شایعه شایعه: سخت افزار کنسول PlayStation 5 با مشکل مواجه شده‌است

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
با نزدیک شدن به نسل جدید کنسول‌ها دوباره بازار شایعات مختلف داغ شده و به قول معروف هر دم از این باغ بری می‌رسد. هر چند این شایعات همیشه درست نیستند و حتی می‌توان گفت که درصد بیشتری از آن‌ها به حقیقت هم نمی‌پیوندند، اما شایعه امروز از طرف منابع معتبری منتشر شده که حداقل می‌توان آن‌ها را بررسی کرد.
با توجه به گزارش‌های منتشر شده، کنسول PlayStation 5 دارای مشکلات شدیدی است. تعدادی از بازیسازان و برنامه نویسان اعلام کرده‌اند که نگران برخی از کمبود های کنسول PS5 هستند. این گزارش ابتدا توسط یکی از کاربران توییتر با نام Jeff Rickel منتشر شد، اما بعد از آن دو نویسنده معتبر سایت Windows Central هم اعلام کردند که گزارش‌های مشابه‌ای را از تعدادی از سازندگان شنیده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن هستند که به نظر می‌رسد شرکت سونی با موفقیت کنسول PS4 تا حدودی مایکروسافت و کنسول Xbox Series X را دست کم گرفته و بعد از معرفی Xbox جدید، سونی به دنبال چاره‌ای بوده‌است تا بتواند اختلاف سخت افزاری PS5 را با کنسول رقیب کاهش دهد. آن‌ها در نهایت تصمیم می‌گیرند تا سخت افزار کنسول را اورکلاک کنند و این عمل باعث ایجاد مشکلات شدید گرمایشی، کاهش کلاک سخت افزار و در نتیجه بازدهی کمتر کنسول می‌شود. در نهایت این مشکلات سبب شده تا پروسه بهینه‌سازی بازی‌ها بر روی کنسول به امری دشوار تبدیل شود. در حالی که Xbox Series X از نظر قدرتی که ارائه می دهد ثابت است، PS5 غیرقابل پیش بینی عمل کرده که به نوبه خود بهینه سازی را بسیار چالش برانگیز می کند.
در ادامه گزارش آمده است که شرکت سونی برای رفع این مشکلات تصمیم گرفته تا دیزاین کنسول PS5 را به صورت کلی برای جلوگیری از این مشکلات تغییر دهد و ممکن است ما با کنسولی شبیه به Xbox Series X از لحاظ ضاهری طرف باشیم. همچنین ادعا شده که شرکت سونی قصد دارد عرضه کنسول را بین ۶ تا ۱۲ ماه به تاخیر بیاندازد.
البته شرکت سونی همچنان برای مقابله با کنسول Xbox Series X ممکن است تا تصمیم به عرضه کنسول با مشکلاتی که در بالا اشاره شد، در پایان سال ۲۰۲۰ بگیرد و طراحی دوباره کنسول را به زمان دیگری موکول کند.
در نهایت دوباره باید اشاره کرد که تمام این گزارشات شایعه هستند، اما تایید آن‌ها توسط Daniel Rubino و Jez Corden نویسندگان سایت Windows Central کمی این شایعات را جدی می‌کند.

آخرین ویرایش:
منم تبریک میگم بهتون که انقدر دقیق و قاطعانه فکت صادر میکنین از معماری کنسول. هر کی هم خلافش رو ثابت کنه میشه غش کرده سونی :-j جالبه خود سزنی میگه سیستم جدید کولینگ کنسول موقع teardown خیلی هارو سوپرایز میکنه. کلا یکی شما یکی هم رفیقت get a life. اینهمه هیت نسبت به یه کمپانی جدا برا خودتون ضرر داره.
هیچ جای حرف من قطعیتی نبود راجب مشکل دار بودن PS5 .

تنها قطعیت قدرت بیشتر XSX بود که خب اعداد همینو رو نشون میدن.
باقیش صرفا احتماله. چند بارم گفتم.

راجب پیشنهادت هم حتما بهش فکر میکنم. ممنون. :D:-":x

پ.ن: هیت چیه دیگه؟ من هم سونی رو دوس دارم هم فن هاشو خصوصا جیسون شرایر و کوروش کبیر‌. :D

آخرین ویرایش:
lol
ققط اینایی که همچین utter shit و شایعه‌ی دوزاریی رو از یک هیتر PS اونم از بخش نظرات یوتیوب دوست دارن باور کنن :)) بزارید کنسول منتشر که شد وضع yield و کیفیت ساخت همون لانچ مشخص میشه.

والا اینطور که من دیدم هر خبری که بیاد و توش نکته منفی نسبت به مقام عظمی، سونی بزرگ باشه شما میای میگی شایعه است و دوزاری. ببین من به عنوان فن جدی ویدئو گیم که حدود بیست و خورده ای ساله جدی بازی میکنم و از زمان PS2 تا الان همه اخبار کنسول ها رو دنبال کردم، به شما میگم اگه سونی کنسولش بهتر بود یا مشکلات ساخت نداشت تا الان همه مارو با کنفرانس و نمایش هاش خفه کرده بود.

سونی این نسل رو داره گند میزنه. همه اخباری که تا الان امده منفی بوده. من یه چیز مثبت تو این کنسول نمیبینم. خود سونی هم که به شکل احمقانه ای سکوت کرده و اگه بگه یه سال تاخیر میندازه تو عرضه کنسولش من اصلا تعجب نمیکنم. خیر سرش میخواد 6 ماه بعد کنسول جدید بده بیرون اما ما هنوز حتی نمیدونیم این ابر تحول گیمینگ شما چه شکلیه! این چه مارکتیه آخه؟ فکر هم نکنید هرکی نظر مخالف میده فن و جیره خار مایکروسافته. من با سونی و PS زندگی کردم. از شما هم بیشتر به این کنسول علاقه مندم. البته من کلا عاشق همه کنسول هام چون عاشق گیمم و تنها سرگرمی من تو این روزهای سخت همین بازی کردنه.

کلا سونی با سرعت داره گور خودش رو میکنه. هرچی بیشتر سکوت کنه بیشتر همه رو از خودش ناامید کرده. من انتظار داشتم اگه کنسولش ضعیف تره بیاد بگه اشکال نداره، از تصمیمش دفاع کنه و هرچی هست رو کنه. بعد بگه آقا شما مثلا انقدر پول میدی، این کنسول رو میگیری و در عوض این بازی هارو هم میری و این تجربه رو بهت ارایه خواهیم کرد. اینجوری مخاطب تکلیفش رو میدونه. مثلا 400 دلار میده، کنسول 20% ضعیف تر رو میخره و این بازی ها رو هم با این کیفیت میره. حالا دوست داشت میخره نه میره سراغ XSX. اما سونی استراتژیش سکوته. من تو این سکوت ابر پلن نمیبینم، برعکس فکر میکنم مدیرانشون هر روز دارن با خودشون تکرار میکنن چه غلطی باید بکنیم!

شرایر نه سونی فنه و نه مایکرو فن ولی مطمئنن اگه یک چیز باشه... اون SJW بودنه:))
که اصلا به بحث الان مربوط نیست...در مورد خود موضوع اینقدر شرایر معتبر هست که احتمال اینکه نویسنده Windows Central چاخان گفته باشه خیلی خیلی بیشتره...:دی
پس من واقعا در مقابل شرایر اصلا طرف رو قابل استناد نمیدونم.

lol
ققط اینایی که همچین utter shit و شایعه‌ی دوزاریی رو از یک هیتر PS اونم از بخش نظرات یوتیوب دوست دارن باور کنن :)) بزارید کنسول منتشر که شد وضع yield و کیفیت ساخت همون لانچ مشخص میشه.

ناخودگاه یاده 6 صفحه اول تاپیک شایعه هرایزن برای PC افتادم که ای بابا یک یویتبر روسی (!) همچین جفنگیاتی گفته و ...
جالبه هرسال دقیق اطلاعات نسخه های جدید COD رو همین یوتیبرها لیک میکنند و خیلی اطلاعات دیگه (که بعضا درست و غلطه) ولی اینجا تا جیسون تایید نکنه بی اعتباره...

سعی کنید روی خوده شایعه بحث کنید نه اینکه همه چی رو از بیخ منکر بشید. فعلا که تمام شایعه و مصاحبه های رسمی خبر از این میدن برنامه اصلی سونی عرضه یک کنسول 9 ترافلاپی در سال 2019 با هدف 4K بوده که با عملکرد مایکروسافت و X1X برنامه ها تغییر کرده

نه عزیز من اینجوری نیست. دو سه ماه پیش هم یه خبری امد، نمیدونم اینجا هم بازتاب داشت یا نه، اما یکی از سازنده ها گفته بود سونی هنوز دوکیت مشخصی به ما نداده و روند ساخت کنسولش به مشکل خورده. اینکه PS5 هم گرافیکش 9 ترا بوده و سر رقابت با XSX سعی کردن بزور ببرنش روی 10 و خورده ای کامل درسته و ما از سازنده های خود سونی هم این رو شنیدیم.

تحلیل خود من اینه که سونی بخصوص اگه شایعات درست باشه و PS5 یه کنسول 400 دلاری باشه بد عمل نکرده. یعنی با 400 دلار سخت افزار بدی نساخته بوده (با فرض همون 9 ترا فلاپ) و سعی داشته بیشتر با تمرکز روی SSD و سیستم صدا یه جهش خوبی داشته باشه اما مایکرو کامل غافلگیرشون کرده و با این ابر هیولایی که معرفی کرده باعث شده سونی مجبور به ایجاد تغییر تو کنسولش بشه. معلومم هست 6 ماه مونده به عرضه کنسول که نمیشه یهو همچین تغییراتی داد و آبم از آب تکون نخوره. قطعا به مشکلات سخت افزاری میخوره. اینطورم که بوش میاد اسپنسر گفته سر قیمت کنسول منتظر تصمیم سونی هستیم و شک نکنید با ضرر میفروشن ولی گرون تر از PS5 نمیدنش بیرون.

کلا بیخیال فن بازی بشید همه رجوع کنید به سمت XSX. برید سمت کنسولی که به شما به عنوان یه گیمر احترام بیشتری میزاره. ترکیب XSX با Gamepass یعنی بهترین. میمونه فقط انحصاری های سونی که اونم به حق پنج تن برای PC میان.

من که این خبر رو نشنیدم و تا اونجایی اطلاع دارم سونی دوکیت زودتر از مایکرو تحویل داده بود اگه شما لینک از خبر یا منبعی دارید بزارید

شرایر نه سونی فنه و نه مایکرو فن ولی مطمئنن اگه یک چیز باشه... اون SJW بودنه:))
که اصلا به بحث الان مربوط نیست...در مورد خود موضوع اینقدر شرایر معتبر هست که احتمال اینکه نویسنده Windows Central چاخان گفته باشه خیلی خیلی بیشتره...:D
پس من واقعا در مقابل شرایر اصلا طرف رو قابل استناد نمیدونم.

جالبه همون نویسنده ویندوز سنترل چندین و چند بار محتوای خاص خودش رو آورده و منتشر کرده یا لیک کرده از جمله همین 12TF‌ بودن سری X رو که اعلام کرده حالا اون هم شده نامعتبر :D تا دیروز اصلا نمیدونستن شرایر کی هست امروز شده خدا :D

خوبه خبر منتشر شدن بازی‌های PS4 برای PC‌ رو یه یوتیوبر روسی هم خیلی وقت قبلترش گفته بود :D

ناخودگاه یاده 6 صفحه اول تاپیک شایعه هرایزن برای PC افتادم که ای بابا یک یویتبر روسی (!) همچین جفنگیاتی گفته و ...
جالبه هرسال دقیق اطلاعات نسخه های جدید COD رو همین یوتیبرها لیک میکنند و خیلی اطلاعات دیگه (که بعضا درست و غلطه) ولی اینجا تا جیسون تایید نکنه بی اعتباره...

سعی کنید روی خوده شایعه بحث کنید نه اینکه همه چی رو از بیخ منکر بشید. فعلا که تمام شایعه و مصاحبه های رسمی خبر از این میدن برنامه اصلی سونی عرضه یک کنسول 9 ترافلاپی در سال 2019 با هدف 4K بوده که با عملکرد مایکروسافت و X1X برنامه ها تغییر کرده

دقیقا نکته همینه، روی خود شایعه و منطقی یا غیر منطقی بودنش نمیتونن بحث کنن فقط سعی دارن طرف رو یه جوری از اعتبار بندازن که قضیه هم بیاد :D همینکه کلاک ۲.۲۳ گیگاهرتز با استانداردهای خود AMD هم تخیلی بالاست و حتی سرنی راجب ۲ گیگاهرتز هم همین حرف رو میزنه و CPU رو ناجور مجبور میشن دان کلاک کنن (CPU‌ که راحت باید بالای ۳.۵ گیگاهرتز کار کنه رو خود سرنی گفت برای ۳ گیگاهرتزش با پلن قبلی به مشکل می‌خوردیم :D) نکاتی هست که میشه روشون بحث کرد :دی

از همه اینها هم بگذریم یه چینی هم توی فروم مختص Chipها برگشته گفته که ۲.۲۳ گیگاهرتز باعث میشه کیفیت خیلی از چیپ‌ها قابل قبول نباشه ولی خب اسمش شرایر نیست :D

هرچند اون خبر درست در اومد ولی اینکه ملت لزوماً به هر گفته‌ی یه یوتوبر ناشناس باور نکنن خیلی منطقی‌تره. یه یوتوبر مثل اون یوتوبر روسی میتونه یه عالمه نظر بده و حرف بزنه و اگه بین حرف‌هاش چندین حرف درست و چندین حرف غلط هم در بیاد (که اتفاقاً همون یوتوبر روسی کم هم اشتباه نکرده بود قبلاً!) کسی کاری به کارش نداره و چیز خاصی نمیشه. اما اینسایدرهایی مثل شرایر یا چند نفر دیگه که معروف هستن و اعتباری به دست آوردن دقیقا آدم میدونه که با چه فردی طرف هست و اگه اشتباه های زیادی هم کنن اعتبارشون به شدت نابود میشه.

خیلی باید یک شرکت بی در و پیکر باشه که تو سال 2019 یک شبه تصمیم بگیره کنسول اورکلاک کنه بعد بر بخوره به مشکلی گرمایی و... به نظرم این حرفها شایعست و سونی مشکل خاصی با کنسولش نداره فوقشم اگر مشکلی بود کلاک روی 9.2 ثابت میکنه ولی در کل سونی منتظر حرکتی از طرف ماکرو هست که عیبی ایرادی چیزی ازش بگیره و فوری پانک بزنه نسل قبل هم همین کار رو کرد

خیلی باید یک شرکت بی در و پیکر باشه که تو سال 2019 یک شبه تصمیم بگیره کنسول اورکلاک کنه بعد بر بخوره به مشکلی گرمایی و... به نظرم این حرفها شایعست و سونی مشکل خاصی با کنسولش نداره فوقشم اگر مشکلی بود کلاک روی 9.2 ثابت میکنه ولی در کل سونی منتظر حرکتی از طرف ماکرو هست که عیبی ایرادی چیزی ازش بگیره و فوری پانک بزنه نسل قبل هم همین کار رو کرد

بحث تاخیر خوردن کنسول که همون اوایل ۲۰۱۹ مطرح شد و گفته شده که سونی برنامش همون ۹.۲ بوده برای GPU‌ ولی تاخیر زده :دی چیز جدیدی نیست این بحث بعد هم که دیتای گیت هاب در اومد مشخص شد کلا همون ۹.۲ بوده با 36CU که البته همون رو هم یه عده نخواستن قبول کنن و الان هم همون معماری با تعداد CU رو دارن با ۲.۲۳ گیگاهرتز میدن دست ملت که باز تو سخنرانی خود سرنی شخصا گفت هدف قبلیشون ۲ گیگاهرتز بوده و ... دیگه این که بفهمیم برنامه قبلیشون ۹.۲ بوده ولی تاخیر زدن کار چندان سختی نیست :دی

بحث تاخیر خوردن کنسول که همون اوایل ۲۰۱۹ مطرح شد و گفته شده که سونی برنامش همون ۹.۲ بوده برای GPU‌ ولی تاخیر زده :دی چیز جدیدی نیست این بحث بعد هم که دیتای گیت هاب در اومد مشخص شد کلا همون ۹.۲ بوده با 36CU که البته همون رو هم یه عده نخواستن قبول کنن و الان هم همون معماری با تعداد CU رو دارن با ۲.۲۳ گیگاهرتز میدن دست ملت که باز تو سخنرانی خود سرنی شخصا گفت هدف قبلیشون ۲ گیگاهرتز بوده و ... دیگه این که بفهمیم برنامه قبلیشون ۹.۲ بوده ولی تاخیر زدن کار چندان سختی نیست :دی
اگه تاخیر توی کار مایکرو باشه تا کی ممکنه اعلام کنه؟ منظورم اینه که توی این 7 ماه تا لانچ، چند ماه بگذره دیگه مشخص میشه تاخیر نمیخوره؟

اگه تاخیر توی کار مایکرو باشه تا کی ممکنه اعلام کنه؟ منظورم اینه که توی این 7 ماه تا لانچ، چند ماه بگذره دیگه مشخص میشه تاخیر نمیخوره؟

والا اسپنسر همین دیروز گفت فعلا تاخیر نداریم و چین مثل اینکه به روال عادی برگشته کارها ولی ممکنه بازیها یکم تاخیر بخورن بخاطر کرونا :دی حالا اینکه در ادامه چی بشه هم باید صبر کرد دیگه ولی گفت که قطعا سخت افزار و سیستم عامل و نرم افزارهای مرتبط با اون رو همزمان عرضه میکنیم (بر خلاف نسل ۸)

هرچند اون خبر درست در اومد ولی اینکه ملت لزوماً به هر گفته‌ی یه یوتوبر ناشناس باور نکنن خیلی منطقی‌تره. یه یوتوبر مثل اون یوتوبر روسی میتونه یه عالمه نظر بده و حرف بزنه و اگه بین حرف‌هاش چندین حرف درست و چندین حرف غلط هم در بیاد (که اتفاقاً همون یوتوبر روسی کم هم اشتباه نکرده بود قبلاً!) کسی کاری به کارش نداره و چیز خاصی نمیشه. اما اینسایدرهایی مثل شرایر یا چند نفر دیگه که معروف هستن و اعتباری به دست آوردن دقیقا آدم میدونه که با چه فردی طرف هست و اگه اشتباه های زیادی هم کنن اعتبارشون به شدت نابود میشه.

شایعه، اسم ش روش هست شایعه، و خوبی و بدی ش به همینه که بعضا از جاهای میشنوی که انتظار نداری و باور کردنش سخته برای همین باید در گفتگوی انجمن علت و معلول ها رو کنار هم بذاریم تا متوجه بشیم چقدر منطقی هست. نه اینکه بگیم بابا این بابا یوتیوبر هست، این بابا تو فروم چینی فعالیت میکنی، این بابا هیتر پلی استیشن ئه و ...

اون یوتیبر روسی هم براساس این شایعه هرایزن ش جدی گرفته شده که دقیقا یکسال قبل عرضه دث استردینگ برای Pc رو به وضوح گفته بود (دقیقا در دورانی که ملت میگفتند انجین برای سونی هست، ای پی به نام سونی هست، گوریلا گیمز روی بازی کار کرده و ...)

شرایر هم تا جایی که من بیشتر دیدم درباره سونی لیک نمیکنه، در اصل دمیج کنترل هست. مثلا یکساعت قبل از عرضه تاخیر قبلی دلست خبرشو گفت و بعد توییت زد درسته سونی بازیهاشو زود معرفی میکنه ولی مهم نتیجه هستند که آثار بشدت فوق العاده ای از آب در میان!!!
یا آخرین مورد یکساعت قبل از رونمایی کامل مشخصات PS5 توسط سرنی، شرایر یک پست دمیج کنترل میزنه که آره میزان ترافلاپ یکسری فن های چند اتیشه رو ناراحت میکنه ولی نگران نباشید من با یکسری سازنده صحبت کردم همه گفتند کنسول بشدت قدرتمندی هست !! در حالی یکسری دیگه کل مشخصات کنسول رو از ماه ها قبل دقیق لو داده بودند و نه جهت داده بودند که کنسول قدرتمندی هست یا نیست ...

والا اسپنسر همین دیروز گفت فعلا تاخیر نداریم و چین مثل اینکه به روال عادی برگشته کارها ولی ممکنه بازیها یکم تاخیر بخورن بخاطر کرونا :دی حالا اینکه در ادامه چی بشه هم باید صبر کرد دیگه ولی گفت که قطعا سخت افزار و سیستم عامل و نرم افزارهای مرتبط با اون رو همزمان عرضه میکنیم (بر خلاف نسل ۸)
اگه مایکرو بتونه مدیریت کنه و با حتی تعداد کم لانچ کنسول رو آغاز کنه باتوجه به وضعیت سونی میتونه خیلی توی نسل موفق عمل کنه، 3rd Party ها هم که ببینن کنسول مایکرو چه پر مخاطبه( مثل ea که توی نسل هشتم قرارداد کنتنت انحصاری با مایکرو در بازی فیفا امضا کرده بود و بازی تایتان فال یک هم برای مایکرو انحصاری ساخت بعد که دید کنسول پرمخاطب مال سونی هست مایکرو رو ول کرد و زد زیر کانتنت انحصاری خودش بعدشم تایتان فال 2 رو مولتی پلتفورم ساخت) حریف رو ول میکنن میان سمت مایکرو

ببینید دوستان نمیشه همینجوری فرکانس برد بالا و بگیم خب خنک کننده رو قوی میکنیم
وقنی فرکانس بالا میره هر چیپی امکان عملکرد پایدار روی اون فرکانس نداره

مثلا اینتل یه سری cpu دست چین میکنه که قابلیت اورکلاک بالاتری دارن و با اسم جدید و البته قیمت بالاتر میفروشه

معنی این صحبت اینه که وقتی AMD مثلا 1 میلیون APU برای PS5 تولید میکنه همشون یه فرکانس استاندارد میتونن پشتیبانی کنن ولی این به این معنی نیست که همشون میتونن مثل هم اورکلاک بشن
وقتی هم این موضوع اهمیت پیدا میکنه که توی کنسول باید عملکرد همه کنسول ها مثل هم باشه و نمیشه تو کنسول من بازی لگ بزنه توی یکی دیگه بدون افت فریم اجرا بشه:|

از وقتی هم فرکانس Ps5 مشخص شد همه گفتن این فرکانس خیلی مشکل ساز میشه ، این موضوع چیزی نیست که بگیم طرف داره فن بازی درمیاره میگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or