شایعه: بازی Ghost of Tsushima یک اکسپنشن داستانی مستقل دریافت می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق شایعه‌ای که اخیرا از طرف Shpeshal_Nick در توئیتر مطرح شده، اکسپنشن مستقل بازی Ghost of Tsushima با نام Ghost of Ikishima در دست ساخت است. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.
بازی Ghost of Tsushima

طبق این شایعه، بازی Ghost of Ikishima تا پایان سال 2021 منتشر می‌شود. ایکیشیما مجمع الجزایری است که در نزدیکی سوشیما واقع شده و بخشی از حمله مغولان را شامل می‌شد. بنابراین انتخاب کردن این منطقه برای روایت داستانی کوتاه‌تر، منطقی به‌نظر می‌رسد.

علاوه بر این، Shpeshal_Nick که پیش‌تر سابقه لو دادن اطلاعات صحیحی را دارد، اشاره کرده «گوست او ایکیشیما» از لحاظ مقیاس چیزی شبیه به Uncharted: The Lost Legacy، Marvel’s Spider-Man: Miles Morales و یا دی ال سی Gears 5: Hivebusters خواهد بود. هنوز جزئیاتی در مورد اینکه آیا شخصیت قابل بازی جین ساکای است و یا کنترل شخصیت جدیدی را بر عهده خواهیم گرفت، منتشر نشده.

با توجه به حضور نداشتن سونی در E3 2021، حدس و گمان‌های زیادی در مورد برگزاری یک رویداد پلی استیشن در تابستان امسال وجود دارد. ممکن است گوست او ایکیشیما بخشی از این رویداد احتمالی باشد، اما این موضوع فعلا در حد شایعه باقی می‌ماند و باید تا زمان اعلام رسمی استودیوی Sucker Punch و سونی منتظر ماند.​

امیدوارم اگر به حقیقت پیوست بخش انلاین هم براش بسازن ، انلاینه سوشیما به عنوان ی محتوای اضافی که هیچ پولی هم بابتش نگرفتن فوق‌العاده بود

• Like
Reactions: kamyy
امیدوارم اگر به حقیقت پیوست بخش انلاین هم براش بسازن ، انلاینه سوشیما به عنوان ی محتوای اضافی که هیچ پولی هم بابتش نگرفتن فوق‌العاده بود
منطقیش اینه که مثل لاست لگسی باشه. یعنی اینکه هر کاربری این نسخه مستقل رو بخره، به همون Ghost of Tsushima: Legends دسترسی داشته باشه. درست همونطور که هرکی لاست لگسی رو میگرفت به مولتی پلیر آنچارتد 4 دسترس داشت.

Ghost Of Tsushima از معدود بازی هایی هست که ماموریت ها و داستان های فرعیش هم خیلی زیبا و درگیر کننده هستند و متنوع
دقیقا همینه.
یعنی کل خط های داستانی فرعی و Side-Quest ها همگی جذاب ان و سرگرم کننده و مطلقا حس تکراری بودن به آدم دست نمی ده. مپ بازی هم عالی طراحی شده. هرجاش میری یک چیز جذابی هست.
تنها مشکلش به نظرم اینه که آیتم هایی که از ماموریت ها به دست میاد رسما بلا استفاده می شه دیگه. یعنی یک سری Charm تکراری یا Resource هایی که عملا باهاشون هیچ کاری نمی شه کرد چون همه چیز Level-Up شدست.

آخرین ویرایش:
دقیقا همینه.
یعنی کل خط های داستانی فرعی و Side-Quest ها همگی جذاب ان و سرگرم کننده و مطلقا حس تکراری بودن به آدم دست نمی ده. مپ بازی هم عالی طراحی شده. هرجاش میری یک چیز جذابی هست.
تنها مشکلش به نظرم اینه که آیتم هایی که از ماموریت ها به دست میاد رسما بلا استفاده می شه دیگه. یعنی یک سری Charm تکراری یا Resource هایی که عملا باهاشون هیچ کاری نمی شه کرد چون همه چیز Level-Up شدست.
یک مشکل ریز دیگه هم داشت که حس تکرار به مراحل غیر اصلی بازی می داد و اون تعدد کمپ مغول ها بود که می تونستی پاک سازی کنی . یکم تعداد کمپ ها کمتر بود خیلی خوب می شد

این بازی یه تابلوی نقاشی بی نظیر بود...!!! من زندگی کردم با این بازی هیچوقت دوست نداشتم تموم بشه...!!!!!اصلا یه روند خیلی باحالی داشت بازی که دوست نداشتی دسته رو بزاری کنار..!! کاسش این بازی امسال میومد 2021 که 90% بازی سال میشد...!! شک ندارم..!!!

این بازی یه تابلوی نقاشی بی نظیر بود...!!! من زندگی کردم با این بازی هیچوقت دوست نداشتم تموم بشه...!!!!!اصلا یه روند خیلی باحالی داشت بازی که دوست نداشتی دسته رو بزاری کنار..!! کاسش این بازی امسال میومد 2021 که 90% بازی سال میشد...!! شک ندارم..!!!
اگر GoT بهترین تجربتون در سال 2020 بوده دیگه مهم نیست عناوین دیگه چه القابی رو یدک میکشن.شما این تاپیک رو نگاه کن کاربر stanley تازه سری MGS رو شروع کرده" از بس شور و هیجان براش ایجاد شده تو دنیای متال گیر داره کرال پشت میره:D و گرافیک منسوخ شده اون زمان هم نتونسته جلوی لذت بردنش رو بگیره.

آخرین ویرایش:
بچه‌های ساکرپانچ پیشینه‌ی خیلی خوبی تو ساخت DLCهای استند الون دارن که میشه از First Light که بعد از سکند سان منتشر شد نام برد لذا هیچ شک و تردیدی در عالی بودن این اکسپنشن وجود نداره :D خود سوشیما هم که بارها صحبت شده در موردش. بازی فوق‌العاده از هر نظر. من خیلی سراغ پلت بازی‌ها نمیرم اما این یکی رو با لذت تمام پلت کردم :D ذره‌ای خسته کننده نبود برام. بعد یه مدتی هم بخش آنلاینش رو به طور مجانی اضافه کردن که کاملا حس و حال خودش رو داشت و به هیچ وجه یه چیز آبکی نبود. کواپ شدیدا لذتبخش و البته تاکتیکی تو درجه سختی آخر! در کل هر چه ازین جماعت رسد نکوست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or