شایعه شایعه هک کردن قفل Region بازی های x360

Allurea

کاربر سایت
شایعه هک کردن قفل Rigen بازی های x360

شایعه شده که شخصی به نام SeventhSon روشی کشف کرده که قفل ریجن بازی های 360 را میتواند هک کند و قفل ناحیه ای را از بین ببرد

متن خبر
A clever gent who goes by the name SeventhSon (we hope in reference to the totally ripping Iron Maiden record Seventh Son of a Seventh Son) has discovered a method to alter both the DVD key and game region code on Microsoft's Xbox 360, at least for the Hypervisor exploitable 4532 and 4548 kernels. If you're not sure what that all means don't feel bad, part of this hack involves desoldering your Xbox flash chip -- something most of us aren't getting around to anytime soon. However, for the tenacious and technologically handy, this opens up all kinds of diabolical possibilities like, um... playing UK games on your US Xbox.

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا فری شد محمدرضا؟!
واسه تو که پال داری خیلی خوب شد!:cool:
البته برای من هیچ فرقی نداره:cheesygriچون ورژن دستگاه من فعلا بالاتره.مگه اینکه مودچیپ بیاد تا حافظه 360 رو از دور خارج کنه.
در ضمن همه ی بازی های پال هست.میخوام فری کنم چی کار؟:cheesygri

البته برای من هیچ فرقی نداره:cheesygriچون ورژن دستگاه من فعلا بالاتره.مگه اینکه مودچیپ بیاد تا حافظه 360 رو از دور خارج کنه.
در ضمن همه ی بازی های پال هست.میخوام فری کنم چی کار؟:cheesygri
میخوام بدونم اگه وست نبود میخواستی چیکار کنی؟:)

پایان شایعه

دوستان عزیز بیخودی به دل خودتون صابون نزنید این خبر تنها یک شایعه است واگر هم مدرک میخواید برید شماره34مجله ی بازینما رو بگیرید:(:(

اين كارو انجام دادن ازشم نتيجه گرفتن حتي روششم اول گذاشتم منتهي يك سري محدوديت ها در بر داره كه مهمترينش بن شدن البته معلوم نيست اگه بازي اشتباهي(ريجن متفاوت) بذاري بري لايو بن مي شي يا كلا بري كارت تمومه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or