toxic_devilcs
کاربر سایت
نینجا گایدن NES رو یک بذاره.ممنون
نینجا گایدن NES رو یک بذاره.ممنون
یه سواله دیگهببخشید دسگاه Mame بازیstreets_of_rage رو که واسه سگا اومد رو نداره؟
اسم ِ بازی اینه : G.I.Joeسلام.
من تازه تو این سایت عضو شدم.
این تاپیک واقعا عالیه. خیلی از خاطراتم رو زنده کرد. یادش به خیر.
مشخصات یه بازی رو میدم. اگه کسی میدونه اسم اصلیش چیه یا لینک دانلود داره راهنماییم کنه.
این بازی برای میکرو بود. من خودم به این بازی میگفتم 5 کماندو. این بازی 5 تا شخصیت مختلف داشت که هر کدوم تیپ و شکل و ویژگی های خاص خودشونو داشتن. اول بازی عکسشونو نشون میداد تا انتخابشون کنیم.
هر 5 نفر تفنگ داشتن ولی تفنگاشون با هم تفاوت داشت. 5 نفر نارنجک هم پرتاب میکردن. نارنجک رو رو به بالا پرتاب میکردن و چند متر جلو تر خودشون میخورد زمین.
شخصیت ها به این صورت بودن:
1_ یه پسر نظامی جوون بود. تو عکسش یه تفنگ تو دستش بود. من بهش میگفتم پسر جوونه.
2_ تو عکسش شبیه اسکی بازا بود. یه چوب اسکی زیر پاش بود. لباسش سفید بود. من بهش میگفتم اسکی بازه.
3_ یه نینجا بود. تو عکسش نقاب داشت و صورتش دیده نمیشد. لباسش سورمه ای رنگ بود. قدرت پرشش خیلی زیاد بود. نارنجک ها رو هم نسبت به بقیه خیلی سریع تر پرتاب میکرد. ولی تفنگش خیلی ضعیف بود. من بهش میگفتم نینجا.
4_ به نظرم شوالیه بود. اینم تو عکسش یه چیزی سرش بود که صورتش دیده نمیشد. قدرت تفنگنش خیلی زیاد بود. من بهش میگفتم شوالیه.
5_ یه پیر مرد قد کوتاه بود. تو عکسش 2 تا مسلسل 6 لول تو 2 تا دستاش بود. قدرت تفنگش خیلی بالا بود. ولی قدرت پرشش خیلی کم بود. من بهش میگفتم پیر مرده.
بازی در ابتدا از 5 بخش 3 مرحله ای تشکیل شده بود. یعنی کلا 15 مرحله. هر 15 مرحله هم یه غول مخصوص به خودشون رو داشتن. بعد از اتمام 15 مرحله یه شخصیت جدید به لیست اضافه میشد که توانایی پرواز کردن هم داشت.
برای هر بخش خود کامپیوتر یکی از شخصیت ها رو به ترتیبی که اسم بردم انتخاب میکرد و ما هم میتونستیم 2 تا شخصیت دیگه از بین 4 تای باقی مونده به دلخواه انتخاب کنیم.
تو هر بخش:
همیشه مرحله اول یه مرحله نسبتا ساده بود و یه غول آسون هم داشت.
مرحله دوم یه مرحله مشکل و پیچ در پیچ بود که باید تو یه زمان خاصی ردش میکردی. تعدادی تیک تو صفحه بازی بود که باید همشونو تو اون زمان پیدا میکردی و در نهایت هم به یه جای خاصی از صفحه بازی میرفتی تا مرحله به پایان برسه و به جنگ غول بری.
مرحله سوم هم یه مرحله آسون بود که کوتاه و راحت بود. ولی بعد از اتمام مرحله 3 باید با غول آخر اون بخش میجنگیدیم.
اگه لازم باشه میتونم در مورد هر 15 مرحله و غول هاشون هم توضیح بدم.