شبیه ساز گربه در راه است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
بعد از شبیه ساز بز و خرس حالا گربه در راه است.
این بازی در کیک استارتر به دنبال کسب 20 هزار دلار است و در حالی که یک روز از شروع آن گذشته است به 730 دلار رسیده است
e5a6988315d51d3b9e7bf0325010978c_large.png

در این بازی سوم شخص ،شما باید دنبال موشها بکنید از درخت بالا بروید بخورید و بیاشامید و بعد بخوابید و کارهایی که هر گربه میکند.
فعلا بازی در مرحله آلفا است و احتمالا در دسامبر 2014 عرضه میشود
https://www.kickstarter.com/projects/849914695/cat-simulator

Bloody Roar:biggrin1:

نمیخوان یه قسمت جدید از بازی بسازن؟

بازی فایتینگ بذارن شخصیت ها هم حیوون های مختلف. من شخصا میخرمش.

آره، مثلا میمون در برابر خرس:d خیلی جالب میشه ها......باید بسازن حتما، البته همینجوری این سازمان های مذهبی و اخلاق گرا کم ایراد میگیرن به بازیهای کامپیوتری پسفردا PETA هم میاد خودش رو سر اینکه این بازی Animal cruelty رو Promote میکنه پاره میکنه:d

از این به بعد هر کی از ننش قهر میکنه ، کیک استارتر میزنه ، شبیه ساز گاو و گوسفند میسازه !

کسایی که دنبال فایتینگ حیوانات میگردن برن Tokyo Jungle بازی کنن :دی یکی از بهترین بازی های psn هست تو مولتیش سگ یه حیوون بر میداری میوفتی به جون حیوانات دیگه

گرافیکو!! خاک بر سر اونهایی که پای همچین اشغال هایی پول میدن هون شبیه ساز بز هم برای 1 هفته جذابیت داره بعدش واقعا خسته کننده میشه

بشدت منتظر روزی هستم که شبیه ساز پشه بیاد تا این موجودات مردم ازار رو درک کنم:دی

این Developer های Indie هم حال آدم رو از هرچی بازیساز بهم میزنن! یکی باید جمعشون کنه! صنعت گیم هم داره میشه فیس بوک دیگه کم کم! هر احمقی میاد یه چیزی از خودش میده بیرون.

ببخشید بهتر نیست مودبانه تر حرف میزدید ؟

عناوینی مثل Fez چی هست ؟ که از بازیهایی مثل COD GHOSTS هم میتونه بهتر باشه از لحاظ گیم پلی یا اینهمه بازیهای Indie دیگه که خوب هست

ممنون

آخرین ویرایش:
بعد خیلی جالبه بازی Goat Simulator که اومد متاش از بازیای XOne بهتر بوده :دی ( Kinect Sports و DR3 , Ryse )

پ.ن : عجب ترولینگی کردم جو بازیسنتر رو منم تاثیر گذاشت :دی

حالا اگه بازیسازای خودمون بودن شبیه ساز اینیشتین هم میساختن ازشون انقدرحمایت نمیشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or