سلام بر دوستان
آقا کف نکنید یعنی نه کف کنید اصلا هر جوری میلتون هست!
در سایت رسمی ورسوس کاربر Mayco (من یه چیز راحع به این بگم.این مایکو علم غیب داره!! حظور Blond Man رو هم خیلی قبل تر از بخش تریلرش اعلام کرده بود!!!
) کارکتر فوق محبوب Cloud Strife (که حظورش در هر بازی میتونه به تنهایی ظامن فروش ان باشه) در بازیه Final Fantasy Versus XIII به صورت Playable حظور خواهد داشت!!
این خبر 100% شایعه هست و هنوز هیچی معلوم نیست.
البته با توجه با صحبت هایه نومورا در مصاحبه اخریش که وسط صحبت در باره بازی Versus یهو صحبت از Cloud Strife به میان اورد و گفت :"ما باید یه فکر اساسی در رابطه با این کارکتر بکنیم"
این خبر میتونه قابل هضم تر باشه.
انوقت همه میگفتن SE قصد ساخت ادامه سریه اکشن FFVII برایه PS3 رو داره که شخصیت اصلیش Cloud Strife هستش.اخه خوده کیتاسه (کارگردان FFVII DOC ) یک بار گفته بود که قصد ساخت یک بازیه اکشن دیگه بر اساس FFVII رو داره و در جایه دیگه گفته بود که داستان Vincent Valentine تموم شده.برایه همین از انوقت شایعه ساخت یک بازیه اکشن بر اساس Cloud Strife بود.
من که از زوقم سر جام بند نیستم.
خدا کنه شایعه نباشه و ... خلاصه گند نزنن به این حس و حالمون!!
آقا کف نکنید یعنی نه کف کنید اصلا هر جوری میلتون هست!
در سایت رسمی ورسوس کاربر Mayco (من یه چیز راحع به این بگم.این مایکو علم غیب داره!! حظور Blond Man رو هم خیلی قبل تر از بخش تریلرش اعلام کرده بود!!!
) کارکتر فوق محبوب Cloud Strife (که حظورش در هر بازی میتونه به تنهایی ظامن فروش ان باشه) در بازیه Final Fantasy Versus XIII به صورت Playable حظور خواهد داشت!!این خبر 100% شایعه هست و هنوز هیچی معلوم نیست.
البته با توجه با صحبت هایه نومورا در مصاحبه اخریش که وسط صحبت در باره بازی Versus یهو صحبت از Cloud Strife به میان اورد و گفت :"ما باید یه فکر اساسی در رابطه با این کارکتر بکنیم"
این خبر میتونه قابل هضم تر باشه.
انوقت همه میگفتن SE قصد ساخت ادامه سریه اکشن FFVII برایه PS3 رو داره که شخصیت اصلیش Cloud Strife هستش.اخه خوده کیتاسه (کارگردان FFVII DOC ) یک بار گفته بود که قصد ساخت یک بازیه اکشن دیگه بر اساس FFVII رو داره و در جایه دیگه گفته بود که داستان Vincent Valentine تموم شده.برایه همین از انوقت شایعه ساخت یک بازیه اکشن بر اساس Cloud Strife بود.
من که از زوقم سر جام بند نیستم.
خدا کنه شایعه نباشه و ... خلاصه گند نزنن به این حس و حالمون!!