شایعه شایعه : Monolith برو روی بازیی بر اساس فیلم The Hobbit کار می کند

  • Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wander

کاربر سایت
سازنده عناوینی مانند F.E.A.R و Condemned مشغول ساخت بازیی بر اساس آخرین اثر پیرجکسون یعنی The Hobbit است.

vg247-hobbit.jpg


کاربری با نام Superannuation در تویتر که تبحر خاصی در زمینه کشف اطلاعاتی تهیه و ساخت بازی ها دارد حال سراغ وارنر رفته است و اطلاعاتی در مورد کارهایی که در این کمپانی در حال انجام است منتشر کرده است.

او در صفحه تویتر خود گفته است :
"چیزی که استدیو بازی سازی وانر شعبه Seattle و Monolith هم اکنون در حال تهیه آن هستند عنوان فانتزی، اکشن ، نقش افرینی با نام The Hobbit: Part One است. شعبه Seattle با کنار رفتن Snowblind کم و بیش نقش پشتیبان و یا کمک کار تیم Monolith در انتشار بازی و یا کار شبیه به این را بر عهده دارد. همچنین ممکن است که وظیفه ساخت شماره دوم این بازی به عهده این استدیو باشد."
قبلا نیز عنوانی در ارتباط با این فیلم در اکتبر 2011 تایید شده بود. اکران فیلم در دسامبر امسال صورت می گیرد و به نظر میرسد اگر بازیی در کار باشد همزمان با آن منتشر خواهد.
Snowblind سازنده عنوان قبلی این سری برای وارنر بود که که با نام War in the North منتشر شد و با استقبال نه چندان گرمی از سوی طرفدران و منتقدین مواجه شد. در آن سو Gotham City impostors کار جدید Monolith در Xbox Live Arcade عملکرد خوبی تا بحال داشته است.

Superannuation همچنین به عکس های مربوط به عنوان کنسل شده Monolith اشاره کرد که شباهت های زیادی به Gotham City داشت و به نظر می آمد که Monolith در پی ساخت عنوانی در سری بت من بوده است که حال با این اتفاق می توان احتمال داد که پروژه مربوطه کنسل شده است.


منبع
 
آخرین ویرایش:
سگ بزنه به زندگی :دی هر وقت اسم Monolith میاد یاد No one lives forever میوفتم . واقعا چرا شماره جدید نباید ازش ساخته بشه ؟ گیم هابیت میخوایم چیکار ؟ :دی
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or