La-Li-Lu-Le-Lo کاربر سایت Jul 7, 2012 #1 با توجه به بخش شایعه آخرین شماره Official Xbox Magazine،شرکت 343 در حال کار بر روی Halo 2: Anniversary Edition است. با توجه به موفقیت Halo: Anniversary،ساخت این Remake از Halo 2 بعید نخواهد بود. در حال حاضر 343 به سختی در کار اتمام Halo 4 می باشد. منبع
با توجه به بخش شایعه آخرین شماره Official Xbox Magazine،شرکت 343 در حال کار بر روی Halo 2: Anniversary Edition است. با توجه به موفقیت Halo: Anniversary،ساخت این Remake از Halo 2 بعید نخواهد بود. در حال حاضر 343 به سختی در کار اتمام Halo 4 می باشد. منبع
koorosh sh کاربر سایت Jul 11, 2012 #16 نوشته شده توسط Miesam: دستشون درد نکنه من هنوز Halo 2 بازی نکردم . بیشتر... Me Too :d
kolange_bill کاربر سایت Jul 11, 2012 #17 خبر تکذیب شد و استودیو 343 گفت اینقدر سرمون شلوغ هست که وقت ساخت بازیها قدیمی رو نداریم.
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Jul 13, 2012 #18 الآن نمی سازن،هیلو 4 که اومد شروع می کنن به ساختش تو باسازی هیلو یک که گند زدن،البته دستشون درد نکنه که اون رو ساختن و من هم با گرافیک کلاسیک بازیش کردم همش دوست دارن همه چی رو رنگی رنگی کنن،هیلو یک با گرافیک این ها شبیه شهر بازی بود
الآن نمی سازن،هیلو 4 که اومد شروع می کنن به ساختش تو باسازی هیلو یک که گند زدن،البته دستشون درد نکنه که اون رو ساختن و من هم با گرافیک کلاسیک بازیش کردم همش دوست دارن همه چی رو رنگی رنگی کنن،هیلو یک با گرافیک این ها شبیه شهر بازی بود