شایعه ساخت Jack the Ripper حقیقت داشت

.Evanescence.

کاربر سایت
در سال 2010 شایعه شده بود که Visceral Game یک بازی به نام Jack The Ripper در حال ساخت دارد، اما عکس‌های مفهومی جدیدی که منتشر شده است نشان می‌دهد شایعه‌ها حقیقت داشت. این بازی برای Xbox Live و PlayStation Network در نظر گرفته شده بود، اما تا به امروز EA هیچ نامی از این بازی به صورت عمومی فاش نکرد. حال هنرمند عکس‌های مفهومی که در گذشته با Visceral Games همکاری می‌کرد در سایت شخصی خود عکس‌های خود را از این بازی به دید عموم گذاشت. او خود را با نام "Joebot" معرفی کرده است.
Visceral Games اخیرا موسس استودیو Guerrilla را به خدمت گرفت تا بر روی یک پروژه معرفی نشده کار کنند.

منبع

آخرین ویرایش:
در دست ساخت نیست عنوانی بوده که کنسل شده یه جورایی در دست ساخت بوده بعد تعطیل شده
Concept art surfaces for Visceral’s canceled Jack the Ripper project
حداقل که توی این سایت اینطوری گفته

Jack The Ripper همونه که فاح*شه ها رو میکشت بعد یکی از اعضاشونو ور میداشت بعد هنگام در آوردن عضو ها قربانی ها زنده بودن، قاتل سریالی بود تو انگلستان
چجوری میخوان اینو بازی در بیارن آخه؟

امیدوارم درست باشه . خیلی علاقه دارم به جریانش .
The Juwes Are Men That Will Not Be Blamed For Anything

Jack The Ripper همونه که فاح*شه ها رو میکشت بعد یکی از اعضاشونو ور میداشت بعد هنگام در آوردن عضو ها قربانی ها زنده بودن،
دلیل این 4 یا 5 قتلش که جریانش دستور گرفتن از مقامات خودشه ، اینه که این 4 یا 5 خودفروش از جریان گرفتن همسر پیرو پروتستان توسط پرنس نمیدونم کی کی که کاتولیک بود ، با خبر شده بودن .
این 2 مــذهب در حال جنگ با یکدیگر بودن اون زمان .
فیلم From Hell مال سال 2001 رو بشین ببین .
یکی از اعضاشونم نه ، یا روده یا معده ( دقیق یادم نیست ، یکی از این 2 ) رو در میاورد مینداخت رو شونه ی راستشون . این یک جور تنبیه برای فاش کردن یک سری از اسرار اون گروهی که جک ازشون فرمان میبرد هم هست . منتهی اونا همشون مرد ـند .

آخرین ویرایش:
واقعا جالب میشد اگه این بازیرو میساختن چون اینا همینجوریش دیوونه هستن دیگه اگه بخوان داستان یه دیوونرم تبدیل به بازی کنن واقعا چیز جذابی میشد
از طرف دیگه ام امیدوارم هرچه زودتر نسخه ی سوم شاهکارشون رو بسازن

همین بهتر که ساخته نشه به نظر من :دی ازش خوشم میاد ولی‌ احساس می‌کنم اگه ازش بازی ساخته میشد چیز خیلی‌ چیپ‌ای میشد. (البته حس هست فقط :دی)
بیان DS 3 رو بسازن که همه ملت خواهانش هستن واسه این نسل :دی

یعنی عاشق کاراکتر و کانسپت بالایی هستم ولی خیلی حیف که نمیاد چیز خوبی می تونست باشه اون فیلم from hell هم خیلی جالبه تازه جانی دپ هم بازی می کنه توش کلا فیلمش توصیه میشه البته دو سال قبل frogwares بازی شرلوک هلمز در برابر جک قاتل رو ساخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or