CRASH
کاربر سایت
رام هیچ کدوم از کراش ها توش نیست...راستش من سایت از این کامل تر ندیدم می شه بگی رام کدوم بازی رو توش ندیدی
یه سایت کامل بود که اونم از بین رفت ادرسش هم این بود...
www.romreactor.net
رام هیچ کدوم از کراش ها توش نیست...راستش من سایت از این کامل تر ندیدم می شه بگی رام کدوم بازی رو توش ندیدی
یک کلام بگو مارو گرفتی و راحتمون کن باشه من خودم دو تا از رام های کراش مال GBA رو از این سایت گرفتمنوشته شده توسط CRASH:رام هیچ کدوم از کراش ها توش نیست...
یه سایت کامل بود که اونم از بین رفت ادرسش هم این بود...
www.romreactor.net
نیما جان, من Cool Disk, 1GB اولای امسال خریدم 66 تومن(مدل PQI که خودش قبلا چیپست Kingston رو میزد),
ببینم دی اس رو از کجا گرفتی؟؟بابا يكي بگه چطوري ميشه بازي دانلود كرد و توي ds lite ريخت.
50000 بار پرسيدم.
ولی این سایت جاست رامز بیشتر فشرده میکنه 6 مگ که بیرون از حالت فشرده 32 مگ هستوالا من همین امروز بازی Super Princess Peach رو گرفتم از همین سایت حدود 12mb (معمولا خیلی فشرده میکنه, این 12 باز شد, شدش 32
ببینم دی اس رو از کجا گرفتی؟؟
با چه قیمتی؟؟؟
هر دو سایت معرفی شده کاملا معتبرن و هر رامی که بخوای توش داره تازه سایت www.justroms.com هم خوبه هم همه ی رام ها رو داره هم این درد سر DGemu رو ندارهآقا یه سایت واسه دانلود بازی های nds بگید خسته شدم انقدر گشتم این سایت هایی که معرفی کردی همه جاشو گشتم دانلود اصلان نداره برای بازی ها من چی کار کنم . لطفا بازی هایی قابل اجرا رو هم بگید ممنون
الان فعلا بی خیال اجرا باید بشیم تا 2007 اینا جواب نمی دن بعدش هم وقتی خوب جواب می دن توی بازی های سریع مثل Mario Kart به افت فریم می خورن اما در مجموع باید حداقل یه 7-8 ماهی برای راحت اجرا شدن بصبریمبله ممنون دوست عزیز
راستی بازی های قابل اجرا رو میدونی کدوم ها هست
من یه چند تا دانلود کردم فقط آرمشو نشون داد و بعد هیچی نشون نداد !