شایعه شایعه : پیشنهاد Ubisoft به THQ

HosseinBrusli

کاربر سایت
Ubisoft-header.jpg

طبق شایعات مختلف Ubisoft علاقه مند به شرکت در مناقصه های THQ برای خرید تعدادی از عناوین و استدیو های این شرکت است . منابع نزدیک به بنگاه خبریMCV گزارش داده اند که Ubisoft قصد خرید عناوین و برخی استدیوهای بازی سازی THQ را دارند و اگر در مناقصه ها برنده شوند میتوانندمالک عناوین : Saints Row, Darksiders, Company of Heroes, Red Faction, Homefront و WWE شوند . این سایت میگوید Ubisoft در حال مذاکره با THQ برای یک معامله مقرون به صرفه است تابتواند دارایی های THQ را باقیمتی پایین تر ازقیمتهای درخواستی بخرد .

اگر این پیشنهاد پذیرفته شود بازی های THQ ازحالت لغو خارج شده وادامه ساخت آنها توسط Ubisoft دنبال خواهد شد . منتظر اتفاقات بعدی هستیم !

منبع

یه چیزی که مسلمه اینه که اگر یوبی سافت اینو بخره، از این به بعد المان از دیوار بالا رفتن را نیز توی Metro مشاهده خواهیم کرد.

شما دوست نداشتی دلیل به بدبودنش نمیشه!چون یکی از فان ترین و کمدی ترین بازیای پارسال بودش!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

من دوستش نداشتم؟؟؟؟ من فن این بازی هستم داداش
منظورم رو بد برداشت کردی
من نمیخوام بیوفته دست یوبی هر سال یه شمارشو بده بیرون

من دوستش نداشتم؟؟؟؟ من فن این بازی هستم داداش
منظورم رو بد برداشت کردی
من نمیخوام بیوفته دست یوبی هر سال یه شمارشو بده بیرون

پس ببخشید فکر کردم میگی sr خیلی اشغاله یوبی بهش دست نزنه:دی
البته من فکر نمیکنم خود یوبی به شخصه اینا رو بسازه و همون تیم قبلی رو اینا کار کنند درسته?

پس ببخشید فکر کردم میگی sr خیلی اشغاله یوبی بهش دست نزنه:دی
البته من فکر نمیکنم خود یوبی به شخصه اینا رو بسازه و همون تیم قبلی رو اینا کار کنند درسته?

:d
من فکر کنم خود یوبی شخصا نسازه ولی بالاخره ناشر که میشه:d

مگه قرار نشد که هر کمپانی ای که خواستار این شرکت شده، تمامی این شرکت رو یه جا بخره؟اصلا این قانون chapter 11 اینطوری بود دیگه؟؟ ضمنا ip ها در حال حاضر مسیر توسعه رو دارن طی میکنن

بده کرده داره کمک می کنه به شرکت !و شرکا
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره!
اونم یه گربه مثل یوبیسافت!!

یه چیزی که مسلمه اینه که اگر یوبی سافت اینو بخره، از این به بعد المان از دیوار بالا رفتن را نیز توی Metro مشاهده خواهیم کرد.
افت فریــم رو هم اضافه کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or