیس و به خصوص لندن ِ نه به خاطر دعاها ها و ذکر ها و قرآن ختم کردن های یه عده بابت نفرین سونی که چرا فریمور میدی نمیزاری ما بازی دوزاری بــُکُــنیم.
اینو قبلا دوست عزیزت بهش اشاره کرده بود لازم نیست آدم همه جا خودشیرینی بکنه!
چرا ما وقتي دستمون به يه چي نميرسه بجاي اينكه تلاش كنيم اونو بدست بياريم ازش متنفر بشيم
چرا ما وقتي دستمون به يه چي نميرسه بجاي ديدن حقيقت چشامون رو روي حقيقت ميبنديم و به خودمون دروغ ميگيم كه اون چيز بده
دلیل این جور رفتارها یه جورایی به رفتار مغرورانه و خودخواهانه برخی از فن بوی های سونی صدراعظم هم برمیگرده وقتی که میان راحت مثلا بازی های 360 رو مسخره میکنن و کسی هم چیزی بهشون نمیگه خب یه آدم ساده که X360 داره با دیدن این جور رفتارها کینه به دل میگیره و اونم میاد به سونی و بازیهاش بد و بیراه میگه!(من این رفتار رو تایید نمیکنم اما یه حقیقته و باید قبولش کرد!)

اینو قبلا دوست عزیزت بهش اشاره کرده بود لازم نیست آدم همه جا خودشیرینی بکنه!

دلیل این جور رفتارها یه جورایی به رفتار مغرورانه و خودخواهانه برخی از فن بوی های سونی صدراعظم هم برمیگرده وقتی که میان راحت مثلا بازی های 360 رو مسخره میکنن و کسی هم چیزی بهشون نمیگه خب یه آدم ساده که X360 داره با دیدن این جور رفتارها کینه به دل میگیره و اونم میاد به سونی و بازیهاش بد و بیراه میگه!(من این رفتار رو تایید نمیکنم اما یه حقیقته و باید قبولش کرد!)

من زیاد پست نمیدم تو اخبار ولی شما خودشو ناراحت نکن زیاد ! بیخیال...

از آتیش گرفتن تاسیسات سونی امدیم رسیدیم به اینکه سونی واسه پیشرفت بازی سازی داره بازی میسازه یا واسه پول.:d

کلا من یه تاپیک ندیدم ۳ صفحه جلو بره دربارهٔ چیزایOff topic بحث نشه. خوب فروم این چیزارو هم داره، ولی‌ یه کم هم در مورد خود خبر بحث کنین خوب می‌شه.:d

آخیییییییش ..... آخیییییییش !!!!
جیگرم خنک شد ...>:)
حالا بازم برو فریمور بده بیرون ... بازم به پر و پای این هکرای بدبخت بپیچ ...o:-)
دوستان معلوم نشده چه قدر خسارت دیده ؟ یه 100 میلیون دلار میرسه ؟

اول صبحی حالم جا اومد با این خیر ... ممنون ...:d

• Like
Reactions: ..............
خدارو شکر بیمه همه خسارت رو میده . فقط خداکنه کشته یا کجروح نداشته باشه
واقعا جالبه ی همچین خسارتی به یکی بزرگترین شرکتهای حال حاضر دنیا خورده بعد دوستان کیف میکنن و لذت میبرن .
از کسی که گیم رو از این نسل شروع کرده بیش از این انتظار نمیره .
در هر صوردت فشار زیاده ما هم درک میکنیم .
دوستان معلوم نشد چقدر خسارت وارد شده ؟ کسی کشته شده ؟

دوست من,شرکت بیمه نهایتا جبران خسارت چیزهایی که از بین رفته رو میده,اما توی نقش تمامی این شرکتها توی بازار میتونه اثر بلند مدت داشته باشه با توجه به میزان خسارت البته!
البته فکر کنم دیگه توی ایران هم وقتی با یه 206 صفر میکوبی تو دیوار،بیمه علاه بر جبران خسارت،جدیدا پول افت قیمت ماشین رو هم میده.خوب البته پدرسوختگی شرکت های بیمه بماند که کم پول میدن.ولی فکر میکنم اونور شرایط بهتر باشه.

آخیییییییش ..... آخیییییییش !!!!
جیگرم خنک شد ...>:)
حالا بازم برو فریمور بده بیرون ... بازم به پر و پای این هکرای بدبخت بپیچ ...o:-)
دوستان معلوم نشده چه قدر خسارت دیده ؟ یه 100 میلیون دلار میرسه ؟
اول صبحی حالم جا اومد با این خیر ... ممنون ...:d

شما هم اول صبحی خوب حالمان را بهم زدی :| واقعا متاسفم برات اگه میدونستم اینطور انسانهایی ( الان مسئله انسانیت در میون هست نه گیمر بودن ) در BC هستند که از خراب شدن و کشته شدن و مجروح شدن افراد یک شرکت خوشحال میشن هرگز همچین خبری رو نمیزدم . جای تاسف داره در کل به سن و شعور ادمها برمیگرده که چه زمانی و چه موقع چه نظراتی رو بدن ....

• Like
Reactions: mehdihoo
خدارو شکر بیمه همه خسارت رو میده . فقط خداکنه کشته یا کجروح نداشته باشه
واقعا جالبه ی همچین خسارتی به یکی بزرگترین شرکتهای حال حاضر دنیا خورده بعد دوستان کیف میکنن و لذت میبرن .
از کسی که گیم رو از این نسل شروع کرده بیش از این انتظار نمیره .
در هر صوردت فشار زیاده ما هم درک میکنیم .
دوستان معلوم نشد چقدر خسارت وارد شده ؟ کسی کشته شده ؟

دوست عزیز اگه منظورت منم ، من 20 سالمه و دانشجوی مکانیک دانشگاه اصفهانم ... گیم هم با PS1 شروع کردم ...
من رسما همین جا اعلام می کنم که کپی خورم ... و 99% شما هم هستید ... (ویندوز کامپیوترتون ، آنتی ویروستون و تمام نرم افزارای دیگتون !!!)
من خودم کلی از لوازم صوتی تصویریم سونیه (تلویزیونم ، ضبط ماشینم ، پلیرم و...) و همیشه هم برای سونی به عنوان یه شرکت که محصول با کیفیت عالی تولید می کنه احترام زیادی قایل بودم ...
ولی عقیده من و خیلیای دیگه اینه که تو ایران کنسولی که کپی خور نشه با بشقاب هیچ فرقی نداره ...
یادمه چند سال پیش کلی تو BC راجع به علت این قضیه و منطقی بودنش تو این کشور بحث شد ... دوست خوبم خسته-تنها (که بن شد) و من و خیلیای دیگه توضیحات کامل و منطقی رو ارایه دادند ...

دشمنی و تنفر من و خیلیای دیگه با سونی هم به علت ماجرای به دادگاه کشوندن اون هکر هست ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بعضی ها هم که میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده ... یعنی به نظر شما ما انقدر پول نداریم که یه PS3 بخریم ؟؟؟:))
این قضیه در مورد vita هم صادقه (با توجه به علاقه زیادی که به این کنسول دارم) ... ولی اگه هک نشه ، اگه یه دونه مجانی هم بهم بدن نمی گیرم چون به دردم نمی خوره ...

شما هم اول صبحی خوب حالمان را بهم زدی
yahoo_22.gif
واقعا متاسفم برات اگه میدونستم اینطور انسانهایی ( الان مسئله انسانیت در میون هست نه گیمر بودن ) در BC هستند که از خراب شدن و کشته شدن و مجروح شدن افراد یک شرکت خوشحال میشن هرگز همچین خبری رو نمیزدم . جای تاسف داره در کل به سن و شعور ادمها برمیگرده که چه زمانی و چه موقع چه نظراتی رو بدن ....

و در مورد شما ... من به خاطر کشته و مجروح شدن کارکنانش خوشحال نشدم ... خوشحالیم فقط به خاطر خسارتهای مالیش بود ...

آخرین ویرایش:
و در مورد شما ... من به خاطر کشته و مجروح شدن کارکنانش خوشحال نشدم ... خوشحالیم فقط به خاطر خسارتهای مالیش بود ...

خیلی ببخشید دارم اینو میگم ولی این نظرت و دیگران که خوشحال شدن نشان از بد طینت شماها داره که وقتی شرکتی و یا کسی مشکل براش پیش میاد و دچار درسر شده خوشحالی میکنید ؛ سونی اونور دنیاست ضررش به شما چیه ؟ از یکی دیگه شکایت شده بود ( که بعد مشکلشون با همدیگه حل و فصل ) شما چرا ناراحتی الان که PS3 کپی خور شده ! دیگه مشکلتون چی ؟

کسی که از خسارت دیگران خوشحال میشه مشکل روانی داره. نرمال نیست. به بلوغ فکری نرسیده. چه به لحاظ اخلاقی و عرف و چه به لحاظ دین و مذهب.

شما مشکل داری. مشکلت هم این هست که مثل یک بچه 5 ساله فن بوی متعصب بی فکر هستی. فکر میکنی حالا که سونی رو به هر دلیل دوست نداری باید خسارت ببینه و ... کلا هر کسی که چنین طرز تفکر رو داره احمقه. بدون هیچ تعارفی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or