شرکت Namco Bandai در صدد شکایت از سازندگان بازی "The Witcher 2"

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
the_witcher_2_assassins_of_kings_pc.jpg

بعد کسب موفقیت چشمگیر بازی زیبای The Witcher 2 از سوی شرکت CD Projekt RED در نسخه PC ان ، این شرکت قول ساخت این بازی را برای کنسول 360 را نیز داد . ناشر بازی در ان زمان که بازی برای PC عرضه شد شرکت بزرگ Namco Bandai بود ، و حال این شرکت در صدد شکایت از استودیو لهستانی CD Projekt در دادگاه میباشد . دلیل این پرونده سازی از این استودیو از سوی Namco اول به خاطر برداشتن DRM بازی بدون اجازه ناشر (Namco ) و دلیل دوم و از همه مهمتر این است که استودیو CD Projekt برای ساخت نسخه 360 بازی دیگر با Namco کار نکرده و THQ را برای نشر این بازی انتخاب کرده است که شرکت نامکو از این بابت خشمگین و در حال درست کردن پرونده ای در این مورد در دادگاه میباشد .

در همین راستا اقای Adam Kicinski رئیس استودیو CD Projekt RED در همین مورد چنین اذعان کرد :

" مثل هر زمان دیگر در این صدد بودیم که این مسئله را از راه دوستانه و بدون مشکل حل کنیم ولی متاسفانه این امر انجام نشد ؛ و به همین خاطر امیدواریم شریک و همکاران ما این پرونده را به دادگاه ببرند . ما در طی توافقی که با شرکت Namco Bandai در سال پیش داشتیم ، این شرکت فقط ناشر نسخه PC بازی The Witcher 2 بود و نه نسخه 360 ان . اسناد و مدارک به طور شفافی برای جلوگیری از هر گونه ابهامی تنظیم شده است . وضعیت مالی استودیو در حال حاظر بسیار خوب میباشد و نبود چند میلیون هیچ تاثیری در کارهای ما نخواهد داشت .

وی همچنین امیدواری خود را از اینکه باز این مسئله به طور دوستانه حل شود بیان نمود و اذعان کرد که اگر این امر میسر نشود ما در این دعوا پیرزو خواهیم شد​

• Like
Reactions: bluestar
اصلا چرا رفتن با همچین مضخرفی مثلا Namco قرار داد بستن ؟ IP گرفته حالا مثل لاشخور میخواد بیفته روش این نامکو !

ناشر قحط بود !

اون حذف DRM هم واقعا یه Fan service فوق العاده بود.

اصلا از این حرکت Namco خوشم نیومد ، دلیل نمیشه چون شما ناشر نسخه PC بودین برای نسخه 360 هم با شما قرارداد ببندند

به نظر من نامکو با این کار فقط اعتبار خودش رو خراب میکنه و بهتر الکی شکایت نکنه

اگه خبر درست باشه حق با ناشر بازیه معلوم نیست این CD PROJECT RED چجور این کارو کرده

قرارداد دارن.یلخی(یرخی) نیست که.و احتمال بسیار زیاد تو قرارداد هم ذکر شده که ناشر نسخه PC هست و نامکو از این میسوزه که چرا وقتی واسه X360 میاد و در نتیجه پول بیشتری توش هست چرا CDP رفته طرف THQ که کار خلاف قانونی انجام نداده.
من تا وقتی که بازی رو اجرا نکرده بودم باورم نمیشد Namco ناشره! آخه اینا که باز به این توپی ساختن مغز چی خورده بودن با همچین اعجوبه ای قرارداد بستن؟ میدادن دست EA گند بزنه بهش:d

این وسط Atari کاره ای نبود کلا ؟ :دی من همیشه فکر میکردم آتاری ناشر این بازیه :(. یادش بخیر هریسون بود یه مدت مدیرش شده بود چه کرد با این شرکت ...

همم Namco رو خیلی دوست دارم جزء گند زدن به بازی و خودش کار خاصی دیگه ای تو این نسل نکرده :دی.

کاری به ناشر 360 ندارم ولی حذف DRM بدون اجازه Namco Bandai واسشون دردسر ساز میشه.میتونه ادعا خسارت بکنه
در این صدد بودیم که این مسئله را از راه دوستانه و بدون مشکل حل کنیم
فکر میکنم هر دو کوتاه بیان و نامکو بشه ناشر 360

بوی پول دین و مَصَب هم از یاد میبره اینا که چیزی نیست
مخصوصا این نسل پول پرستی افتاده به جونه سازنده ها و ناشرا هیچی دیگه حالیشون نیست:d

• Like
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or