شایعه: قیمت Xbox Series X لو رفت

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌لطف همکاری بازی Halo Infinite و Monster Energy، برخی از طرفداران موفق شده‌اند تا قیمت احتمالی کنسول Xbox Series X را حدس بزنند. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

Xbox-Series-X.jpg

با اینکه عرضه هیلو اینفینیت تا سال 2021 به تعویق افتاد، اما همکاری شرکت Microsoft با مانستر همچنان ادامه خواهد یافت. پروموشن نوشیدنی Monster تا ماه سپتامبر شروع نخواهد شد، اما اطلاعات مربوط به جوایز آن منتشر شده که می‌تواند به قیمت ایکس باکس سری ایکس اشاره داشته‌باشد.

طبق اطلاعات رسمی، 200 جایزه در پایان این پروموشن اهدا خواهد شد. مانستر تأیید کرده ارزش کلی این 200 جایزه، به رقم 119,998 دلار می‌رسد. در نتیجه ارزش هر جایزه معادل 600 دلار خواهد بود. توجه داشته‌باشید که این جایزه، شامل یک کنسول Xbox Series X و یک نسخه از بازی Halo Infinite بوده و با کمی حساب و کتاب، متوجه خواهیم شد که با توجه به ارزش جایزه، ممکن است قیمت خود کنسول حدود 550 دلار باشد.

البته این موضوع قابل ذکر است که مانستر به‌طور دقیق اشاره کرده که هنوز قیمت Xbox Series X مشخص نشده‌است، اما ارزش‌گذاری جوایز و زیر و رو کردن اعداد و ارقام توسط طرفداران، باعث شده تا حالا ایده روشن‌تری از قیمت کنسول نسل نهمی مایکروسافت داشته‌باشیم.

مایکروسافت چند روز پیش به‌طور رسمی تأیید کرد که کنسول Xbox Series X در ماه نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد.

Continue reading...

اگر مایکرو تکذیب نکنه تو این چند روز اینده شاید راست باشه حالا مثلا ۵۰ دلار ارزون تر باشه فرقی میکنه مگه؟! قیمت همین حدود به نظرم
بله چون دنیا داره دوران اقتصادی بدی رو پشت سر میذاره، همین 50 دلار هم برای یک قشر از جامعه اونور ارزشمنده!

• Like
Reactions: Z-fan
تخمین جایزه دلاری یه مسابقه فکر نکنم خیلی مقیاس قابل اطمینانی باشه

قیمت هر دو کنسول که قطعا همین 600 دلاره، منتها میخوان ببینن کی اول قیمت میده که اون یکی گرون تر نباشه و در نهایت هم شاید 50 تا اینور اونور بفروشن، در خوش بینانه ترین حالت هم میتونه رو 500 بایسته. چه سونی چه مایکرو کنسولشون زیر 500 دلار بود تا الان با اعتماد به نفس کامل قیمت رو اعلام کرده بودن. این همه ناز کردن و زیر لفظی خواستن خبر از یه قیمت شخمی بالا میده.

شایدم میخوان فحش ها رو اول اون یکی بخوره :D بعد اینا هم بگن آره آقا... ما هم 600 دلاریم دیگه. به لطف خودتون ببخشید :D

راستی بازار خودمون که هیچی همه چی ده برابر شده
ولی با احتساب تورم آمریکا، 600 دلار تو دوره PS3 معادل 770 دلار فعلیه
600 دلار هنوزم قیمتیه پوست بکنی برای یه سری مخصوصا بعد وضعیت قرنطینه و از دست رفتن شغل ها و... است. ولی در کل قابل کنترل تر از اون قضیه PS3 ـه.

جالبه ملت فقط واسه یه دونه بازی ۶۰ دلار میدن، ۳۰ دلار هم میدن DLC های همون بازی رو می‌گیرن، یعنی یه دونه بازی ۹۰ دلار. حالا به همین‌ها بگی یه کنسول قوی گیرت میاد که تا سال‌ها بتونه بازی‌ها رو با بهترین کیفیت اجرا کنه ولی باید ۵۰۰ یا ۶۰۰ دلار بابتش بدی، جیغ میزنن و به سمت بیابون فرار می‌کنن! قیمت کنسول‌ها با این تفاسیر احتمال زیاد همون ۵۰۰ دلار هست، فقط این بازی موش و گربه برای جفت کمپانی‌ها خوب شده، الان وقتی اعلام کنن قیمت ۵۰۰ دلاره همه خوشحال میشن چون جو طوری جلو رفته که اکثرا انتظار قیمت بالاتر رو دارن. این وسط قیمت بیاد زیر ۵۰۰ دلار که دیگه همه از خوشحالی میترکن! :D ولی باز دقت کنید اینایی که کنسول رو به خاطر ۵۰ دلار بیشتر یا کمتر نمیخرن، حاضرن ۹۰ دلار فقط بابت یه دونه بازی بدن!!! :D

پ.ن: واسه ما که اینور دنیا هستیم، کنسول نهایتا ۲۰۰ دلاری باید عرضه کنن، بحث ما جدا هست با بقیه دنیا :D
پ.ن۲: من منظورم افراد عادی نیست، گیمرهای حرفه‌ای هست که خیلی‌هاشون برنامه دارن کنسول‌ها رو اوایل عرضه بگیرن.

آخه قیمت 600 دلاری برای ps5 خنده داره ... تنها در شرایطی همچین چیزی ممکنه که سونی بخواد روی هر کنسول 100 دلار سود کنه ... اونم تو شرایطی که به صورت سنتی کنسول رو موقع لانچ باضرر میفروشن تا اینستال بیس مناسبی به دست بیارن ...

آخرین ویرایش:
جای قیمت لانچ ps3 هنوز رو تن سونی درد میکنه تجربه نمیزاره 600 قیمت بزاره
آخه اون موقع هم که سونی اون قیمت ها رو گذاشت ،، هزینه ساخت کنسولش بالای ۶۰۰ دلار بود و حسابی با ضرر می‌فروخت ... و بخش پلی استیشن تا عرضه نکردن اسلیم به سود دهی نرسید ...

اما هزینه ساخت ps5 به گفته منابع مختلفی بین ۴۵۰ تا ۴۸۰ دلار شده ... چرا باید ۶۰۰ دلار قیمت بزنه ... ۵۰۰ تا هم بزنه ،، سود خوبی میکنه

میگن ۶۰۰ دلار تا وقتی ۵۰۰ دلار دادن ملت خوش حال هم بشن و یادشون بره ۱۰۰دلار گرون کردن
:-?من اینو جایی ندیدم
نه... نه.‌‌..دارم اشتباه می کنم[-x

جالبه ملت فقط واسه یه دونه بازی ۶۰ دلار میدن، ۳۰ دلار هم میدن DLC های همون بازی رو می‌گیرن، یعنی یه دونه بازی ۹۰ دلار. حالا به همین‌ها بگی یه کنسول قوی گیرت میاد که تا سال‌ها بتونه بازی‌ها رو با بهترین کیفیت اجرا کنه ولی باید ۵۰۰ یا ۶۰۰ دلار بابتش بدی، جیغ میزنن و به سمت بیابون فرار می‌کنن! قیمت کنسول‌ها با این تفاسیر احتمال زیاد همون ۵۰۰ دلار هست، فقط این بازی موش و گربه برای جفت کمپانی‌ها خوب شده، الان وقتی اعلام کنن قیمت ۵۰۰ دلاره همه خوشحال میشن چون جو طوری جلو رفته که اکثرا انتظار قیمت بالاتر رو دارن. این وسط قیمت بیاد زیر ۵۰۰ دلار که دیگه همه از خوشحالی میترکن! :D ولی باز دقت کنید اینایی که کنسول رو به خاطر ۵۰ دلار بیشتر یا کمتر نمیخرن، حاضرن ۹۰ دلار فقط بابت یه دونه بازی بدن!!! :D

پ.ن: واسه ما که اینور دنیا هستیم، کنسول نهایتا ۲۰۰ دلاری باید عرضه کنن، بحث ما جدا هست با بقیه دنیا :D
پ.ن۲: من منظورم افراد عادی نیست، گیمرهای حرفه‌ای هست که خیلی‌هاشون برنامه دارن کنسول‌ها رو اوایل عرضه بگیرن.
فیفا سه تا نسخه 60 80 و 100 دلاری داره خیلیا اون 100 دلاری رو می‌خرند البته اصولا این قشر فیفا باز زیاد توی کار بقیه بازی ها و انحصاری نیستن، فقط ترد پارتی و کنسول ارزونتر براشون ملاکه

• Smile
Reactions: IMANOKA

شما دلت خوشه ها قیمت تمام شده یه کنسول رو تو ۷ سال با یه pc مقایسه کن می شه یه pc بست کل نسل رو بکشه
بعد هی می گن کنسول ارزون تر من می خوام جیغ بکشم سر به کوه و زیابون بزارم

فیفا سه تا نسخه 60 80 و 100 دلاری داره خیلیا اون 100 دلاری رو می‌خرند البته اصولا این قشر فیفا باز زیاد توی کار بقیه بازی ها و انحصاری نیستن، فقط ترد پارتی و کنسول ارزونتر براشون ملاکه
بله من از وقتی فهمیدم فیفا ۱۹ ,۲۴ میلیون فروخته فهمیدم ea کاملا در مسیر درستی قرار داره:-?

• Smile
Reactions: g4mer and IMANOKA
الان واقعا تفاوت نسخه دیجیتالی و دیسکی 50 دلار باشه کسی میره بخره نسخه دیجیتالی رو؟ یعنی 500 دلار پول تو جیبی بچه خارجیه پول چند روز کار یه هندیه چیز عجیبی نیست ولی برای 50 تا که عقلانی نیست بری دیجیتالی بخری که! مگر اینکه چیزی به اسم تعویض دیسک و دست دوم فقط مختص ایرانی ها باشه. به نظر من 499 نسخه عادی هست و 399 هم نسخه دیجیتالی (PS5)، پرو هم بیاد میشه 599.

ولی خب توجه داشته باشید که حتی با 399 دلار هم توی ایران روز اول 25 میلیون ماه اول 17 میلیون شیش ماهه بعد 12 میلیون خواهد بود تازه اگه دلار از 23 هزار بالاتر نره که خواهد رفت.

الان واقعا تفاوت نسخه دیجیتالی و دیسکی 50 دلار باشه کسی میره بخره نسخه دیجیتالی رو؟ یعنی 500 دلار پول تو جیبی بچه خارجیه پول چند روز کار یه هندیه چیز عجیبی نیست ولی برای 50 تا که عقلانی نیست بری دیجیتالی بخری که! مگر اینکه چیزی به اسم تعویض دیسک و دست دوم فقط مختص ایرانی ها باشه. به نظر من 499 نسخه عادی هست و 399 هم نسخه دیجیتالی (PS5)، پرو هم بیاد میشه 599.

ولی خب توجه داشته باشید که حتی با 399 دلار هم توی ایران روز اول 25 میلیون ماه اول 17 میلیون شیش ماهه بعد 12 میلیون خواهد بود تازه اگه دلار از 23 هزار بالاتر نره که خواهد رفت.
من پرو رو برای نسل بعد درک نمیکنم که چی؟ پرو تو این نسل برای 4K بود خب تو نسل بعد قزاره برای چی باشه ۱۲۰فریم؟! 8K ؟ مانیتور 8K هنوز اول راهشه. اصلا ما مدیا 8K نداریم هنوز.

قیمت ها که عمرا بالای 500 تا باشه .. ولی خوب اگه سری s واقعیت داشته باشه .. معادلات مایکرو می‌تونه متفاوت باشه
آره باید سری s بیاره
یا یه نسخه دیجیتال
چون سونی اینکار رو میکنه
ولی مایکروسافت حتما برنامه بهتری داره شما ببین ps2 و xbox رو مقایسه کن
Ps2 فقط دیسک می‌گرفت همین

Xbox ولی هارد دیسک داشت xbox live داشت

کیفیت Xbox حتی از wii نسل هفت هم بیشتره

مایکرو ی برنامه ای داره حتما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن