شایعه شایعه - امکان وضوح 4K در کنسول بعدی سونی

FLAWL3SS

کاربر سایت
امکان وضوح 4K در کنسول بعدی سونی

29458724763605292007.jpg

بر طبق یک منبع ناشناس کنسول نسل بعدی سونی ( PS4 یا هر چیز دیگری که سونی آن را نام گذاری کند) قادر به پشتیبانی از 4K resolution خواهد بود.
تکنولوژی که در تلویزیون های آینده از آن استفاده خواهد شد.

سازگاری PS4 با این تکنولوژی مصرف کنندگان خانگی را به سمت ارتقاء سیستم های صوتی و تصویری سوق خواهد داد.
سونی در حال حاضر Bluray هایی با کیفیت 4K منتشر میکند پس اصلا تعجب اور نخواهد بود که کنسول نسل بعدی سونی از این تکنولوژی پشتیبانی کند.
این شایعه وقتی بیشتر قوت میگیرد که سونی تلویزیون 80 اینچ XBR LED خود را که از این تکنولوژی حمایت میکند جدیدا معرفی کرده و از
مصرف کنندگان خواسته که به سمت این تکنولوژی حرکت کنند همانند تکنولوژی 3D در سال های قبل.

وضوح تصویری 4k بیش از 4000 پیکسل هست و می تواند تا رزولیشن 3072*4096 را حمایت کند.

مقایسه رزولیشن 4k با دیگر رزولیشن ها

ویدئوی با Resolutions 4k

---------------------

gameinfomer

آخرین ویرایش:
بنظرم سوني بتونه تو كنسول نسل بعدش محدوديتهاي سخت افزاري رو با فعال بودن anti aliasing(حالت multi sample كه به يك استاندارد ديگه تبديل شده) تو مُدهاي بالاتر از 4x به حداقل برسونه شايد تاثير كيفيتيش تو بازيها حتي بيشتر از پشتيباني از وضوحهاي بالاي 1080pباشه چون نبود يا محدوديت اين تكنيك aa تو tv هاي با اينچ بالا شديداً تو كيفيت كلي تصوير تاثير گذاره ,اين چيزيه كه كنسولهاي اين نسل هم ازش رنج ميبردن چون اون free 4x anti aliasing كه تو اين نسل ازش صحبت بود يا به 720p در بازيها محدود ميشد يا اصلا در بازي ساپورت نميشد.
من اميد به پشتيباني ايده آل ترين حالت برا نسل بعد از ديد خودم دارم:
همچنان استاندارد 1080p(نه 720p) اما با پشتيباني از multi sample anti aliasing در مُدهاي بين 4x تا 8x و anisotropic بين 8x تا 16x در ١٠٠ درصد بازيها

صد سال سیاه کنسول های نسل بعد اینقدر قوی نیستن! ببینید کی گفتم! نسل بعد انقلاب در کنترل هاست نه در سخت افزار!

این رزولوشن رو سونی بخواد به صورت استاندارد ساپورت کنه دوحالت داره؛ یا به یه تکنولوژی جدید رسیده که کسی ازش بیخبره یا میخواد یه سخت افزار چند هزار دلاری به ملت بندازه که هر دو حالت بعیده!

ماکان منم باهات موافق بودم و هستم ولی به نظرم مشکل داره حرفت.ببین درسته من هم پارسال یا پیارسال می گفتم انقلابی که PS2 به PS3 وجود داشت بین این نسل نیست.ولی اون موقع اختلاف 6 سال زمانی بود نه 10 سال زمانی.نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ولی دارم می گه این اختلاف زمانی زیادی که به وجود اومد باعث شذ که ما بتونیم احتمالا جهش سخت افزاری خوبی رو ببینیم حالا شاید در حد نسل قبل نباشه ولی بدم نیست.

به نظر من این تکنولوژی فقط قیمت کنسول رو میبره بالا چون فکر نمیکنم شرکت های بازی سازی به اون مرحله رسیده باشن که بتونن حتی نصف بازیهاشون رو به این رزولوشن حتی نزدیک هم بکنن در هر حال از سونی چنین چیزی بعید نیست چون معمولا میخواد متفاوت و قوی تر ظاهر بشه

واسه ایرانی ها که فرقی نمی کنه ...
نگاه به خودتون بقیه بچه های سایت نندازین که گیمر حرفه ای هستین ...
بیشتر کسایی که الانشم PS3 دارن LCD FULL HD هم دارن با کابل به قولی 3فیش بازی می کنن !
حالا این تکنولوژی که فکر کنم 10 ساله دیگه تازه پا به ایران بزاره ! تازه اگه تا اون موقع عین کره شمالی نشیم !

الان آیپد رزولوشن 1536*2048 داره که نهایت 1 تا 1.5 سال بعد نسخه بعدش میاد اونوقت کنسولی که قراره حداقل 6 سال عمر کنه عجیبه ساپورت این رزولوشن براش؟! حالا شاید فقط برای فیلم باشه ولی اصلا عجیب نیست ...

30000$ به من بدبخت کمک کنید تا این تی وی جدید را بخرم>:d

حالا بزار بیاد تو بازار بعد دنبال کمک باش.......

دوستان خواهشا اینقدر نگید بازی های Ps3 روی 1080p ساخته میشن و کنسول میتونه اونا رو اجرا کنه و پلی 3 تنها کاری که میتونه بکنه اینه که یه سری بازی رو آپ اسکیل کنه روی 1080......

اگه اونجوری باشه 360 هم همه بازیهاش 1080p هستن چون خروجی تصویر 1080 هست ولی اینطور نیست و به جز چند تا بازی آرکید که اونها هم گرافیک چندانی ندارن هیچ بازی برای کنسول های این نسل نداریم که روی 1080 ساخته شده باشن و اجرا بشن.......

خبرخوبیه چون سونی همیشه باکنسول های خود تحول ایجاد کرده این بار هم این کارروبرای کنسول جدیدخودمیکنه.
امامابدبخت میشیم چون قیمت کنسولش بالامیره ونمیتونیم راحت کنسول روبخریم!

وقتی در مورد یک چیزی اطلاع نداری الکی اظهار نظر نکنی خیلی بهتره:
کل بازی های سری wipe out به صورت native روی 1080P بودند به علاوه کلی بازی آرکید و بازی های hd شده نسل قبل که اونها هم روی native رزلوشن 1080p عرضه میشن.gt5 هم تقریبا 1080p بود.
حالا از این بگذریم که همون مایکروسافت توی قبل(زمان ps2) یه قابلیت توی کنسولش گذاشته بود که بازیها به صورت 720p اجرا بشن مثل بازی نینجا گایدن
دوست عزیز خواهشا در مورد چیزی که مطمئن نیستی الکی اطلاعات غلط به مردم نده.
ما داریم در مورد بازی های این نسل صحبت میکنم نه بازی های آرکید و کالکشن شده نسل قبل و بازی های PS2 و... چرا همش همه چیز رو میخوای بپیچونی ؟! چه بخوای چه نخوای رزولوشن اکثر بازی ها 720P بود نه 1080P... دیگه نمیدونم چه اصراری هست که بگی 1080P بودن بازی ها...

GT5 هم که همون حرف من رو زدی! در واقع خودت میای حرف من رو نقص میکنی بعد تو قسمت دیگه از نقل و قولی که از من میکنی حرف خودم رو به گونه دیگه ای بیان میکنی!
باز خوشحال شدم که رسیدی به حرف من که رزولوشن GT5 به هیچ وجه 1080P نبود. توی پست قبلی هم گفتم بین سایر بازی رزولوشن بالاتری داشت حتی از 720P هم بالاتر بود اما به هیچ وجه 1080P نبود.
فکر کنم بین بازی های PS3 فقط GT5 بود که رزولوشن بالایی نسبت به سایر بازی ها داشت ولی اون هم 1080P نبود.

حالا بزار بیاد تو بازار بعد دنبال کمک باش.......

دوستان خواهشا اینقدر نگید بازی های Ps3 روی 1080p ساخته میشن و کنسول میتونه اونا رو اجرا کنه و پلی 3 تنها کاری که میتونه بکنه اینه که یه سری بازی رو آپ اسکیل کنه روی 1080......

اگه اونجوری باشه 360 هم همه بازیهاش 1080p هستن چون خروجی تصویر 1080 هست ولی اینطور نیست و به جز چند تا بازی آرکید که اونها هم گرافیک چندانی ندارن هیچ بازی برای کنسول های این نسل نداریم که روی 1080 ساخته شده باشن و اجرا بشن.......
این دقیقا حرفی هست که من میزنم ولی بعضی دوستان اصرار دارند که نه خیر بازی با رزولوشن 1080P هم داشتیم.

آخرین ویرایش:
بچه ها شما برای چی دارید از موضوع اصلی خارج میشید ؟ برادر من اینکه معلومه نسل بعد باید Full HD باشه . اگر نباشه که کار شاخی نکرده (Wii U رو کاری ندارم . کلا کنسول های نینتندو ، خلاقیت دارن ، شاید گرافیک نداشته باشن ولی خلاقیت رو دارن.) الان به پست هایی که هست دقت کنید . 3 تا 5 پست درباره ی اینه که آیا GT5 فول اچ دی بوده یا نه . حالا این هم باشه ، موقعی که 99 درصد بازی ها HD بودن ، دیگه چه فرقی داره که وسطش یکی فول اچ دی باشه ؟ مهم اینه که جای این دو تا تو نسل بعد برعکس بشه .
اینم شایعه هست که 4K میاد تو نسل بعد یا نه . اگر بیاد ، بحث کنید درباره ی اینکه به چه دردی میخوره . نه اینکه هی بگید بازی بازی بازی .
مگه کنسول های حاضر Full HD رو ساپورت میکردن ، روش بازی یه فله بازی دادن؟ 4K برای نسل بعد هم همین حالت رو داره . شاید براش بازی ای با اون کیفیت بیاد ولی تعداد انگشت شمار خواهد بود .

الان آیپد رزولوشن 1536*2048 داره که نهایت 1 تا 1.5 سال بعد نسخه بعدش میاد اونوقت کنسولی که قراره حداقل 6 سال عمر کنه عجیبه ساپورت این رزولوشن براش؟! حالا شاید فقط برای فیلم باشه ولی اصلا عجیب نیست ...
ایپد نمایشگرش این رزولشن رو پشتیبانی میکنه...و بازی هایی که براش ساخته شدن هرگز این رزو لشن رو ندارن...
مثل این میمونه که بگی ال جی الان تلویزیون زده 4Kرو پشتیبانی میکنه چرا PS4این رزولشن رو پشتیبانی نکنه...

خوب حالا داشته باشه !! تلویزیونش رو از کجا بیاریم !!
قیمتش الان حدود 60 ملیون تومنه !!!!!!!!!!!!!
60 ملیون بدی تی وی !!!دی

باس خونمو بفروشم بخرمش !!
تو کوچه میشینم بازی میکنم

Send from HtC One X using tapatalk 2

من به ارواح شوهر عمم خندیدم دنبال همچین چیزی باشم!:|

منتها وقتی نینتندو میاد نسل بعد رو اینطور شروع میکنه خوب اینکه سونی و مایکروسافت بیان یهو یه کنسول خیلی قوی بدن بیرون یکم عجیب به نظر میرسه! ضمن اینکه خود رییس نینتندو هم گفته کنسول های نسل بعد سونی و مایکروسافت چندان قوی تر از Wii U نیستن!

شخصا فکر میکنم (نه اینکه دوست داشته باشم) سونی و مایکروسافت سعی میکنن مثل نینتندو عمل کنن. کنترل جدید+سخت افزار نچندان قوی که هزینه بازی ساختن براش رو بالا نبره!

البته خدا کنه همه اینا مزخرفاتی بیش نباشه!

به یک نکته ظریف توجه نکردین nintendo Land الان حکم WiiSport رو داره؟ با توجه به دور شدن از فرمولهای ورزشی و استفاده از مینی گیم های که با ذائقه کور گیمرها بیشتر جور هست من که دلم روشنه (کم مونده آتیش بگیره :d) که نینتندو برای WiiU بیشتر به کور گیمرها توجه داره.

ایپد نمایشگرش این رزولشن رو پشتیبانی میکنه...و بازی هایی که براش ساخته شدن هرگز این رزو لشن رو ندارن...
مثل این میمونه که بگی ال جی الان تلویزیون زده 4Kرو پشتیبانی میکنه چرا PS4این رزولشن رو پشتیبانی نکنه...

خب مگه من چی گفتم؟!:-/ منم دارم میگم شاید برای بازی نباشه اما میتونه این رزولوشن رو برای فیلم پشتیبانی کنه همونطور که آیپد میتونه توی اون رزولوشن اگه فیلمی براش باشه به راحتی اجرا کنه ...

--------------

در مورد TVها قیمتشون زیاده یا همه گیر نشده خب اول نسل هم TVهای با این رزولوشن 3D کم یا گرون بود ولی الان به راحتی و با قیمتی نه چندان زیاد راحت میشه خرید پس الان رو نگاه نکنید خواهشا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or