شرکت Embracer Group سه استودیوی Crystal Dynamics، Eidos Montreal و Square Enix Montreal را می‌خرد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Embracer Group اعلام کرده که سه استودیوی Crystal Dynamics ،Eidos Montreal و Square Enix Montreal را با قیمت 300 میلیون دلار از اسکوئر اینکس خریداری خواهد کرد.

embracer-group-logo-1024x576.jpg

شرکت سوئدی امبریسر گروپ ساعاتی پیش از توافق خود با اسکوئر اینکس برای انجام شدن این خرید خبر داد. علاوه بر استودیوهای نام‌برده، امبریسر گروپ همچنین IPهای مختلفی از جمله Tomb Raider ،Deus Ex ،Thief و Legacy of Kain و بیش از 50 عنوان دیگر را به عنوان بخشی از این قرارداد 300 میلیون دلاری، تصاحب می‌کند. گفته شده که این خرید در سه‌ماهه دوم سال مالی 2022-2023 یا به عبارت دیگر، جولای تا سپتامبر 2022 نهایی خواهد شد.

سه استودیوی خریداری شده شامل بیش از 1100 کارمند در هشت نقطه مختلف از سراسر جهان است. لارس وینگفورس، موسس و مدیرعامل Embracer Group در مورد این خرید گفته: «شدیدا هیجان‌زده‌ایم تا ورود این استودیوها به مجموعه Embracer Group را خوش‌آمد بگوییم. ما نسبت به این IPهای شگفت‌انگیز، نیروی خلاق در سطح جهانی، و سابقه عالی آن‌ها که طی دهه‌های اخیر بارها به همه نمایش داده شده واقف هستیم. ملاقات با مدیریت تیم‌ها و گفتگو در مورد برنامه‌های آینده‌ای که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بلندپروازی‌های خود را محقق سازند و به بخش بزرگی از Embracer تبدیل شوند، مایه افتحار بوده است.»

طی چند وقت اخیر، Embracer Group کمپانی‌های مختلفی از جمله Aspyr Media (سازندگان ریمیک Star Wars: KotOR)، 4A Games (سازندگان سری Metro)، Perfect World Entertainment (ناشر Neverwinter) و چندین استودیوی دیگر را تصاحب کرده است. این کمپانی سوئدی در نوامبر سال گذشته اعلام کرده بود که قصد دارد تا طی 12 ماه آینده، 27 خرید دیگر انجام دهد و همچنین تا سال 2026، بیش از 25 بازی AAA را به بازار عرضه کند.

آخرین ویرایش:
اینکه گفته شده سونی اسکوار رو خریده برای همین ip هاش رو میفروشه درسته ؟
اسکوار‌ تو این جند سال هیتمن به راحتی از دست داد از اون طرف تامب رایدر از دست داد و بخش غربیش فنا رفت بخش شرقیش هم دست سونی هست به راحتی چرا باید پول بده بخرتش ؟

ولی از عمو جیمو هیچی بعید نیست.

الان که دقیق فکر کردم دیدم احتمالش خیلی بالاس خریده شدن توسط سونی به چند دلیل

۱_حفظ و تقویت بیشتر بازار شرق

۲_دست اوردن MMOبزرگ و سهمی در این بازار

ولی منتظرم اگه گراب گفت اسکوار سونی خریده کلا اشتباس 🤣🤣

آخرین ویرایش:
توی این انتقال آی پی legacy of kane هم منتقل شده؟
یعنی میشه کورسوی امیدی داشت به احیای این عنوان؟

امبریسر گروپ همچنین IPهای مختلفی از جمله Tomb Raider ،Deus Ex ،Thief و Legacy of Kain و بیش از 50 عنوان دیگر را به عنوان بخشی از این قرارداد 300 میلیون دلاری، تصاحب می‌کند.
چون خودشون توی بیانیه از این IPها اسم بردن و روشون تاکید داشتن، بنظرم یه امیدی هست. به نظر خودم جدا از توم ریدر که ازش خبر داریم همه اینا یه روزی برمیگردن.

یعنی در اصل اینها همون Eidos Interactive رو که یک زمانی SE اومد خرید و نابودش کرد رو خریدن درسته؟
واقعا SE رو چه به آیپی داری همون فاینال فانتزیشو بسازه بده تو ژاپن بفروشه بسه همون FF هم بجز یکی دوتا نسخه که جهانی شد بقیه اش همون بدرد خودشون میخوره.
واقعا یکی از اور ریت ترین کمپانی های بازیسازی دنیا همین SE هست. ژاپنی ها قشنگ تو این چند سال نشون دادن جز مدیریت افتضاح کار خاصی نمی تونند بکنند چنین آی پی هایی دست هر شرکتی میوفتاد ازش بهترین هارو میساخت اینها جز به گند کشیدن کاری نکردن.
جالبه که سگانه TR جدید بالای 30 میلیون فروخته! بعد اینها سر یه اونجرز که اونم به نظر من به خاطر اشتباه مدیریت خودشون اونطور شد هر جا نشستن گفتن CD بد هست ال هست بل هست!

اسکوار‌ تو این جند سال هیتمن به راحتی از دست داد از اون طرف تامب رایدر از دست داد و بخش غربیش فنا رفت بخش شرقیش هم دست سونی هست به راحتی چرا باید پول بده بخرتش ؟

ولی از عمو جیمو هیچی بعید نیست.

الان که دقیق فکر کردم دیدم احتمالش خیلی بالاس خریده شدن توسط سونی به چند دلیل

۱_حفظ و تقویت بیشتر بازار شرق

۲_دست اوردن MMOبزرگ و سهمی در این بازار

ولی منتظرم اگه گراب گفت اسکوار سونی خریده کلا اشتباس 🤣🤣
این ff16 هم انحصاری سونی شده برای همینه که سونی اسکوار رو خریده

الکی کلی هایپ کردن که سونی عجب قدم بزرگی برداشته و فلان و .... اخرش شد اسکوار 😃

SE قطعا مقصر هست. اما در زمینه برنامه ریزی و مارکت. به عنوان مثال زباله ای به اسم Avengers واقعا دستپخت فقط SE نیست.

در کل به نظر من که اتفاق خجسته و میمونی بود. هم کریستال داینمیک و آیدوس از دست این SE خلاص شدن، هم SE خودش رو از دست این غرب زدگی(:D) داره خلاص میکنه و امیدوارم در نهایت برگردن همون بازی های ژاپنی خودشون رو بسازن.
من هنوزم سالتیم سر بلایی که SE سر Deus Ex اورد.

6c9b99c21704a663f6cd24ce424815f9.jpg

حالا دیگه اونقدرا هم SE شرکت بدی نیست هنوز تا یوبی شت هست که بهترین ای پی های دنیا با خاک یکسان کرد همشونم شبیه هم شدن به نظرم SE جای بدیم نشسته هر چی باشه ای پی بازی با خاک یکسان نمی کنه تجربه FF7 هم برای من یکی از بهترین تجربه های گیمینگ بود منی که اصلا با FF حال نمی کردم یکیشم تموم نکرده بودم

اما این انتقال اگر به زنده شدن LEGACY OF KAIN ختم بشه بهترین خبر ممکنه هست به تازگی دارم نسخه SOUL REAVER 1 روی PS VITA مجدد بازی می کنم باورنکردنی اون همه خلاقیت و داستان عالی و طراحی محیط زیبا برای 25 سال پیش تقریبا

حالا دیگه اونقدرا هم SE شرکت بدی نیست هنوز تا یوبی شت هست که بهترین ای پی های دنیا با خاک یکسان کرد همشونم شبیه هم شدن به نظرم SE جای بدیم نشسته هر چی باشه ای پی بازی با خاک یکسان نمی کنه تجربه FF7 هم برای من یکی از بهترین تجربه های گیمینگ بود منی که اصلا با FF حال نمی کردم یکیشم تموم نکرده بودم

اما این انتقال اگر به زنده شدن LEGACY OF KAIN ختم بشه بهترین خبر ممکنه هست به تازگی دارم نسخه SOUL REAVER 1 روی PS VITA مجدد بازی می کنم باورنکردنی اون همه خلاقیت و داستان عالی و طراحی محیط زیبا برای 25 سال پیش تقریبا
امیدوارم سونی بجای اسکوار ، یوبی سافت رو بخره و ip های این شرکت رو به اوج برگردونه .
خرید کپکام هم واقعا رویایی هست ولی رویایی لذت بخش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or