شرکت کونامی150تیم برای PES 2013لایسنس کرد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
کونامی شرکت سازدن بازی PES 2013تعداد 150تیم شامل تمام تیم های تاپ و درجه 1 اسپانیا و ایتالیارا برای بازی تایید کرد.
o013reioclj132qlocd.png

امروز کونامی طی خبری لیست تیم های موجو را منتشر کرد.از بین بقیه یِ تیم ها بیشتر به تیم هایManchester United , Bayern Munich , FC Porto , AEK Athens , Galatasaray Istanbul , Shahktar Donetsk , FC Kopenhagen بیشتر توجه واشاره کرد.
همچنین 2جام مهمِChampions League و UEFA Europa League بازهم برای این بازی تایید شدند.
منبع

خدایی گیم پلی PES13 نسبت شماره های قبلیش خیلی بهتر شده ولی هنوز از گیم پلی دوران طلایی خودش فاصله داره اگر تو سالهای دیگه همین روند رو ادامه بده میتونه فیفا رو بگیره

کونامی در خواب بیند پنبه دانه//گهی لپ لپ خورد،گاه دانه دانه...................

یکی به این کونامی بگه؛داداش؛شما کله تیم های دنیا رو که لایسنس کنی تازه میرسه 10 قدو عقبتر از فیفا؛چرا ده قدم؟!؛چون فیفا از لحاظ گیم پلی و واقع گرایی 10 قدم جلوتر از PES هستش...................

یادش به خیر تو دوره پلی 2 من اصلا اسم فیفا نمیشنیدم اما معلوم نیست چی شد یه دفعه چه بلایی سره ین بازی بدبخت اوردن.
اون قدیما بایرن نداشتنش خیلی ازارم میداد یکی از دلایل کوچ به فیفا همین بود.

باید گیم پلی رو به دوران اوج برگردونن من چند شب پیش رفتم خونه یکی از دوستان ورژن 2012 رو بازی کردم باید بگم اصلا در مقابل فیفا حرفی برای گفتن نداره این لامصب ها از 2008 به اینور کلا فیزیک و گیم پلی رو اصلا تغییر ندادن حالم گرفته شد یه زمانی این بازی حرف اول رو میزد ولی الان به فنا رفته

من که کلا هر چی فیفا بهتر بشه بازم PES بازی میکنم :دی یکی از بهترین تیم هایی که لایسنس باید بشه چلسی هست.

اااووووه ه ه ه
یادش بخیر ...
چی میکشیدیم از دست PES !
North London و East London و West London و South London و ... :دی
خب بریم یه دست بایرن بزنیم .... بایرن کوش ؟ اِ :eek: ! بایرن نداره !!!
خدایا شکرت که مارو از دست این PES راحت کردی

هر کاری بکنه به fifa نمیرسه 200تا تیم بزاره بهتر به جاش یک فکر اصلی در ماشین بازی بده از 2011 و 2012 هیچ فرقی با هم نکرده 13 هم حتما همین طور هسته فقط چیز میز اضافه میشه هر سال

امیدوارم اینا هم قشنگ سر و سنگین ول کنن فوتبال برن کنار! مثه کاری که EA با NBA Live کرد، مسخره کردن همه رو دموی PC رو بازی کردم فاجعه بود:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or