شایعه شایعه: Psp جدید

• Thread starter Thread starter .ALEX.
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.ALEX.

کاربر سایت
سلام

اینم مشخصات تصاویر از PSP جدید....

خصوصیات........

1. An HD multitouch screen

2. Mini Bluray

3. Dual Analog, well... on the screen

4. internal hardrive

تصاویر..........

2260847499_31515abc0e_m.jpg

The winning format, why not use it on a PSP, with the already developed (But not released) Mini...

2260847355_53f6c1c3f2_m.jpg

Bottom with power cord entry and earphone entry

2260847307_296c271258_m.jpg

Games could have two modes of gameplay. Gamepad mode and touch mode.

2260847149_9de6f46210_m.jpg

My specs and features: 720p 5in hd lcd multi touchscreen 1080p output upscale wireless to PS3 XMB...

موفق باشید.

واقعا شایعست :laughing:

2. Mini Bluray
My specs and features: 720p 5in hd lcd multi touchscreen 1080p output upscale wireless to PS3 XMB...

:laughing:

این بیشتر از یه Concept نیست و نخواهد بود.مثل گوشی PSP بود که سونی اریکسون گفت ما همچین غلطی نمی کنیم.

سلام
من امروز تو میدون ولیعصر (تهران) یه گوشی سونی اریکسون دیدم که شبیه PSP بود البته نه به کاملی اون ولی خوب جوی استیک برای بازی داشت و یه صفحه افقی واید نسبتا بزرگ!!!!
حالا fake بود یا نه رو دقیقا نمیدونم چون خیلی دقت نکردم!:blushing: شایدم مثلا SonyEriksonبوده! :laughing: از این چینی ها هیچی بعید نیست!:confused:

این هم تصویری از Concept سونی اریکسون که توی PSP-Hacks.Com گذاشته شده بود.واقعا خوشگله :

2257628900_77906cf29f_o.jpg

سلام
من امروز تو میدون ولیعصر (تهران) یه گوشی سونی اریکسون دیدم که شبیه PSP بود البته نه به کاملی اون ولی خوب جوی استیک برای بازی داشت و یه صفحه افقی واید نسبتا بزرگ!!!!
حالا fake بود یا نه رو دقیقا نمیدونم چون خیلی دقت نکردم!:blushing: شایدم مثلا SonyEriksonبوده! :laughing: از این چینی ها هیچی بعید نیست!:confused:

اونی که شما دیدی فکر کنم W150 بوده

برای بار 10000 ام. لطفآ هرچیزی توی N4G دیدین , نچپونین اینجا. حداقل آدرس جایی که خبر ازش اومده (flickr) که یه سایت آپلود عکس هست رو ببینین بعد تصمیم بگیرین.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or