شایعه شایعه: Project Beast بازی جدید From Software انحصاری برای PS4

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
بر اساس اطلاعات لیک شده در سایت 4chan، سونی و From Software در حال کار بر روی یک بازی انحصاری برای PS4 با اسم رمز Project Beast هستند.

77278707293255712499.jpg

چندین اسکرین شات از بازی لیک شده اند که به نظر می آیند از روی یک تریلر باشند.

با اینکه اسکرین شات ها واقعی به نظر می آیند، اما این هنوز یک شایعه است. با این حال احتمال دارد که در کنفرانس سونی در E3 بیشتر از این بازی بشنویم.

منبع

در رابطه با داستان چی؟ تم داستانیش میدونم یکی هست ولی تغییر دیگه ای نداره؟
در کل اگر اون اولی رو بازی نکنم و شماره دومش بیاد چجوریه؟ مثل Dark Souls 2 ممکنه باشه که داستان 1 ربط خیلی زیادی به 2 نداره؟ یعنی داستان 1 جوری نیست که دقیقا ناتموم تموم بشه یا نه؟

داستان ها هیچ ربطی به هم ندارن و دنیا ها هم به احتمال خیلی خیلی زیاد به هم ربطی ندارن....بعد بازی خیلی تمرکز روی داستان به صورت سنتیش نداره، پس اصلا خط داستانی وجود نداره که بخوای حالا متوجه اش بشی یا نه......

یک Insider با نام Verendus در NeoGaf این شایعاتو بر طبق منابع خودش تایید کرده و ادعا کرده آنها واقعی هستند و به گفته های زیر رو پست کرده:

او که نخستین گفته خودش در NeroGaf می باشد گفته:

چیزهایی که به بیرون درز کرده اند واقعی هستند و این عنوان اکنون در دست کار است و این تصاویر از فیلم های قدیمی ای که مربوط به دو ماه پیش می باشند به دست آمده اند.

همه از گفته های Ahsan Rasheed (همان Thuway معروف در توییتر) در مورد همکاری سونی با From Software و عنوانی شنیده بودند که از سری بازی های Castlevania الهام گرفته است.

چیزی که بسیار قابل توجه است این است که برای نخستین بار سونی با حجم بسیار کمی از انحصاری های First Party خود به PS4 آمد

اما آنچه که ما می توانیم از آینده First Party های سونی اعلام کنیم این است که First Party های سونی در حال تلاشند تا رو به جلو حرکت کنند تا در زمینه ارائه عناوین انحصاری در ژانر های متعدد پیش گام باشند.

آنها نمی خواهند به عنوان جعبه ای از Uncharted،دستگاهی از FPS و یا کاخی از Platformer شناخته شوند،و این تنوع است.

Sony’s Project Beast Confirmed Real By Insiders: First of a Few PS4 Exclusives; Footage Two Months Old | DualShockers

آخرین ویرایش:
:bighug:
یک Insider با نام Verendus در NeoGaf این شایعاتو بر طبق منابع خودش تایید کرده و ادعا کرده آنها واقعی هستند و به گفته های زیر رو پست کرده:

او که نخستین گفته خودش در NeroGaf می باشد گفته:

Sony’s Project Beast Confirmed Real By Insiders: First of a Few PS4 Exclusives; Footage Two Months Old | DualShockers
پس احتمال اینکه هک اند اسلش باشه هست:bighug:

یا خدااااا . عکسا رو ببین !! من چرا ندیدم این تاپیکو ؟؟

I want to Cryyy :(( بازی واسه میازاکی هست ؟؟؟ :(( Demon's Souls 2 ؟؟ :((

PS4 :bighug: ولی From Software تازگیا خریداری شده ، نمیدونم انحصاری خواهد بود یا نه ؟!

ناراحت شدم لیک شد ولی:biggrin1: رونمایی از Demon's Soul 2 برای PS4 میتونه یکی از Megaton های کنفرانس E3 2014 سونی باشه !
البته می تونست باشه... :d الان یه خورده هیجانش کم شد.

پ.ن: همه رویاها رو بیارن بیرون، شاید E3 الکی الکی تایید بشه! مثلا Dino Crisis انحصاری PS4! :d
تو که رویا پردازی کنی رسما کنفرانس به خاک سیاه می شینه! :|:d سابقت خرابه حاجی! :d

:bighug:
پس احتمال اینکه هک اند اسلش باشه هست:bighug:

اگه H&S باشه طوفان میکنه.:x من عاشق تر میشم:d

تو که رویا پردازی کنی رسما کنفرانس به خاک سیاه می شینه! :|:d سابقت خرابه حاجی! :d

یه سر بزن به تاپیک آرزوهای بهروز هایپ ::d

E3 2014 - حدس‌ها و آرزوها

این بشر (بهروز) بن بشو نیست :>

همین دیشب DS2 رو تموم کردم.هنوز که هنوزه بهترین soul یی که بازی کردم همون Demon's Souls بوده.
واقعا خبر فوق العاده ای بود.امیدوارم با خودش اون اتمسفر خاص و سختی Demon's Souls رو برگردونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or