شایعه 12GB RAM برای Xbox One تکذیب شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

شایع شده بود که میزان RAM کنسول Xbox One قرار است از 8GB به 12GB RAM ارتقاء پیدا کند اما این موضوع را به تازگی مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello تکذیب کردند.
شایعات زمانی آغاز شد که ماه پیش آقای Penello در سایت NeoGAF پیرامون مشخصات سخت افزاری Xbox One صحبت می کردند.سخنان ایشان:
پاسخ این سوال بر عهده مخاطبان خواهد بود.چندین ماه تا زمان عرضه کنسول مانده است و هر دانش آموز صنعت گیم نیز می داند که مشخصات کنسول می تواند تغییر پیدا کند. با توجه به مشخصات اعلام شده، آیا کسی می تواند کاملا مطمئن باشد که صاحبان پلتفرم چه خواهند کرد؟ بحث سر این موضوع می تواند نشانه گر این باشد که تغییراتی در هر دو کنسول تا قبل از عرضه شاهد باشیم
شایعات توسط پست زیر تکذیب شد:
Glad you all like headset. We’re not going to 12gb, just to be clear. Feeling great about game performance – stuff is looking killer.

— Albert Penello (@albertpenello) August 8, 2013
ترجمه: خوشحالیم که هدست را دوست داشتید.بذار این قضیه را واضح کنم که خبری از 12gb RAM نیست.در مورد کیفیت اجرای بازی ها حس خوبی داریم.

این شایعه تکذیب شد اما GPU کنسول Xbox One افزایش یافته است.
VG247

ربط داره چون نوشته تکذیب شد منم گفتم چه 8 گیگ باشه چه 12 گیگ مهم اینه که ما از کنسول راضی هستیم.ضمنا اگر PS4 سیستم آنلاینش و یه سری موارد دیگش مثل X1 بود اون وقت انتخاب اول من PS4 می شد.
سیستم آنلاین وان خیلی خوب ولی شما خیالت راحت پلی استیشن 4 چیزی تو این زمینه کم و کسری نداره و شک نکن ضعفهایی که تو این زمینه تو نسل فعلی داشت رو نخواهد داشت!
تا جایی شبکه ی آنلاینش گسترش یافته که حتی می تونی آپدیتها و پچ هایی که منتشر میشه رو فقط اون بخشی رو دانلود کنید که نیازتون هست و کلی ریزه کاری ها و امکانات ریز و درشت دیگه
خیلی از امکانتش هم که وان به تازگی اون رو وابسته به داشتن گلد دونسته تو شبکه ی پلی استیشن رایگانه!
پلی 4 از امکانات نسل بعدی بهره می بره و مشکلی تو این بخش به چشم نمی خوره!
اینم در نظر داشته باشید که تو این نسل مایکروسافت که انقدر آنلاینش رو به سینه می زنید در عوض پول می گرفت ولی سونی نه ! و همون قدر که پول بدی آش می خوری!
این نسل سونی هم هزینه می گیره ( البته نه مثل مایکرو سافت در همه ی زمینه ها) و به خوبی خدمات ارائه میکنه!

همون اولش هم شایعه مسخره ای بودبه شخصه چه سونی و چه ماکرو اصلا باورم نمی شد رم بیشتر از 4 گیگ بگزارن فرض کن نسل قبل با رم 512 تونستن این همه جلو برن حالا با 8 گیگ رم چه کارهای باور نکردنی که میشه انجام داد..هیچ مشکلی نداره..نسل د نسل بازی های آنلاین هست و XBOX ONE هم بهترین گزینه برای این کار هست کسی هم که آنلاین نداره قطعا اینقدر از تکنولوژی عقب هست که PS2 هم به سرش زیاده
شما فكر نكن اگر كسي PS2 بازي ميكنه يا ميخره بعلت فقر يا نبود تكنولو‍‍‍ژيه. خيليا مثل خود من هنوز هم نميتونيم ازش دل بكنيم به هر حال الكي الكي نشده پرفروشترين كنسول تاريخ

سیستم آنلاین وان خیلی خوب ولی شما خیالت راحت پلی استیشن 4 چیزی تو این زمینه کم و کسری نداره و شک نکن ضعفهایی که تو این زمینه تو نسل فعلی داشت رو نخواهد داشت!
تا جایی شبکه ی آنلاینش گسترش یافته که حتی می تونی آپدیتها و پچ هایی که منتشر میشه رو فقط اون بخشی رو دانلود کنید که نیازتون هست و کلی ریزه کاری ها و امکانات ریز و درشت دیگه
خیلی از امکانتش هم که وان به تازگی اون رو وابسته به داشتن گلد دونسته تو شبکه ی پلی استیشن رایگانه!
پلی 4 از امکانات نسل بعدی بهره می بره و مشکلی تو این بخش به چشم نمی خوره!
اینم در نظر داشته باشید که تو این نسل مایکروسافت که انقدر آنلاینش رو به سینه می زنید در عوض پول می گرفت ولی سونی نه ! و همون قدر که پول بدی آش می خوری!
این نسل سونی هم هزینه می گیره ( البته نه مثل مایکرو سافت در همه ی زمینه ها) و به خوبی خدمات ارائه میکنه!

خدا کنه اینطور باشه . من که هر دو کنسول رو میگیرم و امیدوارم سونی هم همینطور باشه ولی چشمم آب نمی خوره در زمینه آنلاین سونی در حد ایکس باکس باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or