شخصیت اصلی Halo 5: Guardians ممکن است Master Chief نباشد!

خوب قهرمان و شخصیت اصلی بازی همچنان آقامون چیفه :دی
o26xmzyo8e46puvwxii1.jpg

نمیدونم این نظر رو کسی داده یا نه (پست های قبلی رو نخوندم شرمنده)
اما به نظرم ترکیبی از ODST و هیلو های دیگه هستش یعنی دو سبک متفاوت گیم پلی رو با این دو تجربه خواهیم کرد.
شاید خط داستانی مانند Call of Duty:MW باشه که از دید چند شخصیت بیان میشه
شاید هم مثل GTA V هر دو شخصیت رو در هر حالتی بشه سوییچ کرد که احتمال این قضیه زیاد هستش
چون احتمالا بالاخره در این نسخه از هیلو، Coop Campaign معنای واقعی خودش رو پیدا میکنه و دیگه شاهد دو مسترچیف (!) همزمان با هم نخواهیم بود

این پست رو من ۵ ماه پیش تو این تاپیک زده بودم
http://forum.bazicenter.com/thread88702/page17/#post3227178
از اول هم معلوم بود یه خبری بود. امیدوارم پیش بینی هام درست از آب در بیاد b-)

چیزی که در مورد Reach گفته شد درسته، با این تفاوت که حتی داستان خوبی هم نداشت و فقط صحنه های دراماتیک داشت! :دی البته در مقایسه با Halo های شماره دار، وگرنه همون جوری هم بهترین FPS سال بود :دی

داره قضیه ی Halo 2 و آربیتر اینبار تو نسخه ی پنجم و لاک تکرار میشه که بسیار استقبال میشه از این حرکت:x:bighug: ولی خوب به شخصه من خودمو برای بدترین اتفاقات هم تو شماره ی پنجم آماده کردم و یه حقیقتیه که باید قبول کرد (شایدم همه چیز به خوبی و خوشی تموم شه:d):( معرفی لاک و تبدیل کردنش به دومین قهرمان سری اصلی Halo و نقش اصلی سری های جدید رو هم بنا به دلایلی خیلی خیلی کم میدونم، از اونورم امیدوارم کسایی مثل Lone Wolf رو وارد قضیه بکنن و حداقال با شخصیتهای افسانه ای (به جز رئیس) بیشتر همراه باشیم و باهاشون بازی کنیم و بیشتر خو بگیریم:d فقط این Two Hand رو هم دوباره برگردونن مردیم انقد گفتیم به خدا:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or