شایعه شایعه:سری جدید بازی dbz فقط برای ps3

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
همانطور که میبینید قرار است سری جدید بازی محبوب dragon z ball فقط بر روی 3 عرضه شود این مطلب در tgs به طور رسمی اعلام میشود ولی هنوز در حد شایعه
4uahgya.jpg

دوست عزيز 360 فنبوي من كه به بازيهاي انحصاري ps3 گير ميدي,
هم كنسول 360 و هم PS3 و هم حتي Wii داراري بازيهاي انحصاري خوب و بزرگ و ضعيف و متوسط هستند. به عنوان مثال PS3 از بازيهاي انحصاريش ميشه به Final Fantasy 13 و MGS4 و LBP و GoW 3 و R&C 5 و ... اشاره كرد. به نظرت چند بازي در اين سبك 360 داره كه بتونه با اين بازيها برابري كنه؟ يا اگرم برابري كنه به اندازه ي اينها طرفدار داشته باشه؟ چرا فقط اون چند تا بازي رو مثال ميزني و از كنار اين بازيهاي بزرگ به راحتي ميگذري؟
يا بالعكس 360 هم بازيهاي انحصاري ضعيفي مثل HoV و Vampire Rain رو در كارنامه اش داره ولي در عوض بازيهاي فوق العاده اي مثل Halo 3 و Alane Wake و Fable II و NG 2 و Mass Effect و ... رو داراست.

ضمنآ كي گفته كه DBZ بازي ضعيفي هست؟ اين بازي همون قدري ميتونه براي PS3 به عنوان يك بازي انحصاري مفيد باشه كه Naruto براي 360 ميتونه مفيد باشه.

dbz رو دقیق نمی دونم , ولی شما تریلر time crisis 4رو تو e3 ببین , یادمه ps1 یه بازی داشت به اسم کلانتر(که تقریبا تو همین سبکه) که من ترجیح میدم اون رو بازی کنم تا این بازی رو, در مورد dragon ball z که تا جایی که من میدونم سبک fightingهست و 360 در این سبک خیلی بازی قراره واسش بیاد و این جور بازی های کارتونی که تو ژاپن طرفدار داره بهتره واسه ps3بیاد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or