شایعه ی ریجن فری شدن xbox360 در سال 2007

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
سلام
یه سری شایعات در مورد ریجن فری شدن بازیهای xbox360 در سال 2007 هست خواستم نظر شما رو بدونم؟!
در ضمن قبلا با اشکان هماهنگ شده و این تاپیک منع قانونی ندارد:)

من فکر می کنم، یه سری از شرکتها مثل EA باز هم به گذاشتن Region Lock روی بازیهاشون ادامه میدن. ;)
البته این نظر شخصی منه که باید منتظر موند و دید که چه اتفاقی میافته.

اونایی که می گن بازی ها در سال 2007 ریجن فری می شن می تونن یه منبع برای من اینجا بزارن؟ حتی اگه در قسمت شایعه های سایتی هم پیدا کردید قبوله چون برای من این حرف خیلی جالب!ه من با دلیل منطقی می تونم ثابت کنم همچین چیزی وجود نداره، حالا شاید تعداد بازی های ریجن فری یکم بیشتر شه ولی اینطوری که کلا ریجن فری شه محاله!

شایعه ی ریجن فری شدن xbox360 در سال 2007 ((فعلا)) که شایعه ای بیش نیست ;) ;)
(تازه احتمالا یه شایعه ی من دراوردیه که یکی از این فروشنده های سودجوی کنسول برای فروش بهتر و راحت تر کنسول ها که هر کدوم یه ریحن خاصی دارن از خودش دراورده.)
تازه فک نمیکنم تو هیچ کدوم از سایتای معتبر بازی حتی در قسمت شایعه ها هم همچین حرفی زده شده باشه ( همون جور که اشکان جان گفتن )
حالا اگه کسی منبعی چیزی داره لطفا منبعشو معرفی کنه .

بحرحال هر چی که بشه همونطور که طاهر جان گفت شرکتهایی مثل EA باز هم Region Lock روی بازیهاشون خواهند گذاشت ولی در کل نظرم اینه که مهم نیست!!! هر چی شد شد! اینجا ایرانه و اگه بگردی بازی ریجن بنگلادش هم اینجا پیدا میشه! :eek:

فعلا که خسته شدیم از این بازی های تکراری یه بازی جدید چرا نمی ده برای 360 ؟

دوست عزیز نکنه شما همه ی بازیای قشنگ فعلی X360 رو تموم کردی که حالا دنبال بازی جدیدی :eek: :eek:
در حال حاضر نزدیک 160 تا بازی تو سبکای مختلف واسه X360 موجوده ;)
راسی این حرفت چه ربطی به موضوع تاپیک داشت :confused: :confused:

مگه کنسول داری که تاپیک زدی:confused: :eek: ;)
نه کنسول ندارم حالا مشکلش چیه؟!:)

من با دلیل منطقی می تونم ثابت کنم همچین چیزی وجود نداره، حالا شاید تعداد بازی های ریجن فری یکم بیشتر شه ولی اینطوری که کلا ریجن فری شه محاله!

خوشحال میشم اشکان جان...؟:cheesygri

فعلا باید صبر کنید تا بازی NBA Street Homecourt که تاریخ February 19, 2007 به بازار میاد چه وضعی خواهد داشت. اگر free بشه که خوبه ولی اگر نشه هم واقعا فرقی داره خوب هرکی بازی مربوط به دستگاه خودش رو میگیره این قابل حله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or