شایعه: قسمت جدیدی از بازی Fable در دست ساخت است

WonderMahdi

کاربر سایت
طبق شایعات جدید، ماکروسافت دستور ساخت قسمت جدیدی از سری Fable را برای Xbox Series X داده است.
fable-xbox-series-x-image.jpg

اینطور که به نظر میرسد معرفی بازی بعدی Xbox زودتر رقم خواهد خورد و بسیاری از شایعات نشان از معرفی نسخه جدید بازی Fable را دارد. این گفته‌ها بعد از آن قوت یافت که چند اینسایدر و یکی از خبرنگاران IGN خبر از یک معرفی هیجان‌انگیز در روز دوشنبه را دادند. همچنین اینسایدر معروف Shinobi602 گفته است که طرفداران ایکس باکس انتظار بازی‌هایی با ویژگی‌های علمی تخیلی، دنیای فانتزی و یک ریبوت را داشته باشند.
بعد از آن که درباره یک دنیای فانتزی صحبت شد و IGN نیز خبر از معرفی هیجان‌انگیز را داد، میتوان گفت که معرفی نسخه بعدی Fable بسیار نزدیک می‌باشد. اگر این بازی معرفی شود قطعا در راه Xbox Series X خواهد بود و ممکن است برای Xbox One نیز منتشر شود.
یک قسمت از بازی Fable توسط Lionhead Studios در حال ساخت...

Continue reading...

قبلا یه شایعه امد اون یکی تیم PG که تازه تاسیس هم هست داره روی Fable جدید کار میکنه، به نظر میرسید درست باشه و شایعه هیجان انگیزی هم میتونه باشه.

قبلا یه شایعه امد اون یکی تیم PG که تازه تاسیس هم هست داره روی Fable جدید کار میکنه، به نظر میرسید درست باشه و شایعه هیجان انگیزی هم میتونه باشه.
البته بدم نمیاد عوض کنن استایلش رو بشه فانتزی یا دارک فانتزی. کلا جدی تر بشه خوشم میاد.

البته بدم نمیاد عوض کنن استایلش رو بشه فانتزی یا دارک فانتزی. کلا جدی تر بشه خوشم میاد.

من که صد در صد استقبال میکنم، چون فن فیبل های قبلی خیلی نبودم، بیشتر با فیبل 1 خاطره دارم، اونم سر اینکه همون اول بازی تونستم با لو دادن اون مرده که به زنش خیانت میکرد و در عین حال گرفتن حق السکوت ذات خودم رو نشون بدم:دی اما در کل به نظرم فیبل الان اگه بخواد ساخته بشه باید یه تغییر و تحول اساسی داشته باشه. بریزن پایین از اول بسازن. کلا حس میکنم به خاطر تغییر ذائقه مخاطب ها این بازی ها دیگه اون کارکرد قبل رو ندارن، مگه اینکه یه چیز جدید بشه و در این فرایند از نو خلق شدن، دوباره بتونه یه سلیقه نویی رو ایجاد کنه. به نظر من PG استعداد انجام اینکارو داره.

من که صد در صد استقبال میکنم، چون فن فیبل های قبلی خیلی نبودم، بیشتر با فیبل 1 خاطره دارم، اونم سر اینکه همون اول بازی تونستم با لو دادن اون مرده که به زنش خیانت میکرد و در عین حال گرفتن حق السکوت ذات خودم رو نشون بدم:D اما در کل به نظرم فیبل الان اگه بخواد ساخته بشه باید یه تغییر و تحول اساسی داشته باشه. بریزن پایین از اول بسازن. کلا حس میکنم به خاطر تغییر ذائقه مخاطب ها این بازی ها دیگه اون کارکرد قبل رو ندارن، مگه اینکه یه چیز جدید بشه و در این فرایند از نو خلق شدن، دوباره بتونه یه سلیقه نویی رو ایجاد کنه. به نظر من PG استعداد انجام اینکارو داره.
اره دقیقا. اون حالت فانتزی و فان بودنش بعید میدونم الان دیگه خیلی طرفدار داشته باشه. سر fable 3 و legend هم حداقل کم شدن طرفدارهاش معلوم بود. یه ریبوت اساسی میخواد. از اول همه چیو درست کنن.حتی قشنگ یه دارک فانتزی. یه چیزی یکم اپیک تر. چون دنیاش حداقل چیزی که از ۱ و ۲ یادمه میتونه ساپورت کمه همچین تغییری رو.

ولی اینکه دوباره مثل سابق باشه به شخصه اصلا دوست ندارم دیگه :D

نکته جالب بازی بعدی PG (حالا فیبل یا هر چیز دیگه ای) اینه که تقریبا تمام نویسنده هاش از راکستدی اومدن، از جمله Lead Writer نسخه Arkham Knight. به نظرم سرمایه‌گذاری خوبی واسه ساخت RPG انجام دادن و همین جوری نبوده کل اعضای تیم اصلی بخوان برن رو یه سبک جدید کار کنن.

اره دقیقا. اون حالت فانتزی و فان بودنش بعید میدونم الان دیگه خیلی طرفدار داشته باشه. سر fable 3 و legend هم حداقل کم شدن طرفدارهاش معلوم بود. یه ریبوت اساسی میخواد. از اول همه چیو درست کنن.حتی قشنگ یه دارک فانتزی. یه چیزی یکم اپیک تر. چون دنیاش حداقل چیزی که از ۱ و ۲ یادمه میتونه ساپورت کمه همچین تغییری رو.

ولی اینکه دوباره مثل سابق باشه به شخصه اصلا دوست ندارم دیگه :D
من مدت هاست که استودیو پلیگراند رو دنبال میکنم و موضوعی که در این مورد باید بگم اینکه که به احتمال 99 درصد استایل بازیشون رئالیستیک خواهد بود به این دلیل اینو میگم که آرتیست های که برای پروژه RPG اشون استخدام کردن مخصوصا آرتیست ها و طراحای محیطیشون همگی رزومه کاریشون استایل رئالیستیک بوده.
Conar Cross کانسپ آرتیست ارشد پلیگراند که ۲ ماهی هم هست شده دستیار کارگردان هنری پلیگراند که روی پروژه RPG کار میکنه ۲ سال پیش یه آرتی رو به اشتراک گذاشت:

136306

موضوع جالب اینکه اسم و توضیحات این آرت نوشت:
Fantasy 4
Never had a name for this piece! I was exploring style and lighting.
این آرت دقیقا زمانی منتشر کرد که شایعه Fable هم اومده بود بیرون. اگه به همین آرت دقت کنی اون حالت شاخه ها رو با این عکس از Fable Legends متوجه شباهتشون میشی:

136316

اسم کانسپت هم که گذاشته Fantasy 4 که میشه یه هینت به Fable 4 :D
این آرت رو هم چند ماه پیش در ادامه همین آرت منتشر کرد:

136315

این آخری خیلی حال و هوای Dark Fantasy داره :D

https://www.artstation.com/artwork/R2ZJv
https://www.artstation.com/artwork/W22Qo2

آخرین ویرایش:
من مدت هاست که استودیو پلیگراند رو دنبال میکنم و موضوعی که در این مورد باید بگم اینکه که به احتمال 99 درصد استایل بازیشون رئالیستیک خواهد بود به این دلیل اینو میگم که آرتیست های که برای پروژه RPG اشون استخدام کردن مخصوصا آرتیست ها و طراحای محیطیشون همگی رزومه کاریشون استایل رئالیستیک بوده.
Conar Cross کانسپ آرتیست ارشد پلیگراند که ۲ ماهی هم هست شده دستیار کارگردان هنری پلیگراند که روی پروژه RPG کار میکنه ۲ سال پیش یه آرتی رو به اشتراک گذاشت:

View attachment 136306

Fantasy 4
این آرت دقیقا زمانی منتشر کرد که شایعه Fable هم اومده بود بیرون. اگه به همین آرت دقت کنی اون حالت شاخه ها رو با این عکس از Fable Legends متوجه شباهتشون میشی:

View attachment 136316

View attachment 136315

تم این عکس پایینه به شخصه دقیقا سلیقمه :D اصلا اینجوری بشه واقعا میره تو لیست بدون نگاه کردن به بقیه چیزاش

D3t0xNUXoAIum-8-7006.jpg

البته این concept art ربط داده بودن به فیبل جدید ولی اگه realistic بشه عالیه :D
در هر صورت in pg we trust :D
شخصی که این کانسپت رو کار کرده قبل از پیوستنش به PG اینو کار کرده بوده که خب میتونه یکی از دلایلی باشه که استخدام شده :D

• Like
Reactions: benjohn and g4mer

View attachment 136306

Fantasy 4

View attachment 136316

View attachment 136315

تم بازی تو حس و حال این تصاویر باشه
وا وی لا

D3t0xNUXoAIum-8-7006.jpg

البته این concept art ربط داده بودن به فیبل جدید ولی اگه realistic بشه عالیه :D
در هر صورت in pg we trust :D
من اتفاقا یه همچین ارت استایلی رو ترجیح میدم.
خیلی هم غیر ریلیستیک نیست و برای یه دنیای فانتزی جالب تره.

امیدوارم تم بازی هم از اون حالت شاد و شنگول پیتر مولینیو بیاد بیرون(اون کارش عالی بود ولی الان اگه میخوان ریبوت کنن دیگه باید مسیر جدیدی پیش بگیرن) و یه کم دارک تر بشه.

تو کانسپت ها همچیز بوی Fable اورجینال رو میده نه مثل شماره سوم که راهش رو گم کرده بود
امیدوارم پلی گراند همونطور که با سری horizon پرچم رو بالا برد با مدیریت فالتون حتما نتیجه ای غیر از این هم نمیتونه باش
واقعا xgs داره امیدوارکننده و قوی رفتار میکنه با ورود به نسل جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or