شایعه شایعه : پروژه کافي با دوربین کنترل شونده

RattleSnake

کاربر سایت
يكي از شایعات پروژه کافی دوربین کنترل کننده ورزشی این کنسول است !
با توجه به صحبتهای منابع این دوربین کنترل شونده برای عکسها در بازی است.
منابع شایعات پیشین را تایید کرد که کنترل کننده ویژگیهای صفحه نمایش 6 اینچی لمسی را داراست( احتمالا با قلم) و کلیدهای استاندارد را داراست.
منابع میگویند 3Ds نمیتواند با این کنسول جدید کنترل شونده جایگاه جدیدی را بین کنترل شوندگان کسب کند.
منبع گفت. گفت : "این کنترل کننده های بی سیم استاندارد اضافه شده با دوربین رو به جلو و صفحه لمسی. و نیتندو با احتیاط در مورد جزئیات عمل میکند!
ایا این دستاوردهای کنسول جدید را میتوان در E3 شاهد بود.
منبع :
http://www.vg247.com/2011/05/21/rumor-project-cafe-controller-has-front-facing-camera/#more-172358

حداقل این شرکت عرضه داشت 80میلیون کنسولی که مال نسل قبل بود رو بفروشه
نه مثل بعضیا تا کنسولشون هک شد سریع شروع کردن به اروده کشی ونفس کش طلبیدن نینتندو بجای اینکه الکی وقت خوذش رو صرف در گیری با هکرها وتبلیبغات پوچ بیهوده بکنه وهی بگه امروز از صد درصد قدرت کنسولم استفاده میکنم بعدش بگه نه این صد در صد نیست واین چرت پرتها
میاد از مغزش کمک میگیره و خلاقیت به خرج میده.

من جانبداری هیچ کنسولی رو نمیکنم ولی شما درست میگید! یکی از دلایل بدی نیتندو اینکه دیرتر از دیگر رقبا کنسولشو عرضه میکنه درست بدون هراس از فروش نرفتن و شکستش

آخرین ویرایش:
نه مثل بعضیا تا کنسولشون هک شد سریع شروع کردن به اروده کشی ونفس کش طلبیدن نینتندو بجای اینکه الکی وقت خوذش رو صرف در گیری با هکرها وتبلیبغات پوچ بیهوده بکنه وهی بگه امروز از صد درصد قدرت کنسولم استفاده میکنم بعدش بگه نه این صد در صد نیست واین چرت پرتها

من معذرت میخوام دخالت میکنم اما فکر کنم سیاست های اقتصادی یا تجاری و یا حتی امنیتی شرکت سونی هیچ ارتباطی به شما نداشته باشه پس زیاد غصه نخورید :)

یک شرکت درست حسابی باشه توی کنسول سازی همین نینتندو هست کلا خلاقیت توی کنسول هاش همیشه احساس میشه در ضمن باید بگم من نگران هک این کنسولم چون درایو این ویی جدیدا هک نشد

البته شما بهتره یه نگاه به آمار نسل قبل هم بندازی تفاوت فاحش فروش Ps2 و Gc !!!

چیزی که کاملا واضحه اینه که نینتندو برای نسل بعد دیگه نمیتونه همون رویه ای که با Wii پیش گرفت رو انجام بده چون دو شرکت رقیبش هم دقیقاً همون مواردی که به عنوان نوآوری نینتندو ارائه کرد رو به صورت کاملتر روی کنسول خودشون دارند .
کاهش فروش قابل توجه Wii در چند ماه اخیر هم تاییدیه ای هست برای اثبات این حرف .

فکر نکنم نوآوری های این کنسول جدید مثل نوآوریهای نسل قبل زیاد جالب باشه ..حد اقل نمیتونه مثل اون استانداردهای جدید رو وارد کنه

چیزی که کاملا واضحه اینه که نینتندو برای نسل بعد دیگه نمیتونه همون رویه ای که با Wii پیش گرفت رو انجام بده چون دو شرکت رقیبش هم دقیقاً همون مواردی که به عنوان نوآوری نینتندو ارائه کرد رو به صورت کاملتر روی کنسول خودشون دارند .
کاهش فروش قابل توجه Wii در چند ماه اخیر هم تاییدیه ای هست برای اثبات این حرف .

کینکت مایکروسافت را میشه یه نوآوری کامل و جذاب دونست اما Move سونی که از Wii تقلید شده با یه سری تغییرات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or