شایعه شایعه: Infinity Ward هم اکنون ساخت COD6 را آغاز کرده است!

rezaigi2004

کاربر سایت
به نقل از فروم Cod4forums.com اعلام شده هم اکنون استدیو Infinity Ward طبق روال های گذشته در حال کار بر روی عنوان COD6 میباشد خاطر نشان میکنم عنوان Call of Duty 5 هم اکنون توسط استدیو Treyarch در حال ساخت میباشد.

رضا جون ناراحن نشی یه وقت :cheesygri ولی خودت یه خبر رسمی گذاشته بودی که IW داره روی یه IP جدید کار میکنه :biggrin1:.

پ.ن. حالا کدومش رو باور کنیم :biggrin1:.

رضا جون ناراحن نشی یه وقت :cheesygri ولی خودت یه خبر رسمی گذاشته بودی که IW داره روی یه IP جدید کار میکنه :biggrin1:.

نه درسته فریدون جان گفتم عنوان جدید و یک عکس هم از سری COD گذاشته یودم که همین میتونه COD6 باشه ;)

من فعلا دارم دعا میکنم که 5 ش برای PC بیاد :blushing:
شما مشغول باش :biggrin1:.
Call Of Duty 40000: Road To Galaxy
:biggrin1:.
هنوز خبر 5 رو درست حسابی ندادن، میخوان قسمت ششم رو کنن :biggrin1:.

پ.ن. یه دفعه بیان ( اکتیویژن ) برنامه 20 ساله شون رو توضیح بدن :biggrin1:.

من فعلا دارم دعا میکنم که 5 ش برای PC بیاد:blushing:
ما هم با بروبچ داریم تمام تلاش خودمون رو میکنیم این عنوان نصیب n00b های عزیز روی کنسول بشود :biggrin1:
ما منتظر 6 میمانیم چون IW یه چیز دیگس خو :biggrin1: ولی فکر کنم دیگه cod 6 اصلا چیزی به نام single نداشته باشه :biggrin1: یا مثلا میشه 3 ساعت :biggrin1:

خوب فریدون جان این که دلیل نمیشه همین gearbox الان داره روی چند پروژه کار میکنه مثل borderlands BIA3 samba de amigo و IW هم میتونه همینطور باشه
در ضمن یه خبر بد:( :(( رفتم gs دیدم تاریخ انتشار bia3 برای pc از 26 فوریه افتاده 8 آوریل و برای 360 هم از 26 فوریه افتاده Q2 سال 2008 برای ps3 هم همچنان TBA هست

دیدم تاریخ انتشار bia3 برای pc از 26 فوریه افتاده 8 آوریل و برای 360 هم از 26 فوریه افتاده Q2 سال 2008 برای ps3 هم همچنان TBA هست
بهتره بفکر خریدن یه کنسول باشید ( :biggrin1: منظور از کنسول، 360 ـه :biggrin1:).
نسخه ps3 رو هم خدا بیامرزه، ps3 یش کنسول شد :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or