شایعه :Infinite Warfare عنوان Call of Duty جدید خواهد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
طبق عکسی که یکی از کاربران Reddit از کارت مربوط به یکی از خرده فروشی های امریکا که احتمالا جهت پیش خرید بازی میباشد ارسال کرده است عنوان Call of Duty جدید Infinite Warfare خواهد بود . این عکس همچنین خبر از نسخه Remaster شده Call of Duty Modern Warfare که برای نسخه ی Legacy Edition بازی در نظر گرفته شده است میدهد . همچنین در این عکس تاریخ انتشار بازی چهارم نوامبر ذکر شده است .

3054561-3015580016-14617.jpg

چندی پیش هم نام Infinite Warfare در شبکه PSN توسط یکی از کاربر های Reddit پیدا شده بود

3054140-cod1.jpg

منابع :

Call of Duty: Infinite Warfare Includes Modern Warfare Remaster, Box Art Leak Reveals

Next Call of Duty's Name Leaks on PlayStation Store

آخرین ویرایش:
حیف ـه صدای David Bowie که روی این تریلر بود. [-(
از دقیقه ی 1:40 دیگه نمیشه به چشم COD بهش نگاه کرد. میره تو فاز Halo:Reach و Star Wars و Mass Effect
منتظر ریمستر ـه MW1 هستیم (فقط به صورت جدا)

دقیقا بازی مخلوط از چند بازی شده. یک مقدار تم COD:AW توش هست، تم فضایی Halo ای رو هم بهش اضافه کردن، اضافه دیگشون هم بازی عزیز Titanfall هست، بار قبل جت پک رو پیچوندن ایندفعه تایتان‎ها رو.
کلا چه شله غلم کاری دربیاد معلوم نیست. در مواردی مینشستن سه گانه MW رو ریمستر میکردن بعد همه استدیوها با هم مینشستن روی ادامش فکر میکردن، یه موتور کاملا جدید میساختن بهتر بود.
واقعا یوبیسافت کار درستی کرد یک سال به AC زمان داد.

• Legacy Edition and Digital Legacy Edition ($80) - Includes both Call of Duty: Infinite Warfare and Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Digital Deluxe Edition ($100) - Includes Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered and Season Pass
  • Legacy Pro Edition ($120) - Includes Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass, collectible Steelbook, official game soundtrack, and additional digital items
عجب قیمت هایی ! :)) خبری از MW به صورت جدا نیستش، کامنت های ملت واقعا دیدنیه دارن خودشون رو خالی میکنن :D
هر روز بیشتر از قبل اکتی حال بهم زن تر میشه.

دیدن راهی نیست که IW بفروشه به امید MW1 میخوان فروشش و زیاد کنند
فوقش هم جدا ندن من 6 ماه بعد میخرم که رو هم زیر 45 دلار بیفته (البته اونم فقط به خاطر MW1 )
یعنی سطح انفجارات در حد نسل پیش بود

اکتیویژن عادت کرده از ایده هایی که امتحانشون رو پس دادند و میشه بهشون اعتماد کرد تو نسخه های جدید COD استفاده میکنه، احساس من اینه که سازنده های این سری به شدت خفه و زیر نظر هستند، اجازه پیاده سازی ایده هاشون رو ندارند، ایده های اثبات شده خودشون هم فسیل شده و اینه که مجبور به دزدی میشند، ایده های دیگران رو می دزدند و میچپونند تو بازی ــشون بلکه یه وقت یکی از طرفدارهای بازی نگه این تغییر کرده من نمیخوام...

اینا خلاقیت رو کشتند، همینا هستند که موفقیت فروششون گند میزنه به این صنعت، دیگه کسی طرف ایده جدید نمیره!

از طرق دیگه بخاطر دو شوتر زباله ای که بازار رو قبضه کردند و هر کدوم یه غول پشتشون (EA و Acti) هست، کمتر سازنده ای جرات میکنه وارد این سبک بشه چون در این صورت با این دو زباله تکراری طرف هست، نمیشه اینارو کنار زد، این سبک چند ساله که فدای این دو آشغال شده، به امید سرنگونی جفتشون یا اینکه خلاقیت ازشون ببینیم، یکی شون که با سرعت هر چه تمام تر داره به سمت قهقرا میره، اون یکی رو باید دید چه کرده، هر چند چشم من آب نمیخوره.

• Like
Reactions: LEON.M
عجب قیمت هایی ! :)) خبری از MW به صورت جدا نیستش، کامنت های ملت واقعا دیدنیه دارن خودشون رو خالی میکنن :D
هر روز بیشتر از قبل اکتی حال بهم زن تر میشه.
قیمتش که خوبه دیگه چه مشکلی داره ؟ :دی
کدوم ریمستر این نسل 20$ بوده ؟
تنها مشکلش اینه که جدا نمیفروشن.

• Like
Reactions: Spider-Mαn
من که خیلی حال کردم باهاش:D کلا فتیش فضا و آدم فضایی دارم:D برعکس همه وقتی رفت تو فضا و فاز ME گرفت قشنگ آب از دهنم شره میکرد:D برای اولین بار در تاریخ برای CoD جدید هایپ شدم:D
منم نمیدونم چرا باهاش حال کردم :دی.
به نظرم چیز خوبی اومد، اتفاقا فضاسازیش یه چیز جدیدتریه، من که باهاش حال کردم شخصا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or