شایعه DVD 2.0!!!

• Thread starter Thread starter alucard
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی جدا شما فکر کردی موفقیت دیسکی با بودن روی کنسولی انجام میشه؟
در ضمن مایکروسافت فکر میکنم از منو شما بیشتر میفهمید و از hd-dvd که یک فرمت بازنده بود استفاده نکرد!
کنسول رو شما برای خودت درست معنی نکردی(البته مقصودم رو اشتباه نگیرید و بهتون بر بخوره)
همون کنسول= دیسک برای بازی+پلیر برای فیلم-یعنی تا الان نزدیک 30 میلیون پلیرش فروش میرفت!!!
و در نهایت رقابت سنگین تر میشد-

مثلا شما فرض کن PS3 BDساپورت نمیکرد ولی روی 360 HDDVDبود بازهم WBمیومد بگه حمایت کامل از یک فرمت میکنه؟(اگه میگفت که باید رسما در ش رو تخته میکردن:laughing:)
پس بخودی خود تاثیر داره!!!

پ.ن:حالا که همه چیز تموم شده و HDVDخدا بیامرز شده(یادمه عکس قبرش یکزمونی backgrounدم بود)-مجتبی رفیقت 15 جولای میان-بازیشون که زودتر دررفته

:laughing: یعنی فکر میکنی میکروسافت از اولشم میدونست که بلو ری برندست؟؟؟ پس بیکار بود اومد درایو براش ساخت ؟؟؟ ! بعدشم به نظرت ! 25 میلیون مصرف کننده از یک کنسول اصلا مهم نیستند ! چه جالب !!!!
موضوع اینجاست که PS3 هم نقش خیلی زیادی در پیروزی Blu-Ray نداشته. وقتی HD-DVD شکست خورد , PS3 حدودآ 14,15 ماه بود اومده بود. توی اون مدت مگه چقدر فروش داشته ؟ از همون فروش مگه چند نفر باهاش فیلم Blu-Ray دیدن ؟
کلآ توی این صنعت کمپانی های فیلمسازی هستن که نقش تعیین کننده دارن. در مورد جنگ Blu-Ray و HD-DVD هم دقیقآ وقتی اون چند تا کمپانی باقی مونده اومدن از Blu-Ray پشتیبانی کردن همه چیز تموم شد.
=========
پ.ن:به نظرم بلایی که سر بتاماکس و UMDاومد سر BDهم میاد-
بلایی که سر بتامکس اومد , این بار سر HD-DVD اومد و تموم شد رفت ! الآن Blu-Ray داره خیلی خوب میفروشه و مشکلی نداره. (البته فکر کنم هنوز جلوی DVD فروشش زیاد جالب نیست ! حالا چه برسه به یه فرمت جدید که بخواد هم با DVD هم با Blu-Ray رقابت کنه !)
=========
در ضمن تا اون زمان هم مطما باشید که میکروسافت با کمک توشیبا حتما دیسک جدیدی عرضه میکنند !
طراحی یه رقیب برای Blu-Ray به همین راحتی که نیست که بیان یه شبه یه چیزی بسازن ! توشیبا مطمئنآ تا مدتها شکستی که به خاطر HD-DVD خورد رو فراموش نمیکنه و ضررهای میلیونی (شایدم میلیاردی) که دید رو یادش نمیره که حالا بعد از 3,4 سال دوباره یه چیز دیگه بسازه !
موضوع هم این نیست که مایکروسافت از فرمت رقیب استفاده بکنه یا نکنه. چیزی که به استاندارد تبدیل میشه , بالاخره همه مجبور میشن برن طرفش. مثل CD , مثل DVD و ... حالا امتیاز Blu-Ray برای هرکی میخواد باشه چه فرقی برای مایکروسافت میکنه ؟ اونها میان تحقیق میکنن پولی که به صاحب امتیاز Blu-Ray بدن به نفعشون هست یا تولید یه فرمت جدید ! فرقی هم نمیکنه صاحب امتیاز کی باشه.

آخرین ویرایش:
خوب بیشتر چیزایی که میخواستم بگم توی پست بالا داده شد.
در ضمنن فراموش نکنیم HD DVD کم ایراد واشکال نداشت.(مثل معرفی نکردن رایتر در زمان ریلیز و...)
مسلما توشیبا(مایکرو و حامیان سابق HD DVD) همچین اشتباهی رو دوباره تکرار نمیکنند
بهتره تاپیک سابق فرمت وار رو یه نگاه بندازید.
به نظر من هم در آینده دانلود جای BD رو میگیره.خبری رو هم شنیدم مبنی بر اینکه مایکرو و سونی و اپل از الان دست به کار شدند.

THE RETERN OF THE KING

واقعا جناب عالی جک های قشنگی میگی اولا اگه میکروسافت بخواد از بلو ری استفاده کنه که نمیکنه چیش تو جیب تو میره ؟؟؟ ! در ضمن تا اون زمان هم مطما باشید که میکروسافت با کمک توشیبا حتما دیسک جدیدی عرضه میکنند ! تنها حماقت میکروسافت توی این نسل برای hd dvd این بود که این درایو رو روی خود کنسولش قرار نداد ! وگرنه رقابت به این زودی ها به پایان نمیرسید

اگه این حرکتی رو که مجتبی میگه MSانجام میداد واقعا رقابت به این زودیها تموم نمیشد-
واقعا رضا درست میگه ! اگه الان hd dvd روی 360 بود نزدیک 25 میلیون میتونستند استفاده کنند ! یا شاید حتی اصلا bd حذف میشد! !

دور از مردونگی وجوانمردیه که پشت سر اون جونمرد که بن شده و نمیتونه از خودش دفاع کنه این طوری حرف بزنید (البته به مدد دایناسور عزیز دوست خیلی خوبم به حیات برگردونده شدم)

اما جواب شما:

1- شما فک کردین هر کی از ننش قهر کرد میتونه بره یه دیسک جدید بسازه .

2-شما که اطلا عات ندارید چرا الکی حرف میزنید این درایو برای اجرای دیسک (با بهره گیری ازقدرتمند ترین برنامه نویسان دنیا)روی 360 95% از قدرت cpu دستگاه استفاده میکرد یعنی 5% باقی میمونه برای پردازش بازی یه چیزی در حد ps1
حالابه فرض( محال )که یه cpu xenon دیگه به دستگاه اضافه میکرد ن چیزی در حدود 250 دلار به قیمت دستگاه اظافه میشد که 200% امار سه چراغ بالا تر میرفت که تازه الان کیفیت ساخت تازه در حد falcon میشد که الان ماکرو 10 میلیون هم نفروخته بود که الان ماکرو هزینه اضافی برای خارج کردن بازی ها از انحصار سونی نداشت که الان جنابعالی و دوستان بسیار محترمتون این دستگاه رو نداشتیدکه ...... کافیه؟

کم کم همه چیز به سمت نت و حافظه های فلش مانند میره -به زودی باید گودبای پارتی برای هرنوع دیسک که بابا بزرگشون صفحه بوده باید گرفت

از کجا می دونی که نسل بعد درایور و bd یا dvd و یا هر نوع دیسکی در کار باشه؟!!!

از اونجا یی که از 32 میلیون دارنده 360 ----15 میلیون نفرشون(تا 1 سال پیش)به live متصل هستن واز این 15 میلیون نفر فقط 20% سرعت بالای 2MBدارن و سونی با 22 میلیون دارنده ps3 و psn مجانی فقط 12 میلیون نفر کاربر psn داره و از این 12 میلیون فقط 20% up 2MB........(امار جهانی که من در سرویس های سونی و ماکرو پیاده کردم)

از اونجایی که تا 3 -4 سال دیگه معجزه نمیشه و 100% از مشتری ها از اینترنت پرسرعت بالی 2 MBاستفاده نمی کنن

از اون جایی که هنوز هارد با فضای بینهایت نساختن

از اونجایی
sega -- 700kb(2.3mb) --ps1 --700mb(1300mb)--ps2--4.7gig(9gig)--ps3--25gig(37gig)-ps4-????
پ.ن:به نظرم بلایی که سر بتاماکس و UMDاومد سر BDهم میاد-
کم کم همه چیز به سمت نت و حافظه های فلش مانند میره -به زودی باید گودبای پارتی برای هرنوع دیسک که بابا بزرگشون صفحه بوده باید گرفت

برای بقیه جواباتون هم میتونید پست دوستان خوبم Dinosaur و Rover رو بخونید .

از دوستانی که از اون شاد روان دفاع کردن ممنونم mohammad_66-Dinosaur و Rover

آخرین ویرایش:
دور از مردونگی وجوانمردیه که پشت سر اون جونمرد که بن شده و نمیتونه از خودش دفاع کنه این طوری حرف بزنید (البته به مدد دایناسور عزیز دوست خیلی خوبم به حیات برگردونده شدم)

اما جواب شما:

2-شما که اطلا عات ندارید چرا الکی حرف میزنید این درایو برای اجرای دیسک (با بهره گیری ازقدرتمند ترین برنامه نویسان دنیا)روی 360 95% از قدرت cpu دستگاه استفاده میکرد یعنی 5% باقی میمونه برای پردازش بازی یه چیزی در حد ps1
حالابه فرض( محال )که یه cpu xenon دیگه به دستگاه اضافه میکرد ن چیزی در حدود 250 دلار به قیمت دستگاه اظافه میشد که 200% امار سه چراغ بالا تر میرفت که تازه الان کیفیت ساخت تازه در حد falcon میشد که الان ماکرو 10 میلیون هم نفروخته بود که الان ماکرو هزینه اضافی برای خارج کردن بازی ها از انحصار سونی نداشت که الان جنابعالی و دوستان بسیار محترمتون این دستگاه رو نداشتیدکه ...... کافیه؟

از اونجا یی که از 32 میلیون دارنده 360 ----15 میلیون نفرشون(تا 1 سال پیش)به live متصل هستن واز این 15 میلیون نفر فقط 20% سرعت بالای 2MBدارن و سونی با 22 میلیون دارنده ps3 و psn مجانی فقط 12 میلیون نفر کاربر psn داره و از این 12 میلیون فقط 20% up 2MB........(امار جهانی که من در سرویس های سونی و ماکرو پیاده کردم)

از اونجایی که تا 3 -4 سال دیگه معجزه نمیشه و 100% از مشتری ها از اینترنت پرسرعت بالی 2 MBاستفاده نمی کنن

از اونجایی
sega -- 700kb(2.3mb) --ps1 --700mb(1300mb)--ps2--4.7gig(9gig)--ps3--25gig(37gig)-ps4-????

حرفات رو قبول دارم-
ولی -باور کن کم کم همه چیز به سمت webمیره!!!
با بکس ONLIVEهم مصاحبه داشتند.اونا گفتن برای اینکه همه بتونن از این فناوری استفاده کنند و بجای اینکه همه برن سرویس 5 مگ بگیرن
اونا توی هر کشور و شهر سرور میزارن!!!اینطوری واقعا به واقعیت نزدیکه
ولی در کل زمان میبره حد اقل 10 سال و حد اکثرش(بعد از مرگ من):biggrin1:
بلایی که سر بتامکس اومد , این بار سر HD-DVD اومد و تموم شد رفت !
عمر BDهم کم خواهد بود- شاید BD2بیاد -ولی باز هم هیچ کدومشون مثل CD_DVDنخواهند بود
شاید 2 تا مرگ در یک نسل!!!:biggrin1:
پ.ن:من که کلا با نت موافق ترم!!!دیگه دنگ و فنگ کنسول و... نداره!!!
و MSوsonyزور الکی میزنن!!!
از همین الان برات شرط میبندم اولین شرکتی که میره روی انلایو نینتندو هست و اسم انلایو رو به سلطه میگیره:smile:

THE RETERN OF THE KING

):biggrin1:

عمر BDهم کم خواهد بود- شاید BD2بیاد -ولی باز هم هیچ کدومشون مثل CD_DVDنخواهند بود
شاید 2 تا مرگ در یک نسل!!!:biggrin1:
:smile:

فک کنم شما پست منو بد خوندین من گفتم bd 16 لا یه با ظرفیت 400 گیگ - نه BD2 400gig

شما هیچ میدونستید زمانی cd اومد قیمتش در مقایسه با bd در زمان عرضه(تا 2 سال) 5 برابر بود یا dvd که در مقایسه با bd در زمان عرضه(تا 2 سال) 10 برابر قیمت داشت به نظر شما 400 گیگ حجم کمییه؟
خیلی دوستانه میگم دلیل شما برای این حرفتون چیه؟

اما جواب شما:

از اونجایی

بله از کی تا حالا توشیبا و میکروسافت از ننشون قهر کردند؟؟؟ :eek::eek::eek:

در رابطه اون استفاده از cpu شما از کجا این اطلاعات قشنگ رو در اورید؟؟؟ نکنه میکروسافت با شما سرو سری داره ما خبر نداریم!
بعد به نظر تو چه جوری مشه یه cpu جدید برای مدل های قدیمی اضافه کرد؟؟؟!

در ضمن میکروسافت سرمایش زیاده و اینو حتما شنیدی که پول سنگ رو هم سوراخ میکنه؟؟؟ ! پس مطما باش که به فکر چاره اندیشی هستش!

من xbox رو باور کن برای این کارا نخریدم ! نسل قبل خیلی دوست داشتم xbox معمولی داشته باشم ولی به دلایلی نشد ! با خودم عهد کردم این نسل بگیرمش !که گرفتمش

THE RETERN OF THE KING

بله از کی تا حالا توشیبا و میکروسافت از ننشون قهر کردند؟؟؟ :eek::eek::eek:

در رابطه اون استفاده از cpu شما از کجا این اطلاعات قشنگ رو در اورید؟؟؟ نکنه میکروسافت با شما سرو سری داره ما خبر نداریم!
بعد به نظر تو چه جوری مشه یه cpu جدید برای مدل های قدیمی اضافه کرد؟؟؟!

در ضمن میکروسافت سرمایش زیاده و اینو حتما شنیدی که پول سنگ رو هم سوراخ میکنه؟؟؟ ! پس مطما باش که به فکر چاره اندیشی هستش!

من xbox رو باور کن برای این کارا نخریدم ! نسل قبل خیلی دوست داشتم xbox معمولی داشته باشم ولی به دلایلی نشد ! با خودم عهد کردم این نسل بگیرمش !که گرفتمش

1-از وقتی ------------- philps----- tdk-----pioner ------
از ننشون قهر کردن این اخر هم toshiba ---

2-شما بهتره یکم تحقیق کنید بعد پست بدید تا نه وقت من گرفته بشه نه دوستان میتونید از lich king یا Dinosaur یا بقیه دوستان ... ببپرسید و از صحت این اطلاعات مطمین بشید

3- والله من گفتم( حالابه فرض( محال )که یه cpu xenon دیگه به دستگاه اضافه میکرد ن) که در زمان گذشته اتفاق میوفته این که دیگه زبون فارسیه دوست من

4-بله سنگ رو سوراخ میکنه اما در حال حاضر گوگله که داره ماکرو رو سوراخ میکنه شما هم متوجه نیستید که اگر از hd dvdاستفاده میکرد چه ضرری میداد به جای اینکه فوری جواب بدین یه خورده در خوندن پستهای بنده دقت کنید و کمی هم فکر وتحقیق کنید در ضمن اینو بدونید که پول همه کار نمیکنه اگر میکرد رییسهای شرکت های بزرگی چون apple ,و google ماکرو رو مسخره نمیکردن (در واقه کاری رو که ماکرو با 4 میلیارد دلار میکنه( هزینه تبلیغات ماکرو) اپل با سیاستش میکنه ( به نقل از مدیر اپل)

نمی خاستم جوابتو ن رو بدم شاید کمی فک کردین و متوجه شدین). که چی به چیه.. اما متاسفانه ... این طور نشد
من حدفم از هر فهایی که زدم بالا بردنه اطلاعات دوستان بود که البته استادن دوستان منظور اماتور هایه عزیز هستش -----مطمعنا هیچ کس از روز اول ملا نبوده...
در کل و کاملا حدف این سایت همینه
که شما همش با اطلاعات کمی که دارید پارازیت میندازین ....... لحنتون هم که هیچ جالب نیست

آخرین ویرایش:
هم AVS هست و هم تاپیک فرمت وار سابق توی همین بازی سنتر که به زبون فارسی نوشته شده.امیدوارم دوستانی که اینجا هستند یه بار اون تاپیک رو مطالعه کرده باشند و دیده باشند که همون موقع چند تا فرمت بهتر و با مزیت های خیلی بیشتر از HD DVD و BD اومده که نیست و نابود شدن.
همچنین BD میتونه فضای زیادی که مورد نیاز QHD و Ultra HD رو تامین کنه
مسلما این خبر در حد شایعه میمونه .هیچ عقل سلیمی حاضر نیست که به جنگ فرمتی بره که الان بدون رقیبه و حمایت تقریبا تمام کمپانی ها رو داره.
تا انقلاب دانلود هنوز راه زیادی مونده ولی مطمئنا بعد از BD اتفاق میافته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or