شایعه شایعه: Assassin's Creed بعدی در برزیل؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
بنا بر گفته های آقای Bertrand Chaverot، مدیر اجرایی شعبه برزیل شرکت Ubisoft،در مصاحبه با Techtudo، احتمال دارد بازی بعدی از سری Assassin's Creed، در برزیل اتفاق بیفتد.

32119403148193523810.png

با اینکه این مصاحبه به زبان پرتغالی است، اما سایت گیم اسپات ترجمه این را تایید کرده است. بعد از این مصاحبه، نماینده شعبه آمریکای شمالی Ubisoft برای نظر دادن در دسترس نبودند. با اینکه هنوز هیچ چیز قطعی نیست، اما سری بازی های Assassin's Creed با کشور برزیل نا آشنا نیز نیستند. برای مثال ماموریتی در Assassin's Creed III وجود داشت که طی آن باید به این کشور سفر می کردید.

شرکت Ubisoft از سال 2009، هر سال یک Assassin's Creed منتشر کرده است، اما هنوز هیچ بازی ای از این سری برای سال 2013 تایید نشده است. با این حال یوبی سافت اخیرا از احتمال در دست ساخت بودن بازی جدیدی از این سری خبر داده است.

منبع

آقا هر سال یک AC بیاد ما راضی هستیم ولی نه مثل ACIII
البته نمیگم بد بودا
ولی خیلی ماموریتا و ... چرت بود

مثلا اگه یک چیزی در حد ACII بدن بیرون هر سال
ما راضییم هر سال بدن بیرون:دی

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:30 PM ارسال شده بود ----------

من می خوام هر چی زودتر این سری تموم بشه کلا...
خسته شدم از این قدر Assassin ...
این سری تموم بشه، شاید یوبی یه کم بیشتر به بازی های دیگه توجه کنه...
شما که از اسم یوزرت معلومه چرا میخوای تموم بشه:دی

امیدوارم برن چین...چون توی اطلاعات اساسین 3 یک اساسین چینی بود که تو قدیم رفته بوده با ازیو ملاقات کرده و اینا...کاش اون باشه:d

اقا چرا همه تو این تاپیک با این سری مشکل دارن ؟ assassin's creed یه سری مشهور و واقعا بیاد ماندنیه درسته سری های آخر یه سری باگ و مشکل داشتن ولی این دلیل نمیشه شما اینقدر بهش بتوپین . امیدوارم هیچ کس از حرفا ناراحت نشده باشه ولی سری این بازی هنوز هم از بهترین ها ست و به شخصه که تموم پرنس ها رو هم بازی کردم پرنس به هیچ وجه قابل مقایسه با این بازی نیست و بی انصافیه که اونا رو در یک حد بدونیم و من بی صبرانه منتظر یک سری دیگر از این بازی هستم >:d

من هنوز 3 رو تموم نکردم ، تا الان که خیلی زیبا بوده برام

شایعست و زیاد دربارش نمیشه نظر قطعی داد ، نظرات دوستان خیلی باحال بود

اما واقعا بازی اینطوری که بد می گید نیست

Prance of Persia جدید رو نذر کردم اگر بسازند برم داستانش ر کامل کامل بخونم :d

به نظرم این شایعه درسته چون تو ac3 ما شاهد محیط های از جنگل رود کوه و .... بودیم که همه ی اینها به برزیل میخوره مخصوصا جنگلش و احتمال میره در طول بازی باز هم به امریکا سفر کنیم چون قطعا ac بعدی ادامه ی داستان کانر هست

من نمیدونم چه اسراریه وقتی از بازی و سبکش خوشت نمیاد که چی رو چه حسابی میگی عرضه نشه؟:دی خب بازی نکن
گناه بقیه که دوست دارن این بازی رو چیه؟ این همه بازی! همونظور که خیلیا Call of duty دوست ندارن اما عرضه میشه فروششم میکنه هیچ مشکلی هم نیست

اون ار ایتالیا این از برزیل!!!! کلا به کشورایی گیر دادن که مردم شادی دارند و اساسین بهشون زیاد نمی خوره.احتمالا میشه بین رقاصای سامبا قایم شد.
ترجیح می دادم حداقل تا چند سال عرضه نشه.همون طور که بهتر بود POP تو زمان اوج خودش(پایان سه گانه) برای مدتی خداحافظی کنه تا این که خودش شکست بخوره و مجبور به عقب نشینی شه.

بره دوران ژاپن نیجوتسو یا نینجا خیلی با اساسین میتونه فیت بشه دقیقا بیشتر ابرار ها شبیه نینجوتسو ها یا همون شینوبی
تنوع سلاح هم بیشتر میشه هم گیم پلی بهتری پیدا میکنه

اقا چرا همه تو این تاپیک با این سری مشکل دارن ؟ assassin's creed یه سری مشهور و واقعا بیاد ماندنیه درسته سری های آخر یه سری باگ و مشکل داشتن ولی این دلیل نمیشه شما اینقدر بهش بتوپین . امیدوارم هیچ کس از حرفا ناراحت نشده باشه ولی سری این بازی هنوز هم از بهترین ها ست و به شخصه که تموم پرنس ها رو هم بازی کردم پرنس به هیچ وجه قابل مقایسه با این بازی نیست و بی انصافیه که اونا رو در یک حد بدونیم و من بی صبرانه منتظر یک سری دیگر از این بازی هستم >:d
بله
اگه این بازی دیگه تکراری شده باشه و ... اینقدر نمیتونه موقعیت خوبی رو توی VGA کسب کنه
Best action adventure
Game of the year
Best PS3 game
Best Xbox 360 game
and ...

حالا پارسال رو نگاه کنید Revelations فقط توی best action adventure رو نامزد شد که هیچ کاری نتونست بکنه چون تکراری شده بود ولی نسخه سوم تنوع زیادی به خرج داده و بخاطر همین اینقدر محبوب شد.

وقتی یک بازی اینقدر محبوب مردم میشه و اینقدر محبوب سایتا و ... میشه مگه یوبی بیکاره ولش کنه بره PoP بسازه ؟؟؟

واقعاً برام یک علامت سئواله که چرا خیلی ها AC III یک بازی شاهکار می دونند...
به نظرم AC III یک عنوان متوسط بود، شخصیت پردازی ضعیف، باگ های زیاد، هوش مصنوعی پایین دشمنان، جمع بندی ضعیف و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or