شایعه شایعه : Call of Duty بعدی در دوران جنگ جهانی می باشد.

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن

- نام رسمی بازی Call of Duty: Patriots می باشد.
- نام پروژه BlackSmith هست - Smith Black یکی از شخصیت های اصلی بازی هست.
- بازی توسط Sledgehammer در حال ساخت می باشد- که قصد ساخت یک سری 3 قسمتی را دارد.
- بازی به ریشه های CoD بر می گردد و یک ورژن خیالی از جنگ جهانی اول هست.
- المان های فانتزی بیشتری در بازی وجود دارد - به طور مثال یکی شخصیت اصلی از نسخه های قبلی است اما در یک دنیای دیگر!
- بخش های مالتی پلیر و سینگل پلیر در بازی وجود دارد. بخش سینگل پلیر از طریق Co-Op هم قابل بازی است اما فقط آنلاین.
- بخش سینگل پلیر حدود 6 ساعت طول خواهد کشید. همچنین 2 Sub-Campaign در بازی وجود دارد!
- بازی برای PC/PS4/XOne در حال ساخت می باشد.
- در حال حاضر بازی برای 14 نوامبر 2014 برنامه ریزی شده.

Call of Duty 2014 - Announcement - Call of Duty: Patriots - News - Bubblews

آخرین ویرایش:
تو تایپیک شایعه های قبلیش گفتم بهترین اتفاق ممکن همینه که برگرده به جنگ جهانی. حالا waw 2 نباشه فرقی نداره

- - -ویرایش - - -

تو تایپیک شایعه های قبلیش گفتم بهترین اتفاق ممکن همینه که برگرده به جنگ جهانی. حالا waw 2 نباشه فرقی نداره

حرف از جنگ جهانیو اینا شد منم یه عکس بزارم از COD 2 :

40660909967752092545.jpg

همین چند روز پیش تمومش کردم ...

من دلم جنگ حهانی میخواد :((:((:((:((:((:((

دوستان کی گفته برا PS3 و 360 نمیاد؟ گفته شده که برا PC/PS4/XOne در حاله ساخته و مشخصه یه استودیوی دیگه نسخه نسله قبل رو میسازه. یعنی Sledgehammer تمرکزش رو کنسول های نسل جدید هست که این خیلی خبر خوبیه.

شديدا موافقم اگه اينجورى باشه،واقعا اتمسفر جنگ جهانى فوق العادست.چيه روز ب روز همش صلاح هاى جديدتر و پيشرفته ترو و فضايى تر

Sent from my iPhone using Tapatalk

یعنی یکی از بهترین بازی های طول تاریخ بازی های کامپیوتری COD2 همه چی بجا جزو بهترین گرافیک های دوران خودش،موزیک و صدا گذاری،صحنه های دردناک جنگ،طراحی فوقالعاده محیط و مراحل و ترتیب درست
یکی از حماسی ترین صحنه هایی که بازی کردم تو عمرم:((اون زمان هر کی COD2رو بازی میکرد کرک و پرش میریخت
امیدوارم جنگ جهانی ساختن به سبکWOWنباشه اصلا حال نداد مخصوصا مراحل ژاپن:-&
:(

یعنی یکی از بهترین بازی های طول تاریخ بازی های کامپیوتری COD2 همه چی بجا جزو بهترین گرافیک های دوران خودش،موزیک و صدا گذاری،صحنه های دردناک جنگ،طراحی فوقالعاده محیط و مراحل و ترتیب درست
یکی از حماسی ترین صحنه هایی که بازی کردم تو عمرم:((اون زمان هر کی COD2رو بازی میکرد کرک و پرش میریخت
امیدوارم جنگ جهانی ساختن به سبکWOWنباشه اصلا حال نداد مخصوصا مراحل ژاپن:-&
:(

عجب عکسایی گذاشتی.خاطراتمون دوباره قلیان کرد.......یادمه می رفتم پشت اون سنگرهای آهنی ستاره شکل که تیر بهم نخوره......تیربارها ساحل رو آبکش می کردن:(
اشکم در اومد

وایییی دیوونه ی این قسمتش بودم وقتی میرسی به بندر به یکی اصلحه میدادن به یکی دیگه تیرش ر من کلی وایسادم و جام ر عوض کردم ولی هیچ وقت به من اصلحه نمیداد خیلی خیلی قشنگ بود :-s

آخرین ویرایش:
بچه ها زیاد دلتونو صابون نزنید منم دلم تنگ شده واسه حال و هوای جنگ جهانی

شاید بازی تو زمان جنگ جهانی باشه یهو دیدیم کلا با یه داستان تخیلی طرف هستیم... نه اینکه تو بیشتر فیلمها و مستند ها نازی ها رو در تلاش برای ارتباط با موجودات بیگانه و از این جور چیزا نشون میدن
از این رو دور از انتظار نیست که توی دوره جنگ جهانی داستان بازی درگیر موجودات بیگانه و صلاح های پیشرفتون شد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or