شایعه شایعه : Splinter Cell Conviction برای PS3 منتشر خواهد شد !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
همانطور که شما دوستان هم میدانید پلتفرم های PC و XBOX360 , پلتفرم هایی هستند که برای بازی فوق العاده زیبای Splinter Cell Conviction در نظر گرفته شده اند .
اما با این حال امروز سایت computerandvideogames خبری شک برانگیزی را اعلام کرد که البته هنوز فقط یک شایعه به شمار می اید .
این سایت در خبری که امروز در سایت خود قرار داده است عنوان کرده که بازی Splinter Cell Conviction علاوه بر PC و XBOX360 برای کنسول PS3 نیز منتشر خواهد شد . این سایت در ادامه افزوده که این بازی برای کنسول PS3 همزمان با دو نسخه ی دیگر در تاریخ 1 April سال 2008 منتشر میشود !!

منتظر خبرهای بیشتری در رابطه با این موضوع هستیم ...

splinter_cell_conviction-253046.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

واقعا برای من یکی جای سوال داره !!
من دیشب این خبر رو زدم و الان که اومدم ببینم خیلی خیلی تعجب کردم .
ادم با کارای بعضی ها اصلا از خبر گذاشتن پشیمون میشه .
حالا این سایت معتبر CVG ( حداقل برای من یکی معتبره ) اومده این خبر رو اعلام کرده من هم اومدم تو BC براش تاپیک زدم .
حالا من به بعدش کار ندارم که مایکروسافت بزاره یا نزاره .
چیزی که برای من مهم بود و باعث شد که این خبر رو بزارم این بود که منبعی که این خبر رو معرفی کرده معتبر بوده .
شما هیچ وقت این منبع رو با surfer girls یا ... مقایسه نکنید .
احمدرضا راست میگفت که الان جو سایت خیلی تغییر کرده اما من زیاد متوجه نبودم . اما حالا ...

به هر حال ممنونم .

واقعا برای من یکی جای سوال داره !!
من دیشب این خبر رو زدم و الان که اومدم ببینم خیلی خیلی تعجب کردم .
ادم با کارای بعضی ها اصلا از خبر گذاشتن پشیمون میشه .
حالا این سایت معتبر CVG ( حداقل برای من یکی معتبره ) اومده این خبر رو اعلام کرده من هم اومدم تو BC براش تاپیک زدم .
حالا من به بعدش کار ندارم که مایکروسافت بزاره یا نزاره .
چیزی که برای من مهم بود و باعث شد که این خبر رو بزارم این بود که منبعی که این خبر رو معرفی کرده معتبر بوده .
شما هیچ وقت این منبع رو با surfer girls یا ... مقایسه نکنید .
احمدرضا راست میگفت که الان جو سایت خیلی تغییر کرده اما من زیاد متوجه نبودم . اما حالا ...

به هر حال ممنونم .

مهدی جان UK retailer GAME کجاش معتبره؟!

یعنی اگه Game Spot بیاد بگه UK retailer GAME گفته MGS4 برای X360 میآید منبع معتبر چون GS نقل کرده؟ هر وقت خود CVG رسما اعلام کرد به صورت شایعه حرف شما اون موقع رنگ میگیره در هر صورت چون خودم هم خبر میزارم درک میکنم حرفت رو مهدی جان و کاملا حق با توست.

احمدرضا راست میگفت که الان جو سایت خیلی تغییر کرده اما من زیاد متوجه نبودم

آقای احمد رضا با وجود من مشکل داره وگرنه جو سایت کاملا درست خودت هم بارها به من گفتی ;)

مهدی جان UK retailer GAME کجاش معتبره؟!

یعنی اگه Game Spot بیاد بگه UK retailer GAME گفته MGS4 برای X360 میآید منبع معتبر چون GS نقل کرده؟ هر وقت خود CVG رسما اعلام کرد به صورت شایعه حرف شما اون موقع رنگ میگیره در هر صورت چون خودم هم خبر میزارم درک میکنم حرفت رو مهدی جان و کاملا حق با توست.

پس اگه اینجور باشه ما باید بیایم N4G رو با GS یا CVG مقایسه کنیم دیگه .
مطمئن باش CVG یا GS اول اون خبر شایعه رو از هر نظر بررسی میکنه بعد تو سایت قرار میدن . دلیل نمیشه که این سایت ها هم هر چی خبر شایعه بود بیان اعلام کنند .
الان یکی از دوستان میگه این خبر مثل جک میمونه !
راستش من یکی در مقابل این حرف کم اوردم . یعنی نمیتونم هم چیزی بگم چون چیزی که من از این خبر فهمیدم با چیزی که ایشون متوجه شده 360 درجه تفاوت داره .

به هر حال بهتره بحث ادامه پیدا نکنه . فقط PM بده .

آقای احمد رضا با وجود من مشکل داره وگرنه جو سایت کاملا درست خودت هم بارها به من گفتی ;)

داری اشتباه میکنی ;) ...

ممنون از اقا مهدي و اقا رضا به خاطر توضيحاتشون
البته حرف اقا رضا درست چون سايت cvg شايعه از بقيه سايت ها هم ميذاره همين شايعه كرايسيس رو هم گذاشته بود و زده بودمنبع game radar
فقط من متن تند خوندم يه جاش نوشته بود ما با يوبي سافت انگليس مكالمه كرديم و اونها قبول كردند ؟
همينو نوشته بود ؟

از زحمت و توضیحات مهدی و رضا جان ممنونم.
درکل این بازی انحصاری ست برای Xbox360 و PC تا وقتی که خلاف این موضوع با مدرک و سند و اعلام رسمی خود Ubisoft ثابت بشه ;).

خب ...

به نقل از سایت VideoGamer :

دقایقی پیش شرکت Ubisoft از طریق سایت VideoGamer.com خبری رو اعلام کرده که در این خبر صریحا اعلام شده که بازی Splinter Cell: Conviction فقط و فقط برای PC و 360 منتشر خواهد شد و خبری از عرضه ی این بازی برای کنسول PS3 نیست .
همچنین این شرکت اعلام کرد که این بازی در تاریخ 1 April منتشر نخواهد شد . تاریخ دقیق عرضه ی این بازی هنوز نا مشخص هست .

splinter_cell_conviction-253046.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or