شایعه شایعه : Ace Combat 6 برای کنسول PS3 نیز عرضه میشود !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
شرکت سازنده ی بازی Ace Combat 6 به هوادارن این سری بازی در کنسول PS3 اعلام کرد که احتمال عرضه شدن این بازی برای کنسول PS3 نیز هست !!! قبلا اعلام شده بود که این بازی کاملا در انحصار 360 میباشد اما حالا ...

ace-combat-6-fires-of-liberation-20070517051800395-000.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

من مظنورم این بود که به شایعه دلتو خوش نکن تا حالا هم چیزی از سونی ندیدیم!
من اصلا دلمو به اين شايعه خوش نكردم من از اين بابت خوشحالم كه سوني هم به فكر افتاده و داره جايگاه واقعي خودشو به دست مياره نه فقط با اين شايعه بلكه حركتهاي ديگه اي هم در راه است كه در آينده اي نه چندان دور شاهد اونها خواهيم بود.

من اصلا دلمو به اين شايعه خوش نكردم من از اين بابت خوشحالم كه سوني هم به فكر افتاده و داره جايگاه واقعي خودشو به دست مياره نه فقط با اين شايعه بلكه حركتهاي ديگه اي هم در راه است كه در آينده اي نه چندان دور شاهد اونها خواهيم بود.
والا این چیزایی که میگی مبنی بر جا افتادن و جایگاه خودش رو پیدا کردن رو ما هنوز ندیدیم!
بازیهای انحصاریشم که داره امتیازهای پایین میگیره در اینده هم من چیزی نمیبنیم...:)

والا این چیزایی که میگی مبنی بر جا افتادن و جایگاه خودش رو پیدا کردن رو ما هنوز ندیدیم!
بازیهای انحصاریشم که داره امتیازهای پایین میگیره در اینده هم من چیزی نمیبنیم...:)
واقعا شما در آينده هيچ بازي برايps3 نميبينيد كه خوب باشه؟؟؟!!!!

نوشته شده توسط Darkfie1d مشاهده گفتگو
خوب اینکه برای PS3 میاد شکی نیست برای اینکه فن بیس این بازی برند PlaySatation هست.

تازه تو فن سایت بازی خیلی ها گفتن که احساس میکنن مورد خیانت از سوی نامکو باندای قرار گرفتن و کلی هم ایمیل زدیم ما به نامکوباندای ... ولی کلاً مطمئنم که این بازی برای PS3 هم میاد.
سیاوش جون اگر به ایمل زدن بود که تا حالا کاپکام DMC4 رو انحصاری برای ps3 در اورده بود:laughing:..
خودت هم خوب میدونی هیچ شرکتی با 4 تا ایمیل فن بوی هاش، سیاست ش رو عوض نمیکنه:cheesygri.

پ.ن. بزار این بیاد از اون طرف MGS4 هم واسه 360 بیاد. چی میشه مگه:-"

اگه قرار به ايميل زدن باشه كه تا الان صدبار mgs4 براي 360 اومده بود
روي اين چيزا نمي شه حساب كرد پول يه چيز ديگس:laughing:

سیاوش جون اگر به ایمل زدن بود که تا حالا کاپکام DMC4 رو انحصاری برای ps3 در اورده بود:laughing:..
خودت هم خوب میدونی هیچ شرکتی با 4 تا ایمیل فن بوی هاش، سیاست ش رو عوض نمیکنه:cheesygri.

پ.ن. بزار این بیاد از اون طرف MGS4 هم واسه 360 بیاد. چی میشه مگه:-"

من نگفتم با ایمیل زدن اتفاقی میافته. من گفتم که ری اکشن ملت چی بوده. و گفتم بخاطر اینکه این بازی مدتها روی برند پلی استیشن بوده و محبوبیت زیادی بین دارندگان این برند داره حتماً برای PS3 میاد. من فقط گفتم که ری اکشن ملت هم مهمه نه اینکه حالا ما 400 تا ایمیل زدیم نامکوباندای دلش واسه ماها سوخته بازیشو برای PS3 هم میزنه. بنظرت من کسیم که همچین چیزی بگه؟!

حالا از nojx360 انتظار ندارم، از تو که دارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or