شایعه شایعه : دو بازی جدید از سری Silent Hill در حال ساخت است

• Thread starter Thread starter GT5
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GT5

کاربر سایت
Silent-Hill.jpg

طبق گزارشی جدید، نه تنها یک بازی Silent Hill در شرکت Konami در حال ساخت است، بلکه بازی دیگری از این سری، در حال توسعه است.
متاسفانه جزئیات قابل توجه دیگری فاش نشده اند، ولی به نظر می رسد که این پروژه احتمالا سالهاست که در حال پیش رفتن است. و بیانگر عرضه این بازی ها، نه تنها بر روی پلی استیشن 5، Xbox Series X و PC بلکه، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان و اگر سخت افزار آن اجازه دهد، نینتندو سویچ هم است.
این گزارش از طرف AestheticGamer (کاربر توییتر) می آید، یک افشاگر (leaker) مشهور که در گذشته، خبر های دسته اول قابل اطمینانی را گزارش داده است.
AestheticGamer در توییتر نوشت:

فکر می کنم میتوانم در این مورد صحبت کنم. اشاره می کنم که چنتا بازی Silent Hill در حال ساخته شدن هستند. شرکت Konami نزدیک به دو سال پیش با توسعه دهنده های بسیاری ارتباط برقرار کرد تا ایده های خود را برای ساخت دو بازی Silent Hill بدهند، بازی اول، نقش یک ریبوت را برای این فرانچایز بازی می کند...

Continue reading...

خوب احتمال داره نه SH باشه نه Siren یک IP جدید باشه شبیه SH باشه .

خوب چون فقط سازنده های قدیمی SH دارن روی بازی کار میکنن دلیل بر این نیست که بازی SH باشه به نظر من احتمالا NEW IP باید باشه .

طرف داره بر اساس سازنده ها و سبک بازی به این نتیجه گیری میرسه به نظرم شاید من اشتباه کنم شاید هم اون اما احتمالا با یه IP خفن جدید طرف هستیم .

• Like
Reactions: kamyy
خوب احتمال داره نه SH باشه نه Siren یک IP جدید باشه شبیه SH باشه .

خوب چون فقط سازنده های قدیمی SH دارن روی بازی کار میکنن دلیل بر این نیست که بازی SH باشه به نظر من احتمالا NEW IP باید باشه .

طرف داره بر اساس سازنده ها و سبک بازی به این نتیجه گیری میرسه به نظرم شاید من اشتباه کنم شاید هم اون اما احتمالا با یه IP خفن جدید طرف هستیم .
یکنفر توی ResetEra همچین ادعایی کرد دیروز:
The only thing I can 100% confirm is the SH reboot with Toyama, Ito and Yamaoka. It'll be announced in the next few months.
یعد یکی از مدیرای Era اومد پستش رو نقل‌قول کرد اینجوری گفت:
Stepping in now before it gets derailed:

Staff has verified the information this user has on this subject.
بعد وقتی سوال شد که دسترسی اطلاعات طرف به خود information تایید شده هست یا خیر مدیر ارا اینجوری جواب داد
The information itself
اطلاعات بیشتر از طرف در مورد پروسه ساخت بازی و انحصاری بودنش:
PS5 exclusive since it's developped internally by Japan Studio. Might come to PC a few years later but I highly doubt it.
They're doing that because they're getting most of the financial revenue, it's a system seller and to keep the exclusive.

*اطلاعات تکمیلی:
نسخه جدید از سری بازی سایلنت هیل تحت نام Silent Hill Reboot با همکاری استودیو ژاپن سونی، تویاما، ایتو و یامائوکا در دست ساخت هست. در یکی دو ماه آینده معرفی خواهد شد (احتمال زیاد طی رویداد معرفی کامل از PS5 و بازی‌های کنسول). نزدیک به ۲ سال در دست ساخت بوده. بازی صد در صد انحصاری PS5 هست ولی شاید یکی دو سال بعد برای PC هم منتشر بشه که خب بعیده. این موضوع بخاطر این هست که بیشتر درآمد مالی یا financial revenue مربوط به سونی هست و اونها هم به این نسخه از بازی به عنوان یک System Seller برای PS5 نگاه میکنن.

من که شدیدا شدیدا برای معرفی این نسخه از Silent Hill و دیدن اینکه PS5 با قدرت و نوآوری‌های سخت‌افزاریش چجوری میتونه ژانر وحشت رو متحول کنه توی نسل آینده، هیجان دارم :D!

بعد وقتی سوال شد که دسترسی اطلاعات طرف به خود information تایید شده هست یا خیر مدیر ارا اینجوری جواب داد

*اطلاعات تکمیلی:
نسخه جدید از سری بازی سایلنت هیل تحت نام Silent Hill Reboot با همکاری استودیو ژاپن سونی، تویاما، ایتو و یامائوکا در دست ساخت هست. در یکی دو ماه آینده معرفی خواهد شد (احتمال زیاد طی رویداد معرفی کامل از PS5 و بازی‌های کنسول). نزدیک به ۲ سال در دست ساخت بوده. بازی صد در صد انحصاری PS5 هست ولی شاید یکی دو سال بعد برای PC هم منتشر بشه که خب بعیده. این موضوع بخاطر این هست که بیشتر درآمد مالی یا financial revenue مربوط به سونی هست و اونها هم به این نسخه از بازی به عنوان یک System Seller برای PS5 نگاه میکنن.

من که شدیدا شدیدا برای معرفی این نسخه از Silent Hill و دیدن اینکه PS5 با قدرت و نوآوری‌های سخت‌افزاریش چجوری میتونه ژانر وحشت رو متحول کنه توی نسل آینده، هیجان دارم :D!
با کنترلر ds5 و تکنولوژی صدای سه بعدی چی بشه?

*اطلاعات تکمیلی:

اینجوری باشه دیگه 100% تایید شده هستش مرسی . ;)

امیدوارم در کنارش یه alan wake و Alon in dark و parasit eve معرفی بشه همینجوری من یکم عشق کنم . :D سبک مورد علاقه من سوم شخص برای همین بازی های اینجوری بیشتر میپسندم .

نسل بعد بنظر خیلی خبرهای عالی میاد ازش امیدوارم واقعا همچی در بهترین شکلش اتفاق بیفته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or