شایعه: قیمت Xbox Series X لو رفت

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌لطف همکاری بازی Halo Infinite و Monster Energy، برخی از طرفداران موفق شده‌اند تا قیمت احتمالی کنسول Xbox Series X را حدس بزنند. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

Xbox-Series-X.jpg

با اینکه عرضه هیلو اینفینیت تا سال 2021 به تعویق افتاد، اما همکاری شرکت Microsoft با مانستر همچنان ادامه خواهد یافت. پروموشن نوشیدنی Monster تا ماه سپتامبر شروع نخواهد شد، اما اطلاعات مربوط به جوایز آن منتشر شده که می‌تواند به قیمت ایکس باکس سری ایکس اشاره داشته‌باشد.

طبق اطلاعات رسمی، 200 جایزه در پایان این پروموشن اهدا خواهد شد. مانستر تأیید کرده ارزش کلی این 200 جایزه، به رقم 119,998 دلار می‌رسد. در نتیجه ارزش هر جایزه معادل 600 دلار خواهد بود. توجه داشته‌باشید که این جایزه، شامل یک کنسول Xbox Series X و یک نسخه از بازی Halo Infinite بوده و با کمی حساب و کتاب، متوجه خواهیم شد که با توجه به ارزش جایزه، ممکن است قیمت خود کنسول حدود 550 دلار باشد.

البته این موضوع قابل ذکر است که مانستر به‌طور دقیق اشاره کرده که هنوز قیمت Xbox Series X مشخص نشده‌است، اما ارزش‌گذاری جوایز و زیر و رو کردن اعداد و ارقام توسط طرفداران، باعث شده تا حالا ایده روشن‌تری از قیمت کنسول نسل نهمی مایکروسافت داشته‌باشیم.

مایکروسافت چند روز پیش به‌طور رسمی تأیید کرد که کنسول Xbox Series X در ماه نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد.

Continue reading...

حتی مدیرای ارشد مایکروسافت و‌سونی هم از قیمت نهایی کنسول خبری ندارن و شاید فقط بازه قیمت رو بهشون گفته باشن...اگه قرار بود این اطلاعات به خرده فروشی ها برسه تا الان هر دوتاشون قیمت گذاری که هیچ پیش فروش هم تموم کرده بودن!
حتی در مورد مایکروسافت من بعید میدونم خود اسپنسر هم قیمت رو بدونه. یعنی منظورم اینکه یه بازه رو مشخص کردن واسه خودشون ولی هنوز قیمت دقیق رو انتخاب نکردن و منتظر سونی هستن(شاید برعکس این موضوع هم صادق باشه...)

این قضیه امیدوارم درست نباشه. هرچند برای +500 اماده کرده بودم خودمو ولی خب زیاده...
اگر اینجوری باشه قیمت ps5 هم همین دور و بر 600 دلار میشه. و قیمت سری اس هم حدود 400 تا 450. که خیلیه!

البته همین ویدیو xCast که بالا گذاشته شد، قیمتی که آلانا پیرس دیده احتمال قوی Place Holder هست.

با این موش و گربه بازیای ماکروسافت و سونی سر برگزاری مراسم (که شایعات اومده ایونت های اینماه هم هردو بخاطر اول نبودن فرستادن برای ماه بعد) حتی نمیشه امیدوار بود به زودی معلوم شه قیمتشون...

ی درصد فک کن
هر کدوم از کنسولا 600 دلارم نه حتی 550 دلارم بذارن بچوخ میرن
بعد از فاجعه PS3 حتی یک درصدم به کنسول 600 دلاری فک نکنین :D
با ضرر کنسول میدن دست مردم اما 600 دلار نه
آخه ما باید تورم جهانی و گرون تر شدن سالانه تکنولوژی رو هم در نظر بگیریم
مثلا آیفون هر سال داره ۱۰۰ دلار میره روش و مردم هم مث بنز میخرن ولی بعد ۷ سال کنسولا ۲۰۰ دلار گرون بشن نخرن؟ :-?
من خودم مخالف افزایش قیمت هستم ولی خب به نظرم اگه سونی و مایکرو هر دو بزنن ۶۰۰ دلار،قیمت جا میوفته و کسی اعتراض نمیکنه

ی درصد فک کن
هر کدوم از کنسولا 600 دلارم نه حتی 550 دلارم بذارن بچوخ میرن
بعد از فاجعه PS3 حتی یک درصدم به کنسول 600 دلاری فک نکنین :D
با ضرر کنسول میدن دست مردم اما 600 دلار نه
چرا به چوخ برن تو این سالها انویدیا هم کارتاشو گرون کرد به چوخ رفت.
اینا هم یه جهش داشتن از هارد به ssd رفتن و افزایش قیمت توجیه داره.
تازه احتمال افزایش قیمت بازی هم هست.با ضرر دلیلی نداره بدن،سونی یه نسل موفق داشته نیاز نداره با ضرر وارد شه.
ایکس باکس هم من باشم با ضرر نمیدم و هدایای تشویقی میدم یکسال گیم پس مجانی یا شش ماه یا گلد مجانی.ولی کنسولو با ضرر نمیدم.

اینتل که پوکید :D
اینتل اوضاعش خوبه..بزودی وارد بازار گرافیک میشه.اینتل سر اینکه خوابید و نرفت سراغ تکنولوژیهای جدید یکم بازارشو داد به amd.
و گر نه هنوزم بازار pc رو داره و احتمالا با apu های قدرتمند رقیب amd برای نسلهای بعدی کنسول و حتی میان نسلی بشه.
2020-08-16_1-23-25.jpg

اینتل از تکنولوژی عقب افتاد و هی لیتوگرافی 14 رو داد به خورد مردم.و به واژه بخاری برندش مزین شد این نسل، واژه ای که به amd میگفتیم.

اینتل اوضاعش خوبه..بزودی وارد بازار گرافیک میشه.اینتل سر اینکه خوابید و نرفت سراغ تکنولوژیهای جدید یکم بازارشو داد به amd.
و گر نه هنوزم بازار pc رو داره و احتمالا با apu های قدرتمند رقیب amd برای نسلهای بعدی کنسول و حتی میان نسلی بشه.
View attachment 160696

اینتل از تکنولوژی عقب افتاد و هی لیتوگرافی 14 رو داد به خورد مردم.و به واژه بخاری برندش مزین شد این نسل، واژه ای که به amd میگفتیم.
خوب طبق آخرین امارم از هر ۱۰ cpu تو آلمان که فروش رفته ۹ تاش مال amd بوده
و به خاطر اینکه مهاجرت به 10نانومتری تا سال فک کنم 22 به عقب افتاد رییس اون بخش رو اخراج کردن
واپل هم که داره ولشون می کنه
و فک کنم اینکه موقعی که عملکرد amd رو می‌ دیدن می گفتن دارن دروغ می گن:-j

• Like
Reactions: MehdiAhmadi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or