شبیه ساز گربه در راه است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
بعد از شبیه ساز بز و خرس حالا گربه در راه است.
این بازی در کیک استارتر به دنبال کسب 20 هزار دلار است و در حالی که یک روز از شروع آن گذشته است به 730 دلار رسیده است
e5a6988315d51d3b9e7bf0325010978c_large.png

در این بازی سوم شخص ،شما باید دنبال موشها بکنید از درخت بالا بروید بخورید و بیاشامید و بعد بخوابید و کارهایی که هر گربه میکند.
فعلا بازی در مرحله آلفا است و احتمالا در دسامبر 2014 عرضه میشود
https://www.kickstarter.com/projects/849914695/cat-simulator

اوه دیگه خز شد رفت این شبیه سازم:| یکی یه ایده خوب میده بقیه از روش اسکی میرن
فقط بز

این Developer های Indie هم حال آدم رو از هرچی بازیساز بهم میزنن! یکی باید جمعشون کنه! صنعت گیم هم داره میشه فیس بوک دیگه کم کم! هر احمقی میاد یه چیزی از خودش میده بیرون.

من عاشق این حیوان هستم :d ولی تریلر تو دل برویی اصلا نداشت بر خلاف بز و خرس که اون همه خل و چل بازی بود!

باو دیگه نشد. یه خورده کارتونو جدی بگیرین و هر چی از ذهنتون تراوش کرد رو سریع بر ندارین بازی بسازین از روش:|

این Developer های Indie هم حال آدم رو از هرچی بازیساز بهم میزنن! یکی باید جمعشون کنه! صنعت گیم هم داره میشه فیس بوک دیگه کم کم! هر احمقی میاد یه چیزی از خودش میده بیرون.
همین نیم مثقال خلاقیتی که تو دنیای بازی میبینیم از همین سازنده های بازی های Indie هست،بعد شما میگی یکی باید جمشون کنه؟!:|

LOL داره واقعا.

چرا یهو شبیه ساز باغ وحش نمی‌زنن همه این جک و جونورا هم توش باشه :|
البته اون طوری هم شبیه ساز میوه میاد بیرون :| مثلا در نقش سیب زمینی باید بشینیم روی بوته تا برسیم و یکی بیاد بکنتمون بازی تموم شه :| :دی

بازی فایتینگ بذارن شخصیت ها هم حیوون های مختلف. من شخصا میخرمش.

82519404532625216969.gif

امیدوارم ساخته بشه بازی :دی گربه حیوان مورد علاقمه :دی

آقا یکی بره بگه شبیه ساز سگ هم بسازند بریم پاچه بگیریم حال میده:|:d

همین نیم مثقال خلاقیتی که تو دنیای بازی میبینیم از همین سازنده های بازی های Indie هست،بعد شما میگی یکی باید جمشون کنه؟!:|

LOL داره واقعا.

اول که شما کلی خلاقیت هنوز توی دنیا AAA میتونی ببینی، از اینا گذشته من منظورم به تمام indie developer ها نبود که، منظورم به امثال این ابله ها بود که از عمه من هم کم موند شبیه ساز بسازن!

بازی فایتینگ بذارن شخصیت ها هم حیوون های مختلف. من شخصا میخرمش.

نگو شهاب نگو شهاب نگو بخدا گریم در اومد یاد بازی : BLOODY ROAR 4 افتادم ! :(:((

چرا دیگه نساختنش ... خیلی خدا بود نه شهاب !؟ :(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or