شایعه: بازی Cuphead به پلی استیشن 4 می‌آید [بروزرسانی شد]

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق شواهد جدیدی که در فروشگاه رسمی پلی استیشن 4 دیده شده، قرار است بازی Cuphead برای این پلتفرم نیز عرضه شود. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی ها همراه باشید.

Cuphead-PSN.jpg

بروزرسانی: استودیو MDHR با انتشار تریلری به‌صورت رسمی این خبر را تأیید کرد. نسخه PS4 بازی Cuphead هم‌اکنون با قیمت 20 دلار بر روی فروشگاه PSN در دسترس است. سازندگان اطلاعات تازه‌ای را در خصوص DLC بازی یعنی The Delicious Last Course منتشر نکردند، اما اعلام شد که این بسته الحاقی در زمان عرضه، به‌صورت همزمان بر روی همه پلتفرم‌ها در دسترس خواهد بود.

خبر اصلی: ساعاتی پیش کاربر تیزبین توئیتر یعنی Wario64 تصویری را منتشر کرد که بازی Cuphead را در فروشگاه بین‌المللی پلی استیشن نشان می‌داد. به‌نظر می‌رسد کلیک کردن روی صفحه بازی، چیزی را لود نمی‌کرد و این عنوان هم‌اکنون از روی فروشگاه برداشته شده‌است.

عنوان خوش‌ساخت کاپ هد ابتدا در سال 2017 برای ایکس باکس وان و رایانه‌های شخصی عرضه گشت. این بازی موفق شد تا جایزه بهترین کارگردانی هنری سال را از آن خود کند. مدتی پس از آن، استودیو MDHR این بازی پلتفرمر را برای نینتندو سوئیچ و همچنین صفحه نمایش ماشین‌های تسلا منتشر کرد. حال به‌نظر می‌رسد در آینده نه‌چندان دور، کاربران PS4 نیز قادر خواهند بود تا این بازی را تجربه کنند.

آقای جف کیلی که بیشتر او را با برگزاری مراسم The Game Awards می‌شناسیم نیز اعلام کرده که در ساعات آینده “اطلاعات ویژه‌ای را در خصوص یکی از استودیوهای مستقل مورد علاقه‌مان” منتشر خواهد کرد. با توجه به ماجرای پدیدار شدن Cuphead بر روی فروشگاه PSN، احتمال می‌رود معرفی مذکور مربوط به همین موضوع باشد.

Continue reading...

آخرین ویرایش:
Cuphead will never come to PS4
It's 100 per cent true. Cuphead is a console exclusive for Xbox One. There will be no PS4 version

رسما مرزهای دروغگویی رو جابه‌جا کردن.
باورم نمیشه یکی از دلایلی که وان خریدم همین Cuphead بود و دقیقا به خاطر همین خبری که میگفت امکان نداره بازی روی PS4 عرضه بشه! :|

سال 2017، کامنت‌های منِ بدبخت و فریب‌خورده که فکر میکردم هیچوقت Cuphead واسه PS4 منتشر نمیشه :D:| :
از این Cuphead چرا خبری نمیشه؟ :D
Cuphead هنوزم اصلی‌ترین دلیلیه که داره منو وسوسه می‌کنه X1 بگیرم :x امیدوارم تاریخ عرضه‌ی دقیق رو تو E3 معرفی کنن و به سلامتی با موفقیت عرضه شه و بترکونه <:-P
چند ماه بعدش:
البته از یه کار مثبت مایکرو هم نگذریم که به خوبی از استدیو MDHR حمایت کرد و چند روز پیش باعث شد به خاطر Cuphead (و چنتا بازی دیگه!) برم یه X1 بخرم :D سیستم سلر به این میگن :D مایکرو چند ساله که با اینهمه تبلیغات و بازیهای AAA نتونست منو مجبور به خرید وان بکنه، بعد یه استدیو کوچیک میاد یه شاهکار میسازه که میلیونی میفروشه و نمیشه بیخیالش شد...<:-P

تا همین حالا هم سخت میتونستم حرفای مایکروسافت و استدیوهاش رو باور کنم ولی از این به بعد تمام حرفای اسپنسر و رفقاش رسما برام شت محسوب میشه...

البته به هر حال بازیه خوبیه و با اینکه اونقدری که براش هایپ بودم انتظاراتم رو برآورده نکرد ولی فک کنم خیلیا قراره روی PS4 ازش بشدت لذت ببرن و از این نظر حرکت مثبتیه <:-P

StudioMDHR's "Director of Experience" Ryan Moldenhauer told Eurogamer: "It's 100 per cent true. Cuphead is a console exclusive for Xbox One. There will be no PS4 version."

نمیدونستم استدیو MDHR شده زیرمجموعه مایکروسافت!
حالا خوبه تو خود همون خبر هم نوشته آی پی بازی متعلق به مایکروسافت نیست و برای استدیو MDHR هست ولی خب یکسری همونطور که تو جواب یکی از سوالات صندلی داغم گفتم صبح که از خواب پا میشن کارشون اینه الکی عیب و ایراد بگیرن از سونی یا مایکروسافت و ترول کنن .

Cuphead will never come to PS4

رسما مرزهای دروغگویی رو جابه‌جا کردن.
باورم نمیشه یکی از دلایلی که وان خریدم همین Cuphead بود و دقیقا به خاطر همین خبری که میگفت امکان نداره بازی روی PS4 عرضه بشه! :|

سال 2017، کامنت‌های منِ بدبخت و فریب‌خورده که فکر میکردم هیچوقت Cuphead واسه PS4 منتشر نمیشه :D:| :
چند ماه بعدش:

تا همین حالا هم سخت میتونستم حرفای مایکروسافت و استدیوهاش رو باور کنم ولی از این به بعد تمام حرفای اسپنسر و رفقاش رسما برام شت محسوب میشه...

البته به هر حال بازیه خوبیه و با اینکه اونقدری که براش هایپ بودم انتظاراتم رو برآورده نکرد ولی فک کنم خیلیا قراره روی PS4 ازش بشدت لذت ببرن و از این نظر حرکت مثبتیه <:-P
چه ربطی به اسپنسر داره؟:D اینکه دولوپر گفته ما بازیمون روی ps4 نمیاد!
هرکی داره رد میشه یک لگد هم به اسپنسر میزنه و میره:D
به احتمال خیلی زیاد با فروش خفنی که اینا داشتن تونستن release clause رو بعد از این مدت فعال کنن و حق ip و نشر رو اگر دست مایکرو بوده، پس بگیرن. بازی هم در ابتدا یک عنوان ID@xbox بوده که حق کلاز کمی براشون در نظر گرفته میشه تو قراردادها

این همه خبر اومد که بازی هامون داره برا PC میاد :(
بالاخره یه خبر خوب هم اومد و کاپهد قراره بیاد اینطرف! >:) امیدوارم شایعه و فیک نباشه، و واقعا بیاد:D
فرقش اینه اونا آی پی برا خود سونی بود ، اینجا واسه استدیو سازنده بازی هست. :D

امیدوارم شایعه و فیک نباشه، و واقعا بیاد:D
فیک نیست!:D من بعد از اینکه خبرو پست کردم دیدم دنیل احمد هم گفته بود که این قضیه صحت داره. (کاش زودتر میدیدم که تو خبر ذکر میشد :D)
کلا هر طوری شده رو هر پلتفرمی از دستش ندید، اگه هم یکیو دارید باهاش کواپ برید که چه بهتر... >:)

ربطی به دروغگویی و این توهمات نداره، این بحث ها به توافق طرفین برمیگرده و به مایکروسافت و فلان و فلان هم محدود نمیشه! مثالش death stranding که قبل معرفی توسط یکی از اعضای ارشد خود سونی تایید شد و بعد معرفی تا مدت ها کوچک ترین اشاره ای به شکل رسمی به نسخه PC نشد!

در مورد Cuphead هم والا خبر رو که باز کنی یه نگاه فقط بندازی its developer has confirmed رو می بینی دیگه.

پ.ن: چند سال پیش گفتم بالا رفتن هزینه ساخت بازی ها باعث منسوخ شدن انحصار میشه! تو نسل هشتم کنسول ها قدم های خیلی مهمی تو این زمینه برداشته شد، سونی هم بالاخره ریسک مهمی کرد و مایکروسافت هم کلا استراتژی خودشو تغییر داد! تو نسل نهم، این اتفاق خیلی خیلی سریع تر میوفته، مطمئننا هزینه ساخت بازی های AAA تو نسل نهم خیلی زود شاید چند برابر بیشتر از نسل حاضر بشه و همین مسئله تغییرات مهمی رو ایجاد میکنه! یکی از این قدم های احتمالی بالا رفتن قیمت بازی ها هست، مورد بعد میتونه سرویس محور شدن بازی های AAA باشه، کنار رفتن انحصاری ها و ...

سازنده Cuphead هم مستقله، چندین سال برای ساخت همین بازی زحمت کشیده و حالا باید با قدرت برای نسل بعد آماده بشه و چه بهتر که بازیشو برای همه پلتفرم های ممکن عرضه کنه.

Cuphead تا حالا هم ۶ میلیون فروش داشته. تا حالا هم چندین برابر خرج بازی دراومده. ناشر هم خودشون بودن دیگه چی از این بهتر. اومدن تو ps4 فقط بخاطر فروش بیشتر هست و نمیخوان ۱۲۰ میلیون کنسول فروخته رو از دست بدن. ماکرو هم به دروغگویی شهرت داره

این همه خبر اومد که بازی هامون داره برا PC میاد :(
بالاخره یه خبر خوب هم اومد و کاپهد قراره بیاد اینطرف! >:) امیدوارم شایعه و فیک نباشه، و واقعا بیاد:D
فقط در همین حد میگم که سولزبورن جلوش Just Dance حساب میشه:D جدی من یکی نکشیدم تمومش کنم. پیرم کرد:D

چه ربطی به اسپنسر داره؟:D اینکه دولوپر گفته ما بازیمون روی ps4 نمیاد!
هرکی داره رد میشه یک لگد هم به اسپنسر میزنه و میره:D
به احتمال خیلی زیاد با فروش خفنی که اینا داشتن تونستن buy out clause رو بعد از این مدت فعال کنن و حق ip و نشر رو از مایکرو پس بگیرن. بازی هم در ابتدا یک عنوان ID@xbox بوده که حق کلاز کمی براشون در نظر گرفته میشه تو قراردادها
هیچ ربطی به اسپنسر نداره اصلا! Head of Xbox هم عمه‌ی منه و دقیقا عمه‌ی من چند سال داشت بازیو به عنوان انحصاری کنسولی تبلیغ میکرد.
من به قرارداد اینا کاری ندارم...سهام‌دارای مایکروسافت و اونایی که صبح از خواب پا میشن تا از مایکروسافت دفاع کنن، مطمئنا بهتر از جزئیات خبر دارن.
اینجا اصلا مهم نیست خود استدیو این حرف رو زده یا مایکروسافت زده...مشکل اینه که همچین خبری منتشر شده و بدون واکنش و تکذیب شدن بین همه سایت‌ها منتشر شده و مطمئنا خیلیا رو فریب داده تا برن X1 بخرن...واسه همین هم هست از این به بعد باید پیش‌فرض توی ذهنم داشته باشم که احتمالش زیاده مایکروسافت و خبرای مربوط به بازیاش ممکنه کاملا دروغ باشه.
من به عنوان یه مشتری دارم واکنش نشون میدم به خبر و از اونجایی که بازی با بودجه‌ و حمایت مایکروسافت ساخته شده، مطمئنا باید شفافیت بیشتری توی حرفشون بود و اینقدر راحت دروغ نمی‌گفتن.
حالا اگه واسه شما مشکلی نیست و عادت کردید به این دروغا، پس هیچی.

Cuphead تا حالا هم ۶ میلیون فروش داشته. تا حالا هم چندین برابر خرج بازی دراومده. ناشر هم خودشون بودن دیگه چی از این بهتر. اومدن تو ps4 فقط بخاطر فروش بیشتر هست و نمیخوان ۱۲۰ میلیون کنسول فروخته رو از دست بدن. ماکرو هم به دروغگویی شهرت داره
نوابغ سایت روز ب روز دارن بیشتر میشن! بابا این حرف فول انحصاری بودنو رییس استودیو زده نه مایکروسافت بدبخت.

فرقش اینه اونا آی پی برا خود سونی بود ، اینجا واسه استدیو سازنده بازی هست. :D
کاری به فرقش ندارم یا اینکه IP مال کیه و ... ، فقط خوبه یکی از بازی هایی که میخواستم اومد>:)

---
@Cpt. price
رو PC دو ساله نصبه...ولی حسش نمیاد:| یعنی تنها چیزی که الان رو PC میزنم Hades و بس:D

---
@Safety & Peace
من مشکلم با اونا ففط درجه سختی نیست:-" (گرچه یکی از اصلی ترین هاش هست:-" و هنوزم به نظرم حرکت مسخره ایه:p ) ولی حداقل کاپهد اونقدر جذابیت های دیگه داره که حتی اگر سیستم گیم پلیش هم دارک سولز باشه، انگیزه برای بازی کردنش وجود داشته باشه:دی

یه شرکتی داریم به اسم سونی که only on PlayStation رو بازی های انحصاریش می‌گذاره همیشه .
این شرکت یه بازی خوب و خوش ساختی از استدیو فرست پارتیش حدود سه سال پیش ریلیز می‌کنه و نمرات خوبی می گیره و کلی استقبال می‌شه ازش و باالطبع باعث می‌شه خیلی ها واسه بازی کردنش ps4 بخرن ، حالا چند ماه پیش این شرکت اومد همین بازی که رو برای عرضه روی pc تایید کرده (از اینکه قبل این هم دیترویت و بیاند رو برای کامپیوتر منتشر کرده بود می گذریم) حالا بعضی از طرفدار های شش آتیشه این شرکت اومدن مایکروسافت رو بخاطر اینکه استدیو سازنده کاپ هد (که فرست پارتی هم نیست ) قبلا گفته کاپ هد هیچ وقت برای پلی استیشن 4 نمیاد و حالا به نظر قرار هست بیاد متهم به دروغگو بودن می‌کنن ! :)

یه شرکتی داریم به اسم سونی که only on PlayStation رو بازی های انحصاریش می‌گذاره همیشه .
این شرکت یه بازی خوب و خوش ساختی از استدیو فرست پارتیش حدود سه سال پیش ریلیز می‌کنه و نمرات خوبی می گیره و کلی استقبال می‌شه ازش و باالطبع باعث می‌شه خیلی ها واسه بازی کردنش ps4 بخرن ، حالا چند ماه پیش این شرکت اومد همین بازی که رو برای عرضه روی pc تایید کرده (از اینکه قبل این هم دیترویت و بیاند رو برای کامپیوتر منتشر کرده بود می گذریم) حالا بعضی از طرفدار های شش آتیشه این شرکت اومدن مایکروسافت رو بخاطر اینکه استدیو سازنده کاپ هد (که فرست پارتی هم نیست ) قبلا گفته کاپ هد هیچ وقت برای پلی استیشن 4 نمیاد و حالا به نظر قرار هست بیاد متهم به دروغگو بودن می‌کنن ! :)

خیلی بازیای این نسل PS4 که تگ Only On داشتن روی اکس باکس هم اومدن مثل یاکوزا و کینگدام هارتز ولی اونجا کسی دروغگو نبود :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or