شایعه: شخصیت‌های بازی PlayStation All-Stars Battle Royale 2 لو رفت

Fardad Maboudi

کاربر سایت
PlayStation-All-Stars-Battle-Royale-2.jpg

اطلاعات و فهرست شخصیت‌های لو رفته از وجود و در دست ساخت بودن بازی PlayStation All-Stars Battle Royale 2 خبر می‌دهد.
نسخه اول بازی PlayStation All-Stars Battle Royale یک تلاش قابل تحسین از سونی برای رقابت با مجموعه Super Smash Bros محصول شرکت نینتندو به شمار می‌رفت اما چندان نتوانست در حد و اندازه‌های رقیب خود ظاهر شود. با این حال طرفداران از هر گونه اطلاعاتی در خصوص نسخه دنباله این بازی استقبال می‌کنند و در حالی که هنوز هیچ موردی به صورت رسمی معرفی نشده اما شایعاتی پیرامون نسخه دوم این بازی در فضای اینترنت پخش شده است.
ظاهرا کارمندی از شعبه آمریکا شرکت کپکام اطلاعات محرمانه‌ای از بازی PlayStation All-Stars Battle Royale 2 را منتشر کرده و سپس این اطلاعات توسط 4Chan و دیگر وبسایت‌ها به اشتراک گذاشته شده است. این اطلاعات فاش شده مدعی شده است که شرکت...

Continue reading...

سونی باره اولش نیست که اسکی میره :D

کلا همیشه یه گوشه چشمی به نینتندو داره

اره از نینتدو همیشه تقلید کرده برعکس نیتندو اصلا تقلید کار نیست یا یادم نمیاد حداقل مو هم تقلید دیگه ای بود با حتی موشنی که ناگهانی روی دسته PS3 گذاشت. از شاید بشه گفت از بخش انلاین بازی رایگان با اچیومنت مایکی هم تقلیدهایی کرده اما خوب تروفیش تفاوت زیادی داره

نمی خواست؟ داداش کپی برابر عکس زده دیگه باید چیکار می کرد.

نابغه جان منم همون یکش دارم می گم 2 ش که اصلا تایید هم نشده

آهان... گفتی بعیده سونی بخواد از نینتندو اسکی بره، فکر کردم داری به یه چیزی که هنوز نیومده اشاره می کنی:D
Sorry

اره مثل ماریو میکر؟

فکر کنم این اولین بار و آخرین باری باشه که کسی به ماریو میکر بگه بازی تقلیدی :D
میذاریم بگذره :دی

ولی بازم فکر میکنم شایعهه رو هواست و اگر خبری هم بشه، این لیسته نخواهد بود:-"
و همینطور نسخه pc :-"
نمی خواست؟ داداش کپی برابر عکس زده دیگه باید چیکار می کرد.
اتفاقا تلاش زیادی کردن که کپی نکنن واسه همین بالانس بازی از بین رفت

لیستش خوبه...ولی آقا...ما هزارتا کاراکتر بخوایم و به سبک شعار SSBU ما هم everyone is here بخوایم باید کیو ببینیم؟ :(

جای زوج هیهاچی و Toro هم خالیه! خیلی زوج باحالی بودن تو ASBR :))

---
ولی بازم فکر میکنم شایعهه رو هواست و اگر خبری هم بشه، این لیسته نخواهد بود:-"

طرف کپکامه... احتمال زیاد اگه چیزی ازش لیک شده... دیگه لیک شده و یه درصد زیادی احتمال صحت داره :D

ولی خب بازم چون 4Chan ـه منبع لیک نمیشه خیلی اعتماد کرد انصافا

طرف کپکامه... احتمال زیاد اگه چیزی ازش لیک شده... دیگه لیک شده و یه درصد زیادی احتمال صحت داره :D

ولی خب بازم چون 4Chan ـه منبع لیک نمیشه خیلی اعتماد کرد انصافا
اون بنده خدایی که خیلی از موارد DMC5 رو لیک کرد و تا حد زیادیش درست بود(غیر انحصاری PS بودن:-" )که میگفت چیزی نشنیده...
برای همین یکم ناامیدم از واقعی بودنش! :(

آقا 4Chan منبعش زبالس چندبار سوپرمن لیک کرد همش فیک درآمد؟ چرت دارن میگن اگه وجود داشته باشه نه لیستش اینه نه نسخه PC داره اصلا برای چی باید داشته باشه؟ آمدن از حرفای شاون لیدن استفاده کردن کاملا ضایعس:-"
چرا فیک لیسته؟ اینا نه میتونن Ryu بیارن نه Solid snake چون هردوتاشون همین الان تو ssb هستن یادتون نیست تو قسمت اول رایدن آوردن؟ البته big boss هم میشه :-"
cloud strife هم نمیشه
ولی برا قسمت اول برنامه داشتن شخصیت legend of dragon اضافه کنن که کنسل شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or