همچنان منتظریم که لینک های دانلود مجموغه باز ی هارو بگییرم ظاهرا آرتور 32 دوباره باید بدادمون برسه!!!!!!!!!!
راستی آرتور جان دمت گرم سونیک رو تموم کردم حالا یه چیز دیگه ببینم اینم یادت هست کمک کنی؟؟؟؟؟
بازی مایکل جکسون که خوب یادت هست توی مرحله 4-3 گیر کردم یه بچه ها مونده آزاد کنم هرچی میگردم نیست ؟؟؟؟؟؟؟ اگه یادت هست بگو اگه نه بازم زحمتت میدم فایل سیو رو بزارم
من یکبار نشستم و لینکهای تورنت بازیهای10 -15 تا از کنسولهای قدیمی رو پیدا کردم. مثل :
Sega Megadrive Genesis - Complete Romset
SNES COMPLETE
Full ROMset SEGA Master System
Nintendo 64 Full
5000+ Commodore C64
و...
اگه کسی حاضره و میتونه اینا رو که فکر کنم حجم کلشون حدود 30 گیگ میشه رو دانلود کنه و بعد از دانلود با یه قیمت مناسب (مثلا هر DVD به قیمت 500 ) برای دوستان تکثیر کنه , همینجا اعلام کنه تا لینکهارو در اختیارش بزارم.
من همه اين بازي ها رو 2 CD اماده همش هر CD 800 تومن از شركت امپرور سابق يا صنوبر حال خريدم.تو بازار پر هست.ارزش 30 گيگ دانلود رو نداره.حالا اگه بازي گيم كيوب يا ويي كه خيلي كم ياب هست يه چيزي.من 2 گيگ رو به زور دانلود مي كنم.
در ضمن همه اين بازي ها خيلي بشه 2 DVD.فايلا من سگا 1 گيگ.نينتندو 64 البته كامل نيست 1 گيگ.نس و سوپر نينتندو 1 گيگ. Commodore C64 و Master System نصف CD.
در مورد بازی مایکل جکسون خودمم شانسي پيداش كرده بودم.دقيقا يادم نيست.خيلي وقت پيش بود.
آخرین ویرایش: