شباهت‌هایی بین گیم‌پلی GTA V و Max Payne 3

doostanehsoft

کاربر سایت
کاربری از یوتیوب با نام کاربری datarace1، ویدئویی در یوتیوب قرار داده است که شباهت‌های بارزی را بین گیم‌پلی Max Payne 3 و سری جدید GTA یعنی Grand Theft Auto V نشان می‌دهد.

mp3_screen.jpg

راکستار هم خجالتی از بیان این واقعیت ندارد و می‌گوید برخی از گیم‌پلی‌های مشاهده شده از مکس پین ۳ در Grand Theft Auto، اغلب برای بهبود المان‌های مبارزه‌ای در GTA V است.

Datarace1، اظهار نظر خود را پیرامون این ویدیو در چند بخش بیان کرده است که در زیر آن‌ها را از زبان وی بررسی می‌کنیم:

«چیزهایی را که از این مقایسه متوجه شدم:

1- روش دولا راه رفتن فرانکلین به سمت ماشین، سریع‌تر از MP3 است؛ این درواقع سخت است که بتوان گفت این ضعفی از مکس پین ۳ است، زیرا که فشار دادن دکمه کاور کاراکتر MP3، همواره به طور اتوماتیک از ماشین دورتر است. این «سریع دولا شدن» در دو اپیزود Liberty City و Red Dead Redemption ارائه شده بود، اما نه در GTA IV.

2- زمانی که فرانکلین در حال بالا رفتن از ساختمان است و به رانش شلیک می‌شود، او کمی کندتر از Max قدم برمی‌دارد؛ اما زمانی که اسلحه را روی شانه‌اش قرار می‌دهد و روی درجه ۶ و ۷ نشانه می‌رود، سرعت قدم برداشتنش مشابه می‌شود.

3- دوربین در GTA V کمی دورتر از کاراکتر قرار دارد، به طوری که می‌توانید بیشتر محیط اطراف خود را در یک زمان ببینید.

به احتمال زیاد شباهت‌های بسیار زیاد دیگری هم هست که شما خودتان می‌توانید با بازی کردن و کنترل دو بازی، آن‌ها را بیابید (البته اگر مشتاق یادگیری آن باشید).»

این‌ها شباهت‌های اندکی بین این دو بازی بود که خود با نگاه موشکافانه می‌توانید شباهت‌هایی را پیدا کنید و انتظار این را داشته باشید که در آینده گیم‌پلی بازی در حال انتشار GTA V در ۱۷ سپتانبر چه تفاوت‌هایی پیدا خواهد کرد.

منبع خبر

والا ما چندساله داریم خودمونو میکشیم و میگیم که بازیای راکستار یکنواخت و شبیه به هم هست دوستان سریع جبهه میگیرن !!

داداش مطمئنی بازیای راکستارو میگی =))چون این مشخصات بیشتر به سری cod و Ac میخورن

بازیای راکستار هر ایرادی داشته باشن از یکنواختی و شباهت مبرا هستن اینو دیگه به مادربزرگ منم بگی بهت میخنده

این شباهت ها دیگه خیلی ریز بینانه است!
ولی اگه شوترش بتونه مثل مکس پین 3 شه موفّقیت فراسوی تضمینه!
مکس پین 3 هم فوق العاده بود 3 بار کلّ شو رفتم و برگشتم(آخرم نتونستم 100% کنم این بازی رو)

والا ما چندساله داریم خودمونو میکشیم و میگیم که بازیای راکستار یکنواخت و شبیه به هم هست دوستان سریع جبهه میگیرن !!

مثلا RED DEAD REDEMPTION شبیه کدوم بازیش بود! البته به نظرتون احترام می زارم که نگین الکی جبهه گرفتیم راکستار بی شک میگم بهترین شرکت بازی سازی هست من از وقتی فهمیدم GTA 2 چیه خدا میدونه شاید بیشتر یک دهه قبل بود این شرکت رو کاراشو دنبال کردم تا الان هیچ وقتی بازی نداده که واسه پول باشه هیچ وقت ای پیشو واسه فروش خراب نکرد .کاری که شرکت های دیگه با بازی هاشون می کنن نمونش کپکام و یوبی سافت و کنامی تا نابودی ای پی پیش می رن

با گیم پلی مکس پین 3 اصلا حال نکردم.فقط 1بار تمومش گردم که مثلا از قافله عقب نمونده باشیم بعدشم delete برای همیشه8-|

من که مکس پین بازی کردم یاد GTA افتادم نسخه قبلیش تا اون مرحله پشت بوم دیسکو رفتم و پاکش کردم و خیلی ناراحت شدم از اینکه مدتها صبر کردم یه بازی خوب بکنم که اونم به لطف راکستار زهرمار شد رفت

این که خیلی خوبه.
مثل این میمونه که روی لامبورگینی،موتور جت بندازن
یا مثل این میمونه که روی سیبزمینی سرخ کرده، پنیر پیتزا بریزن.
چی از این بهتر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or