شایعه شایعه:داستان بازی Fallout 4در بوستون آمریکا اتفاق می افتد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
براساس اطلاعاتی که در سایت Reddit توسط یک کاربر ارسال شده داستانFallout 4 در بوستون آمریکا اتفاق می افتد ودیده است که Bethesda روی منطقه بوستون کار می کند.،که این کابر در MITکار می کند.
در این پستی که او ارسال کرده بود این چنین نوشته بود: "تمام شایعات واقعی اند ،
Fallout 4 در بوستون اتفاق می افتد. شما هرگز در مورد این موضوع نشنیده اید؟. Bethesda اخیراً در بوستون مشغول به کار و تحقیق شده است."
حال باید منتظر ماند که آیا پست این کاربر حقیقت داشته یافقط شایعه ای بیش نبوده است.شما دوست دارید که بازی در کدام نقطه جهان اتفاق بیفتد؟

ho7i3qbc01wpzvs8nw3u.png

منبع
پست اون کاربرم از اینجا ببینید

من به شدت به بازی falloutعلاقه دارم چون اولین بازی نقش آفرینی که بازی کردم این بازی.البته یادمه توی یک تریلر که داده بودن تو سانفرانسیسکو بود که معلوم شد فیک

Fallout 3 با اينكه به سري اصلي وفادار نبود ولي به شدت بازي خوش ساختي بود.تاييد نسخه جديد ميتونه يكي از بهترين خبرها باشه.

بهبود گیم پلی Fallout 3 + داستان بهتر + باگ های کمتر = Goty هر سالی که عرضه بشه ;;) :دی
تصحیح میکنم
تغییرات اساسی در گیم پلی + داشتن داستان(Fallout 3 مگه داستان هم داشت؟:-/) + یه فکری هم بحال NPC ها بکنن از نظر هوش مصنوعی + محیط متنوع + یه ذره جو اخرالزمانی هم داشته باشه:d
از لحاظ داستانی که بسیار عالی بود
تنوع محیط هم که fallout 3 بسیار عالی بود،یه سری لوکیشن داشت واقعاً باور نکردنی
جو آخرالزمانی هم بهتر از fallout 3 داشتیم؟؟
از لحاظ داستانی که واقعا فاجعه بود اون بیس داستانیش اگه منظورته که میراث گذشتگان من خط داستانی اصلی Fallout 3 منظورمه
والا من که 90 درصد اوقات احساس میکردم دارم همش تو یه محیط تکراری سیر میکنم فقط مثلا oasis خیلی خاص بود همین
من واقعا احساس نمی کردم تو جو اخرالزمانیم همه چی مثله نقلو نبات همه جا ریخته بود هیچ دوشواری هم نداشتم تون اون 34 ساعتی که بازی کردم:d همه مردم هم در کمال ارامش داشتن زندگی میکردن هیچ ترسی هم از هیچ دشمنی نداشتم خیلی راحت supermutant هارو سلاخی میکردم

آخرین ویرایش:
تصحیح میکنم
تغییرات اساسی در گیم پلی + داشتن داستان(Fallout 3 مگه داستان هم داشت؟:-/) + یه فکری هم بحال NPC ها بکنن از نظر هوش مصنوعی + محیط متنوع + یه ذره جو اخرالزمانی هم داشته باشه:d
از لحاظ داستانی که بسیار عالی بود
تنوع محیط هم که fallout 3 بسیار عالی بود،یه سری لوکیشن داشت واقعاً باور نکردنی
جو آخرالزمانی هم بهتر از fallout 3 داشتیم؟؟
یادت نره الان بازی ها در چه سطحی هستند با بازی مثل TLOUوhalo قابل رقابت نیست
سالی که fallout 3 اون همه گوتی رو درو کرد GTA IV و MGS 4 رقیباش بودن!!

آخرین ویرایش:
fire in the hole به به ببین کی داره برمیگرده...........>:d<

war war never changes

دوباره تو سالِ MGS & GTA بیاد یه حالی بگیر ازشون!(هرچند خودم عاشق هر سه عنوانم،اما حال میکنم GOTY به فال برسه،فانِ)

بوستون هم که بهترین اتنخابِ به به......
از همینجا فرقِ 4 با نیو وگاس معلومِ

اصلاً قش کردم از خوشی:دی

---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

براساس اطلاعاتی که در سایت.................

آقا بذار دستت رو ببوسم بابتِ خبرت;):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or