شخصیت اصلی بازی بازی Ryse: Son of Rome دچار افت گرافیکی شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
97063000307199300411.jpg

درود.

بازی Ryse: Son of Rome یکی از عناوین انحصاری کنسول X1 است که در زمان عرضه‌ این دستگاه روانه بازار خواهد شد. این عنوان که به خاطر داشتن رزولیشن (1600x900) و نبودن 1080 مورد نقدهایی قرار گرفت، امروز نیز در خبری معلوم شد باز شرکت کرایتک دست به تغییراتی زده و از قرار معلوم گرافیک بازی را کم کرده است. همانطور که در عکس بالا شاهد هستید، شخصیت اول بازی "ماریوس" طبق خبر خود کرایتک از بیش از 150 هزار triangle یا همان چند ضلعی برخوردار بود ولی چیزی که دیروز مشخص شد این تعداد کم شده است و به 85 هزار رسیده است. حال دلیل این تغییرات در گرافیک بازی چیست هنوز دقیق مشخص نیست.

اتفاقا كار درستي كردن و بهتر هم شده بازي،مخصوصا صورت ها كه واقعا طبيعي تر شده.زره هم به نظر مياد كه سياه تر شده اما عالي بوده كارشون

میشه یکی ممنو روشن کنه این همه مدت ما چرا منتظر نسل بعد بودیم ؟ :| مثلا میخوان یهویی از قدرت استفاده نکنن :| ! ؟ مثلا آشنا نیستن ؟ یوبی ـم که ترکونده ماشالا باور کنید واچ داگزه نسل بعدش افت فریم هم خواهد داشت بافت بی کیفیتم همینطور با کلی باگ :| ! ( مشکل از خوده یوبیه البته :| ! )
انتظار من اینه که این نسل 1080 و 60 فریم رو داشته باشم :| ! یادش بخیر یه زمانی بحث سر 4k و 60 فریم بود :| ( کنسول خاصیو نمیگم )

باز هم یک شکست دیگر برای ماکروسافت.شرکتی که کنسولش حتی نتونه یک شخصیت رو با کیفیت بالا اجرا کنه،به درد کنسول سازی نمیخوره

تقریبا تمام بازی های سوم شخص که کرکتر نزدیک دوربین هستش مثل GOW,TLOU ,uncharted از LOD های مختلف استفاده نمیکنن برای همین اگر میومدن برای ماریوس چند تا LOD میزاشتن جای تعجب داشت. 150 هزار تا هم واقعا برای کرکتر غیر ضروری بودش به نظرم

پلیگان شخصیت رو آوردن پایین و منابع کنسول رو برای شیدرها و افکت های دیگه به کار بردن که نتیجش شده این:
پس میبینیم که کارشون درست بوده.
تو بازیهای کنسولی همیشه مهم اینه که یه سازنده از منابع کنسول طوری استفاده کنه که بهترین خروجی رو داشته باشه. همیشه چیزی که میبینیم مهمه، نه یه سری اعداد و ارقام.

ترد پارتیا گند زدن اکثرا وگرنه مثلا KZ واقعا عالیه! 1080 و 60 فریم هم هست. یا F5 که نیاز به تعریف نداره. نکته این ان بنده خدا BF4 هم که 1080 نیست دیگه چندان تو ذوق نمیزنه چون سر این خبر دوستان رسما همه چیزو منهدم کردن!
Killzone: Shadow Fall: multiplayer runs at 60 fps “a lot of the time”, single-player 30 fps

34530752029337054576.jpg

تو عکس پایینی دقت کنید ... خط روی گلوی یارو ( چروک ) و در دور دست چقدر جزئیات افزوده شده و همچنین افکت خیس شدن اون زره ماریوس و بارون و ... کلا خیلی بهتر شده ! ! ! یعنی دقیقا درسته گفتن تعداد کم شده ولی اصلا به چشم نمیاد !

کیفیت شیدر ها و AA تو آپگرید جدید فوق العاده خوب شده.تعداد پالیگونها رو هم کم کردن عوضش LOD رو برداشتن که به نظر من خیلی بهتره کاراکتر جزئیات ثابت داشته باشه تا اینکه با نزدیک و دور شدن به دوربین از تعداد پالیگنها کم بشه.گذشته از اون با 85000 پالیگن همچنان فعلا بالاترین تعداد پالی رو بین بازیهای نسل جدید تو حالت in game داره.

والا دماغ اون یارو رو به روی ماریوس طبیعی تر شده من هر چی دقت میکنم بهتر شده تا بدتر

منبع؟

به نظر من که خیلی طبیعی تر شده ، پیشرفت گرافیکش برعکس فورزا ۵ که تو تریلر اخری پسرفت داشت مشهوده . به نظرم این بازی در کنار کیلزون بهترین گرافیک لانچو داره

به نظر من که خیلی طبیعی تر شده ، پیشرفت گرافیکش برعکس فورزا ۵ که تو تریلر اخری پسرفت داشت مشهوده . به نظرم این بازی در کنار کیلزون بهترین گرافیک لانچو داره
تنها بازی لانچ که 1080P و 60FPS هست، پسرفت گرافیکی داشته؟ :-/ :دی

تنها بازی لانچ که 1080P و 60FPS هست، پسرفت گرافیکی داشته؟ :-/ :دی
توی اخرین تریلری که ازش اومده وتوی فروم فکر کنم مپ الپ بود تکسچرها خیلی جالب نبود aa ماشین و جاده خوب نبود ' در حد تریلرای اولیه ش نبود '

تعداد پولیگنها که مهمترین چیز توی نشون دادن جزییاته به نصف رسوندن . الان چه تحسینی داره !! .

180م حدی داره .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or