شایعه شایعه: AC بعدی در لندن جریان خواهد داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

AchyTunic

I'll be watching over you
کاربر سایت
84731204396453171491.jpg
Assassin's Creed جدید لیک شد، این بار در لندن !

اطلاعات کامل توسط Bahram B:

هنوز یک ماه نشده که آخرین عنوان از سری Assassin's Creed با عنوان Assassin's Creed: Unity برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 عرضه شده است و حال دقایقی قبل خبری در سایت های معتبر خبری منتشر شد که از ساخته شدن عنوان بعدی در این سری حکایت دارد .

با توجه به اطلاعات منتشر شده (لیک شده) Assassin's Creed: Victory نام جدید ترین عنوان از این سری خواهد بود که در لندن (قرن 19 میلادی) جریان دارد و در پاییز سال 2015 برای PC و کنسول های نسل هشتمی منتشر خواهد شد .

بر خلاف شماره های قبلی که اکثرشان توسط Ubisoft Montreal توسعه یافته بودند، این بار نوبت به استودیو Ubisoft Quebec رسیده است تا شماره جدید Assassin's Creed را توسعه دهد .

در گزارش سایت Kotaku آمده است که آن ها موفق شده‌اند 7 دقیقه از گیم پلی این Assassin's Creed جدید را مشاهده کنند. هدف اصلی این ویدیو 7 دقیقه ای " نمایش گیم پلی بازی " بوده است. این تریلر به صورت کامل با موتور بازی Assassin's Creed پردازش شده و یک تریلر Pre-Rendered نبوده است .

در این ویدیو، یک Assassin (شخصیت بازی) از برجی بالا می رود تا بتواند یک نما از منطقه ای که در آن قرار دارد را بدست آورد، بعد از آن از بالای برج فرود می آید. او ماموریت خود که کشتن یک نفر است را می‌پذیرد و وارد یک کالسکه در حال حرکت می‌شود تا زودتر به منطقه ای که هدف او در آنجا قرار دارد برسد. اما در این لحظه کالسکه مورد حمله قرار می‌گیرد و نبرد در بالای کالسکه در حال حرکت ادامه پیدا می کند. کالسکه در حال حرکت به سمت ایستگاه قطار است و در همین لحظه Assassin به روی زمین می پرد و با استفاده از قلاب جدیدی که بازی اضافه شده است در قسمتی از ایستگاه تاب می خورد و خود را به هدف مورد نظر می‌رساند و او را از پا در می‌آورد .

شرکت Ubisoft دقایقی قبل نسبت به منتشر شدن این خبر، ابراز تاسف کرد و در متنی به سایت IGN گفت: "این همیشه مایه تاسف است، که مواردی از این دست که برای انتشار در فضای عمومی در نظر گرفته نشده، به بیرون درز پیدا کند. و این در حالی که ما همیشه از عناوین آینده خود استقبال می‌کنیم ولی در حال حاظر برای طرفداران خود و تیم سازنده بازی نا امید هستیم به این دلیل که این طراحی های مفهومی در فضای عمومی منتشر شده‌است. استودیو Quebec در چند سال گذشته، مشغول توسعه عنوان خاصی بوده است و ما بسیار هیجان زده‌ایم تا این عنوان را در زمان مشخص و مناسب معرفی کنیم. در حال حاضر، اولویت اصلی ما بهبود تجربه بازی و بر طرف کردن مشکلات Assassin's Creed: Unity است."

source

آخرین ویرایش:
ازتباطی نداره ولی یادمه شما واسه COD AW هایپ شده بودی در حد .... حالا چه اشکالی داره واسه این تصاویر که انقدر زیبا هستند هایپ شد؟
هایپی که با واقعیتش یکی بود با هایپی که مثل طبل تو خالیه خیلی فرق داره ....

هایپی که با واقعیتش یکی بود با هایپی که مثل طبل تو خالیه خیلی فرق داره ....
هایپی که با واقعیتش یکی بود؟ خخخخخخخخخخ
باشه، بزار ما هایپ باشیم، هایپ واقعی شما هم یکی دو ماه دیگه مراحل Copy+paste رو پشت سر میزاره و آماده میشه باز شما هایپ واقعی شو....

24275055080987685234.gif

خدا لعنتت کنه یوبی!!! :|
میدونم این یکی هم از سال 2010 تا حالا در دست ساخت بوده!!!! :|
already dead by the hype :|

این ترجمه کامل خبر IGN که روی صفحه اصلی بازی سنتر هم قرار دادم:

Assassin's Creed جدید لیک شد، این بار در لندن!

هنوز یک ماه نشده که آخرین عنوان از سری Assassin's Creed با عنوان Assassin's Creed: Unity برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 عرضه شده است و حال دقایقی قبل خبری در سایت های معتبر خبری منتشر شد که از ساخته شدن عنوان بعدی در این سری حکایت دارد.
با توجه به اطلاعات منتشر شده (لیک شده) Assassin's Creed Victory نام جدید ترین عنوان از این سری خواهد بود که در لندن (قرن 15 میلادی) جریان دارد و در پاییز سال 2015 برای PC و کنسول های نسل هشتمی منتشر خواهد شد.
بر خلاف شماره های قبلی که اکثرشان توسط Ubisoft Montreal توسعه یافته بودند، این بار نوبت به استودیو Ubisoft Quebec رسیده است تا شماره جدید Assassin's Creed را توسعه دهد.
در گزارش سایت Kotaku آمده است که آن ها موفق شده‌اند 7 دقیقه از گیم پلی این Assassin's Creed جدید را مشاهده کنند. هدف اصلی این ویدیو 7 دقیقه ای "نمایش گیم پلی بازی" بوده است. این تریلر به صورت کامل با موتور بازی Assassin's Creed پردازش شده و یک تریلر pre-rendered نبوده است.
در این ویدیو، یک Assassin (شخصیت بازی) از برجی بالا می رود تا بتواند یک نما از منطقه ای که در آن قرار دارد را بدست آورد، بعد از آن از بالای برج فرود می آید.

او ماموریت خود که کشتن یک نفر است را می‌پذیرد و وارد یک کالسکه در حال حرکت می‌شود تا زودتر به منطقه ای که هدف او در آنجا قرار دارد برسد. اما در این لحظه کالسکه مورد حمله قرار می‌گیرد و نبرد در بالای کالسکه در حال حرکت ادامه پیدا می کند.

کالسکه در حال حرکت به سمت ایستگاه قطار است و در همین لحظه Assassin به روی زمین می پرد و با استفاده از قلاب جدیدی که بازی اضافه شده است در قسمتی از ایستگاه تاب می خورد و خود را به هدف مورد نظر می‌رساند و او را از پا در می‌آورد.

شرکت Ubisoft دقایقی قبل نسبت به منتشر شدن این خبر، ابراز تاسف کرد و در متنی به سایت IGN گفت: "این همیشه مایه تاسف است، که مواردی از این دست که برای انتشار در فضای عمومی در نظر گرفته نشده، به بیرون درز پیدا کند. و این در حالی است که ما همیشه از عناوین آینده خود استقبال می‌کنیم ولی در حال حاظر برای طرفداران خود و تیم سازنده بازی نا امید هستیم به این دلیل که این طراحی های مفهومی در فضای عمومی منتشر شده‌است. استودیو Quebec در چند سال گذشته، مشغول توسعه عنوان خاصی بوده است و ما بسیار هیجان زده‌ایم تا این عنوان را در زمان مشخص و مناسب معرفی کنیم. در حال حاضر، اولویت اصلی ما بهبود تجربه بازی و بر طرف کردن مشکلات Assassin's Creed Unity است."

آخرین ویرایش:
احتمال دیدن رویتر تو این قرن خیلی بالاست :d:))
بخوان یکم تخیلیش کنن شاید شرلوک هلمز رو هم دیدیم >:)

من که اینقد عاشق این سری ام نمیدونم چرا هایپ نشدم اصلا/:)
بذار ببینیم چی میشه

یوبی سافت خون اومد باو!!!!:((

بسه دیگه....:|

سریال نمیسازی که هر هفته یه قسمت ازش بیاد بیرون...)x

مورد انتظارترين بازى 2015 :))
يوبى ترول سافت نسل هشتم:d در يادها خواهى ماند :bighug:
ولى انصافا اتمسفرش گيراست ، منو كه گرفته ...

به به! عالی! :x :x :x
البته با اینکه من همین چند روز پیش گفتم امیدوارم اصلا طرف قرن 19 نرن:| ولی خوب...بس هایپ شدم! :d
بسیار هم استقبال میشه! :x حالا هرکی هرچی میخواد بگه! :d من که لذت بردم از AC:U :x

چون به هر استودیو که دارن، گفتن برین یک دونه AC بسازین :d
چند روز دیگه خبرش میاد که این AC از 5 سال قبل در حال ساخت بوده :|
میگی نبوده؟ :-"
بیایید مروری کنیم بر شایعات AC:U ، پارسال قبل از معرفی AC:U بود که شایعه شده بود AC بعدی توی لندن هست، اتفاقا یک عکس از شخصیت اصلی (که اون پوستر توی راه پله ای که به طرف پایین میرفت بود) هم لیک شده بود،که بی شباهت به این لباسی که الان پوشیده از نظر طرح و رنگ نبود :d
الان خبر رو نمیابم،ولی مطمئنم همینجا هم گذاشتنش دوستان :d
در کل اینکه هیچ بازیی...اونم دیگه OW باشه امکان نداره یک ساله در دست ساخت باشه! :d

راستی تشکر برای اطلاعاتی که گذاشتید! :x :d

به به! عالی! :x :x :x
البته با اینکه من همین چند روز پیش گفتم امیدوارم اصلا طرف قرن 19 نرن:| ولی خوب...بس هایپ شدم! :d
بسیار هم استقبال میشه! :x حالا هرکی هرچی میخواد بگه! :d من که لذت بردم از AC:U :x

میگی نبوده؟ :-"
بیایید مروری کنیم بر شایعات AC:U ، پارسال قبل از معرفی AC:U بود که شایعه شده بود AC بعدی توی لندن هست، اتفاقا یک عکس از شخصیت اصلی (که اون پوستر توی راه پله ای که به طرف پایین میرفت بود) هم لیک شده بود،که بی شباهت به این لباسی که الان پوشیده از نظر طرح و رنگ نبود :d
الان خبر رو نمیابم،ولی مطمئنم همینجا هم گذاشتنش دوستان :d
در کل اینکه هیچ بازیی...اونم دیگه OW باشه امکان نداره یک ساله در دست ساخت باشه! :d

راستی تشکر برای اطلاعاتی که گذاشتید! :x :d
چرا بوده :d
ممكنه 5 سال نباشه ولي احتمالا 3 يا 4 در حال توسعه بوده كه اينقدر نمايش هاي بازي كامل.:d

:drooling: :drooling:

پنج ساله منتظر این لحظه بودم :دی بالاخره رسیدیم به لندن قرن 19 :دی یونیتی رو که بازی نکردم ولی از همون اول براش هایپ نشده بودم، این عالیه اصلا :دی با همین عکس فقط به Most Anticipated سال دیگه من تبدیل شد! خوبه که لیک هم شده و عکس واقعیه خود یوبیسافت اگه می داد بیرون نمی شد بهش اعتماد کرد!

البته تایملاین رو یه کم به هم می ریزه، الان برن قرن نوزده، یعنی مثلا یه بازی دیگه می خوان بسازن تو اروپا و احتمالا باز برن به طرف مصر و اروپای شرقی که دوباره ریست کنن قضیه رو :دی البته ساختن بیس یه بازی تو چین و ژاپن خیلی سخته و ممکنه به خاطر همین یوبی بزنه زیرش :دی

yjemfz3ioc5mehutqxi1.gif

میترسم بزنن رو دست ژاپنی های انیمه ساز"3 روزی یه اساسین بدن بیرون:bighug:

xvl5ibsfxbdsqp0j4ufg9.jpg

چرا عکساش باگ ندارن=((

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or